Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Oinas (20.3.–19.4.)

Tarvitset rohkeutta ja uusia oivalluksia, jotta saat sen, mihin uskot. Kaikessa on kysymys toisten huomioimisesta. Kun jaat toiveet ja unelmat, tulet jakaneeksi myös huolet ja murheet.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Tarvitset rohkeutta ja uusia oivalluksia, jotta saat sen, mihin uskot. Kaikessa on kysymys toisten huomioimisesta. Kun jaat toiveet ja unelmat, tulet jakaneeksi myös huolet ja murheet.

Rakkaus

Olet jännittävää seuraa, koska olet aina menossa ja kokemassa uutta. Sama koskee rakkauselämääsi. Ennen kuin asetut aloillesi, sinun on syytä varmistaa, että rakkaasi hipoo täydellisyyttä. Elämän pitää olla hauskaa, jotta et pitkästy. Siksi sinun kannattaa etsiä rinnallesi joku sellainen, joka antaa sinun olla oma itsesi eikä kahlehdi sinua. Ne, jotka ovat jo kumppaninsa löytäneet, saavat olla tyytyväisiä. Onneksi jo huhtikuussa ja koko kesän ajan avautuu loistavia mahdollisuuksia löytää hienoja kontakteja. On mahdollista, että vuoden viimeisinä kuukausina saat aihetta hääjuhlaan tai peräti ristiäisiin.

Hyvinvointi

Tammikuun puolivälissä olet kiireinen. Raivaa kuitenkin kalenteristasi tilaa myös rentoutumiselle ja akkujen lataamiselle! Matalapaine helmikuun puolivälissä pakottaa sinut ottamaan muutaman päivän vapaata, tarkistuttamaan vointisi ja olemaan entistä realistisempi. Toukokuu saattaa tuntua turhauttavalta monestakin syystä. Pysähdy, harkitse ja suunnittele. Kesän hyvän energiapurkauksen ansiosta keksit hyviä ideoita. Kenties jokin terveyteen liittyvä seikka selviää tai joku läheinen palaa kotiin.

Työ

Heti vuoden alussa saatat saada tilaisuuden näyttää kykysi. Koska et halua, että sinua rajoitetaan, sinun kannattaa harkita yrittäjyyttä tai joustavaa työaikaa. Jos se ei onnistu, ota kaikki irti suhteista työtovereihin. Se tekee päivistä mukavampia ja jopa tehokkaampia. Älä pidättele itseäsi, kun pääset ottamaan kaiken irti hyvästä tarjouksesta. Toukokuu tuo tullessaan yllättäviä muutoksia, jotka paljastuvatkin onnenpotkuiksi. Tammikuu, maaliskuu ja syksy ovat soveliainta aikaa pyytää ylennystä tai palkankorotusta. Älä ylireagoi toisten tekemiin päätöksiin. Kesäkuukausina saat taloudellisia etuja. Älä tuhlaa kaikkea kerralla!

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X