Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 20: Mitä jos en tiedä, mitä haluan?

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdennessakymmenennessä osassa Anna Perho vastaa laajasti yhteen valmennettavan kysymykseen: mitä jos en tiedä, mitä haluan?
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna Perho vastaa valmennettavan kysymykseen

Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho vastasi valmennettavien kysymyksiin valmennuksen 15. osassa. Nyt Anna on jälleen yhden valmennettavansa kysymyksen äärellä.

Mitä jos en tiedä, mitä haluan? Katso Annan laaja vastaus kysymykseen videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X