Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Vesimies

Teksti: Anna.fi

Vesimies pääsee tänä vuonna työelämässä täyteen loistoonsa. Rakkaudessa janoat ennen kaikkea seikkailua.

Rakkaushoroskooppi 2015: Vesimies

Vesimiehen on aika muuttaa katsantoaan ja tapojaan, sillä edessä on mitä erikoislaatuisin vuosi. Laajenna ajatteluasi ja kehitä uusia ratkaisuja ongelmiisi. Kukoistat paineen alla. Töissä tämän huomaavat myös kollegasi. Jos et kynsin hampain pyri täydellisyyteen, voit yllättyä saavutustasostasi.

Hakeudu positiivisten ja tukea tarjoavien ihmisten pariin ja heivaa kelkasta kaikki negatiiviset vinkusielut. Hoida kuntoon raha-asiasi. Venus rohkaisee rakastumaan – mutta ei päätä pahkaa. Vesimies sitoutuu hitaasti, mutta allekirjoittaa avioehdon sitäkin nopeammin. Toteuta vapaa-ajalla luovuuttasi, anna ajatusten lentää ja kykyjesi loistaa.

Hyvinvointi

Älä muuta mitään pelkän muutoksenhalun tai kyllästymisen takia. Uudet näkökulmat raikastavat asioita, mutta kaikkea ei tarvitse mullistaa kerralla.

Kehossa vesimies hallitsee verenkiertoa. Kylmällä säällä vesimiehen kannattaa käyttää tarpeeksi lämpimiä vaatteita. Kun ikää alkaa kertyä, suonien terveyttä kannattaa vaalia tarkasti. Käväise lääkärissä huhti-, touko- tai marraskuussa. Jos sinun tarvitsee laihduttaa, aloita se tammi- tai maaliskuussa.

Suhteet

Muuta ulkoasuasi, tavoitteitasi ja asennettasi. Kaikessa on nyt parantamisen varaa. Henkilökohtaiset asiat hidastavat nyt romantiikan toteutumista. Joku saattaa kehottaa sinua tavoittelemaan rikasta naimakauppaa, mutta sydämesi vetää aivan toiseen suuntaan. Sinä kaipaat suurta seikkailua. Fiksut ja filmaattiset kumppaniehdokkaat miellyttävät perhettäsi, mutta sinä kaipaat kipinää, joka säväyttää koko maailmaasi.

Kevät tuo uutta toivoa etsintään. Muodonmuutos tai uusi asenne lisäävät itsevarmuuttasi ja vetovoimaasi. Nyt voit itse valita mieleisesi kaikkien ehdokkaiden joukosta. Charmisi tehoaa aivan kaikkiin, mutta varo rakkaasi mustasukkaisuutta. Talven tullen loputkin sinkut saavat mahdollisuuden löytää itselleen sopivat kumppanit. Kannattaa hyödyntää kaikki juhlakauden tilaisuudet sen oikean etsimiseen.

Työelämä

Tunnet rahan arvon ja käytät varojasi säästellen. Omaa aikaasi arvostat vieläkin enemmän, joten merkityksetön työ kuvottaa sinua. Työskentelet ahkerasti löytääksesi oman paikkasi maailmassa. Haluat työpaikan, missä arvostetaan älykkyyttäsi ja moraaliasi. Jatka sitkeästi samaan tahtiin.

Parhaat kumppanit

Vesimiehet sitoutuvat hitaasti, koska he ottavat rakkausasiat tosissaan. Jos vesimiehen kumppanit vaihtuvat tiheään tahtiin, se ei kieli huikentelevaisuudesta vaan valikoivuudesta. Vesimies etsii täydellistä kumppania, jonka täytyy täyttää kaikki hänen vaatimuksensa. Kun oikea kumppani löytyy, vesimies sitoutuu täysillä ja puolustaa rakkauttaan muiden hyökkäyksistä ja kritiikistä välittämättä.

Vesimiehen kumppanin pitää ymmärtää, että hänen siippansa tarvitsee mentaalisten tarpeidensa takia paljon omaa tilaa ja aikaa. Jännittävimmät romanssit syntyvät Leijonan ja Vaa’an kanssa. Kestävintä rakkautta Vesimies saa Vaa’alta, toiselta Vesimieheltä ja Kaksoselta. Paras suhde rakentuu Vaa’an kanssa.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Vesimiehen kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

X