Anna Perho
Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.
Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 5: ”Motivaatio nousee hyödyistä ja onnistumisista”

Miten on mahdollista motivoida itsensä muutokseen? Anna mennä! -verkkovalmennuksen viidennessä osassa käsitellään motivaatiota.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna Perhon mukaan motivaatio nousee kahdesta lähteestä.

– Se nousee hyödyistä ja onnistumisista.

Hän vierastaa termiä sisäinen motivaatio.

– Siitä tulee helposti mielikuva, että se sisäinen motivaatio on jotain sellaista, joka laskeutuu ihmiseen tuolta universumista tai että joillain sitä vain on ja joillain toisilla ei. Näin ei ole.

Inspiraatio syntyy tekemisestä

Anna Perho liputtaa tekemisen puolesta. Tekeminen kannattaa aloittaa, vaikka inspiraatiota tekemisen aloittamiseen ei olisikaan. Annan mukaan inspiraatio nimittäin syntyy juuri tekemisen myötä.

– Olemme aika syvällä sellaisessa illuusiossa, että tekemiseen tarvittaisiin oikeanlaisia tunnetiloja.

Miten tavoitteen kirkastaminen liittyy motivaatioon? Jos on monta tavoitetta, mihin niistä kannattaa keskittyä? Miten ja miksi edistymistä kannattaa seurata? Miten motivaatio ja arvot liittyvät toisiinsa? Miten paitsi aloittaa myös jatkaa? Miksi tavoitteen pitää olla hauska? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X