Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Romanssi pitää sinut kiireisenä, ja muutama oikein valittu sana rakkaimmillesi lähentää teitä toisiinne entisestään.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Romanssi pitää sinut kiireisenä, ja muutama oikein valittu sana rakkaimmillesi lähentää teitä toisiinne entisestään.

Rakkaus

Tämä on sinun vuotesi. Tarvitset vain hieman aikaa ja paljon hemmottelua. Tee itsellesi luettelo kaikista toiveistasi. Kun kirjaat paperille polun onneen, huomaat pian juoksevasi sitä pitkin. Tosin sellaisiakin päiviä on tulossa, jolloin päämäärä on epäselvä – yritä siis selvittää tavoitteet kunnolla. Kesä alkaa hämmennyksellä, kun romanssi etenee liian nopeasti. Säilytä oma tahtisi. Haluathan kuitenkin pitää ohjakset käsissä?

Hyvinvointi

Mielen muuttaminen ei ole rakettitiedettä. Luota sisimpiin tunteisiisi ja intuitioosi. Ole rehellinen ja tee sitä, mitä itse haluat – älä sitä, mitä toiset haluavat sinun tekevän. Loppukeväästä ja alkukesästä huomaat, että sinulla pitäisi olla taikakirja nimeltä Elä elämäsi näin. Olisi tosiaan hyödyllistä, jos saisit jostain enemmän viisaita neuvoja. Muista kuitenkin, että olet luomassa omaa, ainutlaatuista tietäsi. Syksyn saapuessa elämä helpottuu ja täyttyy ilosta. Olisitko vielä kolme vuotta sitten uskonut, että näin käy?

Työ

Muutaman kerran viime vuonna sinusta saattoi tuntua, että tarvot suossa tai yrität pysäyttää hirmumyrskyn. Tänä vuonna tilanne on toinen. Maaliskuussa asiat alkavat sujua. Saturnuksen alkaessa vaikuttaa näet selvästi, missä olet ja minne haluat suunnata. Kaikki alkaa siitä, kun luovut velvoitteista, jotka ovat jo aikansa eläneet. Joidenkin täytyy oppia seisomaan omilla jaloillaan – ei sinun jaloillasi! Järjestä talous hyvissä ajoin, jotta vältyt myöhemmiltä pysähtyneisyyden hetkiltä. Voimakas omanarvontunto ja päämäärätietoisuus hallitsevat kevättä ja kesää. Vuoden loppupuolella huomaat neuvovasi toisia työasioissa virheiden välttämiseksi. Pidä pääsi, silloin saat aikaan pelkkää hyvää.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X