Hyvinvointi

Kunnon blogi Kunto-messuilla

Teksti:
Hanna &Amp; Anna-Mari

Helsingin Messukeskuksessa on tänä viikonloppuna käynnissä GoExpo –messut. Fillari-, Kunto-, Golf-, Retki-, Kalastus- ja Metsästys-messut yhdessä muodostavat urheilijoita, liikkujia ja ulkoilijoita kiinnostavan kokonaisuuden. Kunnon blogin Hanna ja Anna-Mari katsastivat Kunto-messujen tarjonnan.

Pro-Jam

Messuilta saa tietoa harjoittelusta ja myös motivaatiota omaan liikkumiseen. Uusien sporttivaatteiden esittelyt ja uudet lajit saavat motivaatiokäyrän varmasti nousuun. Vaikka meillä ei vielä ole motivaatio missään vaiheessa todella kadonnutkaan, inspiroidumme kyllä värikkäistä urheiluvaatteista ja välineuutuuksista.

Katsoimme myös tanssiryhmä Pro-Jamin energisen ja akrobaattisen sporttimuotinäytöksen ja myös meitä hengästytti katsomossa. Oli se aikamoista menoa! Muotinäytöksessä nähtiin mm. seuraavien merkkien keväänmallistoja: SailSki, Kari Traa, DAVID, Ecco ja Erätukku.

Kunto-messuilla oli tarjolla uutuuslaji Slackline, jota ei ennen ole Suomessa ollut. Kyseessä on tasapainoilu noin 5 cm leveän hihnan päällä. Lajin kokeilu oli omalla vastuulla, mutta moni innokas yrittäjä strapetsilla kuitenkin nähtiin. Lue lisää lajista Plazan Pakissa.

Hyvän olon alueella voi tutustua rauhallisiin, kehon hallintaa parantaviin lajeihin. Samalla voi kysyä Motivaattoreilta vinkkejä, miten liikkumisesta tulee entistä hauskempaa ja hyödyllisempää. Jalkojen liikkuvuusanalyysi, rasvaprosentin mittaus ja ryhtiklinikka löytyvät myös messujen tarjonnasta.

Kuudessa tapahtumassa on yhteensä yli 30 ohjelmapaikkaa ja noin 350 aikataulutettua ohjelmaa, joten kaikki varmasti löytävät itseään kiinnostavaa tarjontaa.

Kunto-messut
Kunto-messut
Kunto-messut
Kunto-messut
Kunto-messut
Kunto-messut
Kunto-messut
Slackline
Kunto-messut
Pro-Jam
X