Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 1: ”Ainoa tapa lähteä sotaan vihollisensa kanssa on tuntea se”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen ensimmäisessä osassa Anna Perho käsittelee rajoittavia uskomuksia ja ajatuksia, jotka seisovat tavoitteiden toteuttamisen tiellä.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Mikä uskomus, ajatus tai selitys on estänyt sinua saavuttamasta tavoitteitasi? Rajoittavat uskomukset, ajatukset ja selitykset voivat istua meissä todella tiukassa ja jopa estää kokonaan kohti unelmia ja tavoitteita kulkemisen.

– Kykenemme toimimaan omia tunteita ja ajatuksia vastaan, kun vain tulemme niistä tarpeeksi tietoisiksi, sanoo Anna Perho.

Anna on Anna mennä! -verkkovalmennuksen pitäjä, toimittaja ja yritysvalmentaja sekä yksi Suomen suosituimmista inspiraatiopuhujista.

Eroon rajoittavista uskomuksista, ajatuksista ja selityksistä

– Ainoa tapa lähteä sotaan vihollisensa kanssa on tuntea se. Emme pysty taklaamaan stooreja ennen kuin teemme niistä näkyviä.

Katso videolta Annan ohjeet siihen, miten omista rajoittavista uskomuksista ja ajatuksista voi tulla tietoiseksi ja vapautua niiden tavoitteiden saavuttamista estävästä voimasta.

Videolla Anna käsittelee myös sitä, millaisia rajoittavat uskomukset ja ajatukset tyypillisesti ovat ja mistä ne johtuvat.

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X