Itsetuntemus

Kädestä lukeminen – Kirologia mahdollistaa persoonallisuuden tulkitsemisen käsistä

Teksti:
Anna.fi

Kirologi Vieno Puustjärvi kävi tulkitsemassa viiden eri Ellin kädestä heidän persoonallisuuttaan ja kehityskohtiaan. Mitä kaikkea kädet kertoivat? Lue, mitä Vieno käsistä luki ja miten Ellit suhtautuivat tulkintoihin!

Kirologia mahdollistaa persoonallisuuden tulkitsemisen kädestä

Kädestä lukeminen ja ennustaminen

Puhuttaessa kädestä lukemisesta suurin osa mieltää kyseessä olevan kädestä ennustamisen. Kirologi ei kuitenkaan ennusta, vaan analysoi kädestä luonteen psykologisia piirteitä sekä yleistä terveyttä, persoonallisuutta ja elämän suuntaa ja pyrkii ohjaamaan ihmistä parempaan itsetuntemukseen.

– Tärkeää on ymmärtää, että kädet näyttävät mahdollisuuksia, eivät faktoja. Samat asiat ja merkit voivat muuttua elämäntilanteista johtuen. Joskus ihmiset muuttuvat siksi, että on pakko, kun taas joskus muutos on oman valinnan tulos. Älykkäät ihmiset ymmärtävät, että ihmisellä itsellään on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteensa. Yksinkertaisemmat ihmiset soittavat ennustajalle, koska he eivät halua nähdä mitään vaivaa, sillä he uskovat, että kaikki on ennalta määrätty, Vieno toteaa.

Kirologia mahdollistaa persoonallisuuden tulkitsemisen käsistä

Käden viivojen tulkinta

– Ei koskaan saa ryhtyä lukemaan kättä pelkästään viivojen perusteella. Silloin mennään täysin metsään. Jokainen viiva saa erityisen merkityksen suhteessa käden muihin merkkeihin. Usein käden tyyppi jo määrää hyvin paljon viivojen merkitystä. Esimerkiksi käden voimattomuus voi eliminoida paljon positiivisia ominaisuuksia. Kirologina pystyn kuitenkin poimimaan jokaisesta ihmisestä esille voimavaroja, millä voi korjata heikkouksia, Vieno painottaa.

– Jokainen kokee elämänsä omalla persoonallisella tavallaan. Jo ensimmäisten vuosien kokemukset saattavat tallentua käsiin, vaikka ihminen ei niitä itse edes muistaisi, Vieno kertoo.

Kirologia mahdollistaa persoonallisuuden tulkitsemisen käsistä

Ellien kokemukset

Nainen, 39 v.

En ole aikaisemmin ollut kirologin pakeilla, joten lähdin kokemukseen hyvin avoimin mielin. Toivoin ainoastaan, että kirologin vierailu työpaikan illanvietossa herättäisi keskustelua ja tämä toive toteutui. Keskustelua riitti seuraavaan päivään asti. Päällimmäisenä jäi mieleen, että löysäkätinen puristus kertoo ihmisen löysästä otteesta työhön, ihmissuhteisiin ja elämään yleensä. Minulla oli kuulemma jämäkkä puristus ja jämäkkä käsi muutoinkin.

Nainen, 30 v.

En edes tuntenut sanaa kirologi ennestään, mutta muistan pienenä lukeneeni innolla perhetutulta lahjaksi saamaani aiheeseen liittyvää kirjaa. Silloin en kuitenkaan löytänyt juurikaan yhteistä kirjan tulkintojen ja oman käsitykseni väliltä, joten olen suhtautunut aika skeptisesti koko hommaan. Kirologin pöytään istuuduin siis lievästi huvittuneena, mutta uteliaana.

Nainen, 27 v.

En ollut ikinä aikaisemmin kuullutkaan kirologiasta, mutta lähdin kokeilemaan sitä mielenkiinnolla ja avoimin mielin. Odotin keskustelua kirologin kanssa innokkaana ja hieman jännittyneenäkin, sillä halusin nähdä, osuuko hän kohdallani oikeaan. Halusin kovasti uskoa, että osuu, sillä olin kuullut muiden positiivisista kokemuksista. Keskustelun jälkeen minulle jäi kuitenkin melko ristiriitainen ja jopa pettynyt olo. Suuret linjat menivät mielestäni täysin pieleen, mutta toisaalta kyllä sieltä löytyi myös osumia.

Nainen, 26 v.

En ollut aikaisemmin juurikaan tutustunut kirologiaan, mutta lähdin mielenkiinnosta kokeilemaan, kun mahdollisuus tarjoutui. Erityisiä odotuksia ei ollut, vaan istahdin kirologin eteen avoimin mielin. Osa tulkinnoista tuntui osuvilta, mutta myöhemmin mietin, että monet niistä olisi voinut tehdä useimmille ikäisilleni ja samanlaisessa elämäntilanteessa eläville.

Nainen, 22 v.

Olin jonkun verran kuullut kädestälukemisesta, mutta en ollut tutustunut siihen itse juurikaan. Lähdin kuulemaan kirologin mietteitä avoimin mielin ja hyvin kiinnostuneena näkemään, mitä tulevan pitää.

Lue lisää: Vieno Puustjärvi, ammattikirologi

X