Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Kaksonen

Teksti: Anna.fi

Kaksosen huumorintaju ja viehättävyys toimivat tänä vuonna erityisellä tavalla vahvan parisuhteen kulmakivinä.

Rakkaushoroskooppi 2015: Kaksonen

Jokin vuoden 2014 lopulla käynnistynyt tapahtumasarja pitää sinua edelleen otteessaan. On aika käsitellä keskeneräiset asiat ja saattaa ne päätökseen. Nyt pitää laatia aikataulut vuoden 2015 projekteille.

Jupiter hoputtaa sinua liikkumaan eteenpäin. Se saattaa merkitä muutoksia työkentällä. Saatat myös muuttaa uuteen kotiin. Viehätysvoimasi saattaa auttaa sinua eteenpäin urallasi. Panosta kehuihin ja kohteliaisuuksiin. Venus lupailee työpaikkaromanssia. Ota kaikki irti tästäkin kokemuksesta. Oma tai jonkun toisen kanssa aloitettu projekti voi tarjota sekä jännitystä että lisätuloja. Menestyt luovuutesi avulla.

Hyvinvointi

Haluat elää ajan hermolla, joten tiedonhalusi on kyltymätön. Haluat pitää sekä työ- että suhdeasiat tasapainossa.

Kehossa Kaksonen hallitsee sekä hermoja että hartioita. Hoida hermojasi meditoimalla tai joogaamalla. Kaksosella on herkät keuhkot, joten flunssaa kannattaa välttää kaikin keinoin. Käy terveystarkastuksessa helmi- tai toukokuussa. Jos haluat laihduttaa, aloita kuuri maalis- tai heinäkuussa. Kuntoile yhdessä rakkaasi kanssa ja pyri tekemään siitä hauskaa ajanvietettä.

Suhteet

Vuoden kiireinen alku on täynnä muutoksia tai matkoja. Kaukana kotoa saatat tavata uusia kumppaniehdokkaita. Vakiintuneilla saattaa olla ongelmia kotona. Niiden selvittämiseen kannattaa panostaa täysillä.

Kevät tuo tullessaan intohimon tuulia. Niitä puhalteleva muukalainen saattaa olla kotoisin muilta mailta vierahilta. Suhde kestää helposti kesään asti, jolloin olet aina viehättävimmilläsi. Mikäli kumppani on mukana kuvioissa vielä syksylläkin, pesimisvietti saattaa olla varsin vahva talven kynnyksellä. Kerro tarpeistasi ja tavoitteistasi hyvissä ajoin. Sinunkin täytyy oppia pyytämään suoraan sitä, mitä oikeasti haluat ja tarvitset.

Työelämä

Rakastat muutoksia. Lisäopinnot tai askartelu uuden teknologian parissa saattaa edistää pyrkimyksiäsi. Työurasi saattaa muuttua, kun alat ymmärtää, mitä oikeasti haluat. Rakastat ihmisten tapaamista ja neuvotteluita. Jos samalla keskityt myös työtehtäviisi, saatat saada tuntuvaa lisäbonusta. Luontainen uteliaisuutesi saattaa johdattaa sinut tutkimustyön pariin.

Parhaat kumppanit

Kaksonen on kuulu rakastajan taidoistaan. Rakastunut Kaksonen jakaa kumppaninsa kanssa kaikki tunteensa ja seikkailunsa. Tunteiden virta ei kuitenkaan ole tasainen. Kyllästynyt Kaksonen menettää helposti mielenkiintonsa kumppaniinsa, vaikka itse kumppanilla olisi harvoin tylsää Kaksosen seurassa.

Kaksonen pyrkii usein miellyttämään kaikkia, mikä saattaa johtaa ongelmiin. Kaksonen seikkailee parhaiten Jousimiehen ja Vaa’an kanssa. Pisimpään kestävät suhteet solmitaan toisen Kaksosen, Vaa’an ja Vesimiehen kanssa. Ihannekumppani löytyy Vaakojen joukosta.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Kaksosen kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

Lue myös

Suosittelemme