Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Leijona (23.7.–22.8.)

Hyvä kumppani auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Parhaita aikoja ovat ne, jolloin päätät rauhoittua ja elää hetkessä.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Hyvä kumppani auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Parhaita aikoja ovat ne, jolloin päätät rauhoittua ja elää hetkessä.

Rakkaus

Uteliaisuus ja mielikuvitus tekevät lemmenelämästä mielenkiintoista, joten kumppanisi ei pitkästy koskaan! Alkavana vuonna menet entistä pidemmälle ja keksit uusia kujeita. Saturnus rohkaisee sinua pohtimaan, minne olet menossa ja kenen kanssa, ja jotkin ajatuksistasi muuttavat elämääsi dramaattisesti. Sisimpiä arvojasi ovat kuitenkin uskollisuus ja luotettavuus. Iästäsi ja taustastasi riippumatta tuotat iloa läheisillesi, kun teet töitä ja huvittelet yhtä innokkaasti. Etsi sellaista ihmistä, joka nauttii kepeästä ja iloisesta elämänasenteestasi – sellaista, joka osaa todella arvostaa sitä, mitä haluat tarjota. Yhdessä pysyvät ne, jotka nauttivat elämästä yhdessä.

Hyvinvointi

Alkavan vuoden turhautumista kannattaa tasapainottaa hauskanpidolla ja huumorintajulla. Pidä niistä kiinni, niin et vain selviä hengissä, vaan muutut vahvemmaksi. Varaa kaksi päivää viikossa siihen, mikä rentouttaa sinua. Sitä ei saa estää mikään. Ankaran työnteon takia ansaitset keväällä useammankin päivän vapaata. Kun olet spontaani, säästyt liialta pohtimiselta, johon usein syyllistyt. Koet hienoja hetkiä, kun teet sellaista, mistä nautit, etkä keskity ongelmiin.

Työ

Koko maaliskuun tunnet, että muutokset eivät ole tarpeen. Et kerta kaikkiaan halua tuottaa pettymyksiä muille. Mutta kun Uranus nousee, alat nähdä tilanteessa vikoja. Älä silti syöksy suuna päänä mihinkään, vaan pohdi vaihtoehtoja, joita on useita. Kannattaa pysytellä kutakuinkin nykytilanteessa ja tyytyä palkankorotukseen tai pieneen ylennykseen. Se ei tietenkään ole ihannetilanne, koska kaipaat pitkäaikaista tyytyväisyyttä. Jos eteen tulee vastoinkäymisiä, säilytä malttisi! Ole joustava ja ajelehdi virran mukana vuoden loppuun asti. Sen ansiosta sinusta tulee tyytyväinen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X