Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Oinas

Teksti: Anna.fi

Oinaan vuosi on täynnä seikkailuja ja romantiikkaa, sillä Venus viipottaa kannoillasi lakkaamatta.

Rakkaushoroskooppi 2015: Oinas

Oinas pystyy vuonna 2015 toteuttamaan lahjojaan parhaiten töissä tai perheen, musiikin ja taiteen parissa. Venus ja Jupiter edistävät kaikkia pyrkimyksiäsi. Punnitse uraa koskevia vaihtoehtojasi, jotka liittyvät uuteen teknologiaan. Panosta tiedonhankintaan: tieto on edelleen valtaa, kun tavoittelet menestystä.

Hyvinvointi

Olet seikkailunhaluinen ja energinen olento, joka osaa elää tässä ja nyt. Menneiden murehtiminen ei kuulu tapoihisi. Sinä et myöskään perusta turhasta haaveilusta vaan rakennat tulevaisuutesi tosiasioiden varaan. Tartut kunnianhimoisesti kaikkiin uusiin haasteisiin.

Kehossa oinas hallitsee päätä, ja kirkas äly kuuluu oinaan luontaisiin lahjoihin. Moni oinas kärsii helposti liiallisen adrenaliinin aiheuttamista päänsäryistä. Vältä vihastumista, ja opettele malttamaan mielesi. Vaali terveyttäsi erityisesti helmi- ja heinäkuussa. Jos haluat pudottaa kiloja,  muutos onnistuu parhaiten tammi-, huhti- ja syyskuussa.

Suhteet

Romantiikan puute koettelee Oinasta vuoden alussa. Kevään madellessa eteenpäin kannattaa pohdiskella, olisiko elämäntilannetta koskevista muutoksista apua. Vakituisessa suhteessa olevat kohtaavat kiehtovia houkutuksia. Uudet, kuumat kontaktit eivät välttämättä pysy maisemissa kovinkaan kauan.

Huhti-toukokuussa kannattaa pitää pää kylmänä kaikenlaisten lupausten suhteen. Kesäkuussa kaikki kirkastuu. Silloin saatat joko päättää suhteen tai sitoutua entistä vahvemmin. Epävarmuudet hälvenevät lokakuussa, kun muutut luottavaisemmaksi. Loppuvuosi tarjoaa tasapainoisempaa onnea ja iloa.

Työelämä

Luovuutesi kukoistaa vuonna 2015. Viihdyt vain mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työssä. Sopiva ammatti löytyy erityisesti matkailun ja teknologian parista. Keväiset turhaumat ja tyytymättömyys saattavat ajaa sinut vaihtamaan alaa. Kesäkuun alkuun mennessä saatat saada ylennyksen. Elokuun puolivälissä sekä työpaikkasi että taloustilanteesi voivat muuttua.

Parhaat kumppanit

Oinaat ajattelevat ensisijaisesti itseään, mutta kyse on pikemminkin itsesuojelusta kuin itsekkyydestä. Oinaat ottavat suhteensa vakavasti eivätkä tyydy mihin tahansa. Tämä asenne estää heitä heittäytymästä suhdesirkukseen.

Hauskanpidosta innostuvat oinaat osaavat ottaa ilon irti elämästä, mutta ilomielinen ulkokuori kätkee sisälleen pehmeän sydämen. Rakastumisessa on riskinsä, joten tutki kumppaniehdokastasi tarkasti ennen kuin ryhdyt tositoimiin.

Rakkaidesi pitäisi välttää loukkaamasta tunteitasi. Jos näin kuitenkin käy, heidän kannattaa pyytää anteeksi pikimmiten. Romantiikka on kauneinta vesimiehen ja toisen oinaan kanssa. Kestävimmät suhteet solmit kuitenkin jousimiehen tai leijonan kanssa. Jousimies on se ideaalein kumppani.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Oinaan kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

X