Hyvinvointi

Lempeä elämä: Työpaikan arkiherkut

Teksti:
Anna.fi

Työpaikallamme pidetään rakkaudella kiinni kulttuurista, jossa ei ole koskaan niin kiire, etteikö ruoanlaittoon liikenisi hetki aikaa. Tänään taas täytyi todeta, että työpaikkaruokalamme tarjoaa kyllä melko ilahduttavaa ruokaa. Periaate saattaa kuulostaa työläältä, mutta palkitsee hyvällä ololla. Moninkertaisesti.

Arkilounaamme sisälsi tänään luomusiitakesieni-munakasta vesikrassilla, tammenlehti-avokado-tomaatti-korianteri-salaattia, vihreää parsaa kirnuvoilla ja appelsiini-sinappikastiketta. Parsassa maistuu kevät ja kun sen maustaa luomukirnuvoilla, saattaa unohtaa olevansa keskellä arkea.

Siitakesieni-rosmariinimunakas

1 rasia siitakesieniä
4 munaa
muutama lehti tuoretta rosmariinia
paistamiseen luomukirnuvoita
koristeluun vesikrassia

Appelsiini-sinappikastike salaatille

1 dl oliiviöljyä
Puolikkaan appelsiinin mehu
Loraus siideriviinietikkaa
1 tl hunajaa
2 rkl oluthiivahiutaleita
Ripaus merisuolaa

Vihreä salaatti

2 avokadoa
1 ruukku tammenlehtisalaattia
nippu korianteria
2 tomaattia
(miten yksinkertaista!)

Jutta

X