Jane Fonda ja Helen Mirren
Jane Fonda (vas.) ja Helen Mirren säteilivät catwalkilla.
Itsetuntemus

Jane Fonda, 79, ja Helen Mirren, 72, loistivat muotinäytöksessä – ja todistivat nämä 3 asiaa ikääntymisestä

Näyttelijät Jane Fonda ja Helen Mirren marssivat catwalkille Pariisin muotiviikoilla. He hurmasivat yleisön ja saivat somekansan kehumaan heitä kilpaa. Samalla he kumosivat muutaman ikääntymiseen liittyvän myytin.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos

Amerikkalaisnäyttelijä Jane Fonda, 79, ja brittinäyttelijä Helen Mirren, 72, säväyttivät L’Orelin muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Mikäli somekansaa on uskominen, yli 70-vuotiaat tähdet olivat mallimaailman raikkain tuulahdus aikoihin.

Nämä asiat ikääntymisestä Jane Fondan ja Helen Mirrenin esiintyminen todisti:

1. Ikä ei poista leikkisyyttä – päinvastoin!

Luulitko, että ikä vie leikkimielisyyden ja hauskat hupsuttelut mennessään? Ei huolta. 80 vuotta joulukuussa täyttävä Jane Fonda päätti olla jotain aivan muuta kuin catwalkeilla perinteisesti nähtävät vakavakasvoiset mallit. Hän näytti sormillaan rauhanmerkkiä ja etsi yleisöstään tuttuja, joille hän vilkutteli lavalta.

Jane Fonda

Eikä ystävien moikkaileminen pelkkään vilkutteluun jäänyt: näyttelijä kävi spontaanisti kesken show’n halaamassa yleisössä istunutta ystäväänsä, malli Naomi Campbellia.

2. Seksikkyydelle ei ole yläikärajaa

Yli 70-vuotiasko ei muka voisi olla seksikäs? Kyllä voi, kysehän on nimenomaan itsevarmuudesta. Tyrmäävän upealta maskuliinisessa asussa ja supernaisellisessa meikissä näyttävä Helen Mirren leikitteli yleisön kanssa osoittelemalla muotinäytöksen katsojia kädessään olevalla kävelykepillä. Tähden poseeraus catwalkin päässä huokui asennetta, katse oli intensiivinen ja viettelevän kissamainen.

Helen Mirren

3. Töitä voi tehdä niin kauan kuin haluaa

…jopa muoti- ja kauneusalalla. Muotinäytökseen osallistumisen lisäksi Helen Mirren toimii L’Orealin brändilähettiläänä. Ikä on myös asennekysymys!

Lähteet: Entertainment Tonight, Vanity Fair

X