Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas

Teksti: Anna.fi

Oinas, oletko valmis rakkauselämäsi, luovuutesi ja ihmissuhteidesi totaaliseen ravisteluun vuonna 2014? Nämä aiheet ovat elämässäsi nyt merkittävässä roolissa, ja voit valmistella itseäsi kauneuden, rauhan ja oikeudenmukaisuuden täyttämään vuoteen.

Lue Oinaan vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Oinas

Vuosi 2014 tarjoaa sinulle suuren määrän tilaisuuksia kehittää taitojasi siten, että sinusta kuoriutuu paras mahdollinen rakastaja ja partneri. Samalla opit muutamia asioita kompromissien tekemisestä, muttei sinun tarvitse kuitenkaan kokonaan uhrata aitouttasi tai luontaista soturihenkeäsi tunneasioiden äärellä.

Pohdit maaliskuusta alkaen hankalaksi osoittautuvia kysymyksiä itseesi ja toisiin liittyen, sillä sinun on hankalaa irrottautua vanhoista ajattelutavoistasi, jotka eivät ole hyväksi sinulle tai parisuhteillesi. Lopulta tämä irrottautuminen todella tuleekin tuottaminen haluttua tulosta! Olet sydämeltäsi todellinen romantikko, joka etsii kaunista ja harmonista parisuhdetta – ja tänä vuonna saattaakin koittaa hetki, jolloin koet kaiken tämän voimakkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Merkkiäsi hallitseva planeetta, Mars, antaa ihmissuhdekuvioillesi lisää polttoainetta aina heinäkuuhun saakka. Olet motivoitunut käyttämään energiaa sen eteen, että ihmissuhteissasi vallitsisi tasa-arvoinen ja harmoninen kokonaistilanne. Sinun kannattaa kuitenkin säästellä voimavarojasi alkuvuoden aikana ja välttää ylimääräisiä kahnauksia. Kaiken kaikkiaan ymmärrät lopulta niin monia asioita rauhasta ja diplomaattisuudesta, että saatat ihmetellä, mitä kaikelle tulisieluisuudellesi tapahtuikaan. Mutta ei huolta, tulisuutesi kyllä palaa maisemiin kesään mennessä, kun Mars siirtyy Skorpioniin ja sytyttää intohimon liekkisi täyteen leiskuntaansa koko loppuvuoden ajaksi.

Suhtaudut asioihin luottavaisesti, olipa kyse sitten romantiikasta tai työasioista. Jos olet sinkku, älä ylläty, jos jotain todella merkittävää tapahtuu rakkauselämässäsi viimeistään keväällä. Pari tulevaa vuotta tarjoaa sinulle lukuisia ihmissuhdeopetuksia ottamisesta ja antamisesta. Joudutkin ehkä hautaamaan pelkosi siitä, ettet saakaan enää määrätä kaikesta yksin vaan välillä sinun täytyy nöyrtyä kumppanisi edessä. Entä jos yrittäisitkin saada molemmat: samalla kertaa rakastavan kumppanin ja ihmisen, joka kannustaa sinua olemaan oma ihana itsesi?

Romantiikka

Tämä vuosi tulee todellakin jäämään mieleesi ainakin siltä osin, kun kyse on romantiikasta ja ihmissuhteista. Sen sijaan, että etsisit villejä seksisuhteita, maailmankaikkeus kehottaa sinua työskentelemään nyt lujasti pidempiaikaisen sitoutumisen eteen. Oletkin nyt valmis antamaan periksi impulsiivisissa taipumuksissasi saavuttaaksesi pysyvän liiton aidon kumppanin kanssa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uhrata myöskään jännitystä, sillä kun olet rakentanut pohjan tasapainoiselle ihmissuhteelle, saatat samalla helposti rakentaa pohjan elämäsi intohimoisimmalle intiimiyden kokemukselle. Ainoa ero aikaisempaan verrattuna on, että tällä kertaa koet tämän kaiken yhden ja saman ihmisen kanssa.

Alat Kuun ja uskollisuuden kentän vaikutuksesta tarkastella toimintaasi helmikuussa “minä, minua, minun” -näkökulman sijaan myös toisten tarpeiden huomioimisen kulmasta. Et ehkä heti suhteen alussa tunne olevasi valmis kaikkiin suuriin uhrauksiin, mutta rinnallasi on nyt niin suurta viisautta ja potentiaalia, että olet lopulta enemmän kuin myöntyväinen kaikkiin tarvittaviin kompromisseihin. Tulet myös takuulla tuntemaan sen kaiken tulisuuden, jonka Jupiter vuoden toisen puoliskon aikana heijastaa sinuun Leijonan merkistä. Sinun onkin helppo unohtaa tällöin perhehuolet ja keskittyä iloon sekä hauskanpitoon. Tällaista lapsenomaista riemua et ole tuntenut viimeisen 12 vuoden aikana, joten nauti täysin rinnoin!

Työ

Jos olet kaivannut työelämässä muutoksia imagoosi, ajatuksiisi tai luovuutesi, nyt on aika uudistua näillä kaikilla osa-alueilla! Alkuvuosi on Venuksen vaikutuksesta tehokkainta aikaa keskittää kaikki ylimääräinen energiasi työasioihin. Kaikenlainen viivyttely kannattaa nyt unohtaa, sillä tähdet ovat toistaiseksi oikeassa asennossa kannattelemaan projektejasi – loppuvuodesta ne tosin ohjaavat sinua keskittymään muihin mielihyvää tuottaviin asioihin.

Muutosvoimaa ohjaava Pluto jatkaa vuonna 2008 alkanutta ja vuoteen 2023 kestävää työtään merkissäsi tänä vuonna. Jotta voit saada tästä kaiken hyödyn irti, sinun täytyy hellittää joistakin vanhoista, statukseesi ja maalliseen menestykseesi liittyvistä toimintatavoistasi. Kun olet jo viettänyt viisi vuotta Pluton kehityskaaren vaikutuksessa, alat vähitellen saada kiinni entisen tuhoamisen ja uudelleenrakentamisen ideasta.

Oletko viime vuosien aikana kenties uhrannut valtavasti energiaa sen miettimiseen, mitä sinun tulisi elämälläsi tehdä? Nyt kun Pluton ja Uranuksen sota alkaa kuihtua kasaan, sinulla on oivallinen tilaisuus yhdistää uraauurtavat piirteesi ja tahtosi rakentaa jotain pysyvää.
Sinulle tarjoutuu monia mahdollisuuksia rukata uusiksi koko lähestymistapasi elämää kohtaan, joten älä epäröi tehdä suuria muutoksia. Planeetat tukevat sinua tuomaan työelämääsi ja kaikkiin vuoden 2014 projekteihisi entistä enemmän syvyyttä, luovuutta ja intohimoa. Sinun tarvitsee vain ottaa härkää sarvista ja mennä todellista intohimoasi kohti. Muista, että luonteeltasi olet aina synnynnäinen uranuurtaja!

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X