Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 9: ”Aamut ovat niitä hetkiä, kun ihmeet tapahtuvat”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen yhdeksännessä osassa Anna Perho kertoo aamurutiinien tärkeydestä.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Miten aamurutiinit liittyvät muutostoiveeseen? Paljonkin, sanoo Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho.

– Aamut ovat kulta-aikaamme. Aamut ovat niitä hetkiä elämässämme, kun ihmeet tapahtuvat.

– Energianhallinnan kaikkein oleellisimpia hetkiä ovat aamut ja aamupäivät, Anna sanoo.

Aamuista kannattaa ottaa kaikki irti

Aamurutiinit takaavat, että aamun kulta-aika ei valu hukkaan.

– Aamuhetkistä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti. Se ei onnistu, jos herää kahdeksan minuuttia ennen kuin bussi lähtee.

Miksi torkuttaminen ei kannata? Mihin aikaan kannattaa herätä? Miten aamuista saa kaiken mahdollisen irti? Miten arki pitää järjestää, jotta aamulla jaksaa nousta ajoissa? Miksi ei kannata käyttää kännykän herätyskelloa? Millainen on ideaalitapa aloittaa aamu? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X