Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 8: ”Jos olet väsynyt, et ole optimistisin versio itsestäsi”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdeksannessa osassa pohditaan, mistä saada virtaa eli energiaa muutokseen. Lisäksi syvennytään palautumiseen ja virittäytymiseen.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mirva Kakko

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdeksannessa osassa pohditaan, mistä saada virtaa eli energiaa muutokseen. Lisäksi syvennytään palautumiseen ja virittäytymiseen.

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Usein ihmiset perustelevat muutostoiveensa toteutumattomuutta kiireellä, joka estää saamasta aikaiseksi sitä, mitä haluaisi.

– Sen lisäksi valitellaan siitä, että ei ole virtaa, minua väsyttää, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

Karsi ja tee vähemmän, mutta paremmalla intensiteetillä

– Kun puhun siitä, mistä saamme virtaa tekemiseen, en tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi painaa silmät lautasina jossain valtavassa hybriksessä ja jatkuvasti tehdä jotain.

Oikeastaan Anna kannustaa päinvastaiseen toimintaan.

– Ajattelen, että pitäisi pyrkiä jatkuvasti karsimaan ja tekemään vähemmän asioita, mutta paremmalla intensiteetillä.

Virettä tarvitaan juuri niiden asioiden tekemiseen, jotka karsitulle to do -listalle jäävät.

– On älyttömän tärkeätä vaalia virtaa ja yrittää löytää arjesta sellaisia elementtejä, jotka lataavat akkua eivätkä ainoastaan pura.

Väsyneenä kaikki on paljon vaikeampaa ja muutostoivekin saattaa alkaa näyttää toivottomalta. Rajoittavat uskomukset saattavat nekin alkaa nostaa päätään.

– Jos olet väsynyt, et ole optimistisin versio itsestäsi – mitenkään.

Mitä jos koko ajan toimii omilla kestämisen rajoillaan? Miten voi saada itsensä tekemään, jos kokee itsensä väsyneeksi? Miten väsymys vaikuttaa mahdollisuuksien huomaamiseen? Miten saat käsityksen siitä, mikä ruokkii juuri sinun liekkiäsi? Miksi virta on kuin pankkilaina? Miten virettä voi vaalia? Miten itsekkyys ja vireyden vaaliminen liittyvät toisiinsa? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X