Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 19: ”Esikuvilla ja roolimalleilla on ratkaisevan tärkeä merkitys”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen yhdeksännessätoista osassa aiheena ovat esikuvat ja roolimallit sekä se, miksi niitä kannattaa olla olemassa.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Onko sinulla esikuvia tai roolimalleja? Jos on, hyvä. Jos ei, kannattaa hankkia.

– Esikuvilla ja roolimalleilla on ollut minulle ja esimerkiksi uralleni ihan ratkaisevan tärkeä merkitys, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho kertoo.

Matkimisesta voi muokkautua jotain omaa

Fake it till you make it, eli vapaasti suomennettuna teeskentele, kunnes menestyt, on Annan mielestä varsin toimiva neuvo.

– Matkiminen, niin kauan, että siitä muokkautuu jotain omaa, on ollut hyvin oleellinen tekijä kaikessa tekemisessäni. Olen sellainen varas, joka pöllii kirkkaassa auringonpaisteessa. Jos ei nyt ihan ylpeänä, niin melko avoimesti.

– Kun suostun ottamaan vähän muilta rakennuspuita oman ajattelun ja tekemisen tueksi, pääsen itse asiassa paljon nopeammin eteenpäin niiden asioiden kanssa, joita itse haluan edistää.

Millaisia esikuvia Annalla itsellään on? Mitä hyötyä esikuvista ja roolimalleista on omassa arjessa ja oman muutostoiveen edistämisessä? Miksi on järkevää ottaa selvää, miten oma esikuva on päässyt siihen pisteeseen, jossa on nyt? Miksi ja miten kiinnostaviin ihmisiin kannattaa ottaa yhteyttä, jos vain voi? Miksi on hyvä pohtia antiesikuvia? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X