Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2021: Oinas (20.3.–19.4.)

Rento olemuksesi edistää kommunikointia. Marraskuussa tapahtuu jotain, mitä et ole osannut odottaa.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Sissi Sundell
Kuvat:
Istock

Rento olemuksesi edistää kommunikointia. Marraskuussa tapahtuu jotain, mitä et ole osannut odottaa.

Kevään mittaan saatat pohtia, kuinka voisit muuttaa työskentelytapojasi. Kenties haluaisit tehdä kokonaan etätöitä, jos se on vain mahdollista, tai saada muuten enemmän joustavuutta työaikoihisi. Haluat oppia lisää, jotta voisit paremmin kehittää työuraasi.

Mahdollisuutesi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan moninkertaistuvat. Tarkkaile, mitä ympärilläsi tapahtuu. Saat toiset avautumaan rennolla olemuksellasi, mikä edistää sujuvaa kommunikointia.

Terveys

Pidä hyvää huolta terveydestäsi, sillä se on rikkautesi.

Rakkaus

Vaikka ystävät ovat sinulle tärkeitä, taitaa sinulla olla enemmän tuttavia kuin sielunkumppaneita. Energiset ja erikoiset ihmiset viehättävät sinua. Leikkimielisyyttäsi ja draamantajuasi ihaillaan.

Tulet hyvin toimeen vaa’an kanssa, joka laillasi haluaa huolehtia toisista. Leijona ja jousimies tarjoavat intohimoisia suhteita.

Vuoden kohokohdat

Huhti- ja elokuussa sosiaalinen elämäsi korostuu. Tapaat vanhoja ystäviä tai tutustut uusiin ihmisiin, mikä tuo elämääsi uutta potkua.

Luvassa voi olla myös muutto tai erilaisia muutoksia perheen sisällä. Marraskuu tarjoaa jotain sellaista, mitä et ole osannut odottaa.

Lue myös, mitä Annan vuosihoroskooppi 2021 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X