Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Kalat (19.2.–19.3.)

Oletko valmis muutoksiin ja astumaan eteenpäin? Kielteiset tuntemukset ja ihmiset saavat mennä. Se voi olla epämukavaa aluksi, mutta tuottaa hyvää loppuelämäksi.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Oletko valmis muutoksiin ja astumaan eteenpäin? Kielteiset tuntemukset ja ihmiset saavat mennä. Se voi olla epämukavaa aluksi, mutta tuottaa hyvää loppuelämäksi.

Rakkaus

Aseta itsesi etusijalle, kun on kysymys rakkaudesta. Mitä suuremman arvon annat omalle onnellisuudellesi, sitä suuremman arvon toiset antavat sinulle. Yritä olla ystävä, älä ovimatto! Keväällä joku menneisyydestä saattaa pyrkiä taas säätelemään elämääsi. Käännä selkäsi hänelle ja jatka uutta elämääsi. Et tarvitse kielteisyyttä vaan tukea. Kesällä suuri osa ajastasi kuluu toisten auttamiseen ja heidän kanssaan ajan viettämiseen. Kaiken täytyy kuitenkin sujua sinun ehdoillasi ja silloin, kun sinulla on aikaa.

Terveys

Planeetat ovat tänä vuonna niin kannustavissa ja dramaattisissa asemissa, että niistä on sinulle hyötyä. Jatka muutosta, jonka olet jo aloittanut. Pyri edelleen siihen, että saat mahdollisimman paljon irti itsestäsi sekä henkisessä että ruumiillisessa mielessä. Jo ennen kevättä tunnet, miten Uranus ohjaa sinua parantamaan ruokavaliotasi ja lisäämään liikuntaa. Elämäntyyli, jota kauan välttelit, sopii sinulle hyvin. Kielteisesti ajattelevien ystävien karsiminen ja positiivisesti asennoituvien etsiminen kuuluu myös hyvinvointiin. Löydät pian keinoja piristää elämääsi myös ilman valittajia ja tuomiontorvia, jotka vain pilaavat sinunkin mielialasi.

Työ

Säilytä vuoden alkaessa työpaikalla sopusointu olemalla avulias ja emotionaalisesti rauhallinen. Muutokset keväällä voivat saada sinut muuttamaan mieltä jossain asiassa. Kun olet nyt itsevarmempi, ymmärrät aina kiistan molemmat puolet ja voitat. Työtovereiden tarkoitusperien ymmärtäminen auttaa sinua hallitsemaan tilannetta. Henkilökohtaiset keskustelut voivat olla tarpeen. Niiden ansiosta työpaikan ihmissuhteista tulee sujuvampia. Syksyn edistyessä saatat saada palkkion kesän ponnisteluista.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X