Liity ilmaiseen Anna energiaa! -livetreeniryhmään heti tänään!
Liikunta

Haluatko elämäsi kuntoon? Liity ilmaiseen Anna energiaa! -livetreeniryhmään jo tänään!

Treenaa kotona tehokkaasti, hauskasti ja hyvässä seurassa! Liity Anna energiaa -livetreeniryhmään Facebookissa, ja treenaa itsesi elämäsi kuntoon Kira Tiivolan energisessä ja iloisessa ohjauksessa täysin ilmaiseksi.
Teksti: Annan toimitus Kuvat: Kira Tiivola, iStock

Treenaa kotona tai ulkona ohjatusti, tehokkaasti ja hauskasti!

Tule mukaan Anna-lehden uuteen Anna energiaa! -livetreeniryhmään Facebookissa! Livetreenien vetäjänä toimii hyvinvointivalmentaja Kira Tiivola.

Miten Anna energiaa! -livevalmennus toimii?

Livevalmennus tapahtuu kaksi kertaa viikossa Anna energiaa! -livetreeniryhmässä Facebookissa. Lisäksi livetreenit ovat nähtävissä myös Anna-lehden Instagramissa.

Kira Tiivolan mukaan luvassa on kaiken ikäisille ja jokaisen omaan kuntotasoon sovellettavia treenejä, joista osa tehdään sisällä ja osan voi hyvin tehdä esimerkiksi omalla takapihallaan tai puistossa. Tunneilla ei opetella monimutkaisia askelkuvioita eikä kenenkään ole pakko rääkätä itseään äärirajoille.

– Teen turvallisia ja tehokkaita treenejä, eikä ihmetyksiä ole tulossa. Mutta jos tykkää luukuttaa, siihenkin on mahdollisuus.

Anna energiaa! -livetreeniryhmä: treenaa kotona itsesi elämäsi kuntoon!

Treenaa kotona itsesi elämäsi kuntoon.

Käytännössä Kiran tunnit ovat monipuolista liikuntaa: Välillä nostetaan sykettä, välillä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Välillä haastetaan tasapainoa. Kira pyrkii räätälöimään tunteja osallistujen toiveiden mukaan.

– Ensimmäisellä tunnilla tehdään koko kehon treeni, painotus on lihaskunnossa, Kira sanoo.

Jo pidetyt treenit jäävät näkyviin Anna energiaa! -livetreeniryhmään Facebookiin, mutta parhaan kokemuksen saat, kun osallistut livevalmennukseen. Treenit kestävät vaihtelevasti 40–60 minuuttia.

– Luvassa on energisoiva jumppa, sellainen hyvän tuulen happihyppely. Kukaan ole yksin, vaikka olemme eristyksissä. Haetaan porukasta virtuaalisesti voimaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön VALMENTAJA 💎 PUHUJA (@kipatiivola) jakama julkaisu

Jos treenaa kotona, mitä välineitä tarvitsee itselleen?

Juomapullolla ja lenkkareilla pääset jo pitkälle, Kira lupaa. Omaa kehoa käytetään painona, mutta liikkeitä voi tehostaa vaikkapa jumppakuminauhalla. Jos sellaista ei ole, ei hätää.

– Painoina voi käyttää täytettyä juomapulloa, kastelukannua tai vaikka halkoa tai kiveä, Kira luettelee.

– Tärkeintä on saada keho liikkeelle ja hyvä mieli. Vedetään hyvän tuulen treenejä!

Liity tästä Anna energiaa! -livetreeniyhteisöön jo tänään! Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 29.4. klo 19.00.

Anna energiaa!

X