Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 4: ”Tavoitteen asettelu on näkökyvyn fokusointia”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen neljännessä osassa Anna Perho kertoo, miten muodostetaan tavoitteita ja visioidaan tulevaa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mirva Kakko

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna mennä! -verkkovalmennuksen neljännessä osassa Anna Perho kertoo, miten muodostetaan tavoitteita ja visioidaan tulevaa.

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Minkä haluaisit elämässäsi olevan toisin? Mitä haluaisit elämääsi lisää? Mitä tarvitsisit ja toivoisit?

– Tavoitteen asettelu on näkökyvyn fokusointia. Se on näkökyvyn viemistä muutoksen kannalta oleellisiin asioihin, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

Kun sinulla on tarkka muutostavoite, löydät keinot sen toteuttamiseen

Tavoitteen muodostaminen voi olla yllättävän vaikeaa. Tavoitteen huolellinen miettiminen ja sanoittaminen kuitenkin kannattaa.

– Mitä tarkemman, selkeämmän, kirkkaamman tavoitteen tai suunnan kykenet itsellesi määrittelemään, sitä enemmän alat nähdä ympärilläsi mahdollisuuksia, jotka liittyvät tähän tavoitteeseen.

Annan mukaan välittömästi, kun muutostoiveen saa määriteltyä riittävän tarkasti, keinot muutoksen toteuttamiseen löytyvät kuin itsestään. Itse asiassa useimmat löytävät Annan mukaan keinot muutokseen jo määrittelytyötä tehdessään.

– Jollakin maagisella tavalla keinot alkavat näyttäytyä. Melkein jo ennen kuin sanot tavoitteesi ääneen, tiedät, miten sinnepäin lähdetään kulkemaan. Se on ällistyttävää, mutta niin tapahtuu, Anna lupaa.

Miten tavoitteita kannattaisi lähteä muodostamaan? Mistä tunnistaa, että on oikean äärellä? Mitä muutostoiveiden sanoittaminen oikeasti on? Mitä haaveet ovat? Miksi toiset ihmiset vaikuttavat onnekkaammilta kuin toiset? Miksi itselle kannattaa kirjoittaa kirje, jonka lukee vasta useamman vuoden päästä? Miksi epävarmuus on lahja? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X