Liikunta

Liikkuvuusharjoittelu on tärkeää kehon hyvinvoinnille – katso video-ohjeet onnistuneeseen kotitreeniin

Liikkuvuusharjoittelu on osa onnistunutta treenikokonaisuutta. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon tahdissa voi harjoitella liikkuvuuden lisäksi lihaskuntoa ja lihashallintaa.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Istock

Liikkuvuusharjoittelu onnistuu helposti kotona.

Liikkuvuusharjoittelu on osa onnistunutta treenikokonaisuutta. Personal trainer Kipa Tiivolan kokopitkän treenivideon tahdissa voi harjoitella liikkuvuuden lisäksi lihaskuntoa ja lihashallintaa.

Liikkuvuusharjoittelu tai muunlainen kotitreeni kiinnostaa? Treenaa kotona Anna energiaa! -treeniryhmässä julkaistujen treenivideoiden parissa! Facebook-ryhmästä löytyy monipuolinen kattaus personal trainer Kipa Tiivolan ohjaamia treenejä, jotka voi tehdä kotona tai vaikka mökillä.

Liikkuvuusharjoittelu on tärkeää kehon hyvinvoinnille. Sen takia liikkuvuutta on hyvä parantaa erilaisilla harjoituksilla. Kipan lihaskuntotreenissä keskitytään lihaskunnon lisäksi liikkuvuuteen ja liikkeiden hallintaan. Treenissä avataan liikeratoja ja vetreytetään rankaa.

Koko treenin voi tehdä helposti kotona. Sitä varten tarvitsee vain maton ja oman jalan mitan verran tilaa ympäriltä.

Liikkuvuusharjoittelu – video opastaa oivaan kotitreeniin

Liikkuvuuteen, liikehallintaan ja lihaskuntoon keskittyvä treeni on hyvä harjoitus koko kropalle. Kokopitkä treeni on noin 45 minuuttia pitkä ja videon parissa on helppo harjoitella, sillä Kipa treenaa mukana koko ajan.

Liikkuvuusharjoittelu – kuvassa nainen venyttelee olohuoneessa joogamatolla.
Hyvä liikkuvuus auttaa tekemään liikkeet paremmin.

Haastavuus on itsestä kiinni, sillä liikkeille on tarjolla sekä haastavampia että helpotettuja versioita. Jos esimerkiksi ranteet eivät kestä lankkua, voidaan sitäkin soveltaa helpommaksi.

Tärkeää on keskittyä toistomäärien sijaan oikeanlaiseen tekniikkaan. Omaa kehoa on hyvä kuunnella. On myös olennaista opetella pitämään tauko, kun tekniikka alkaa pettää toistomäärien alla.

Lihaskunnon jälkeen venytellään ja rauhoitutaan yhdessä.

Aloita liikkuvuusharjoittelu – video alla opastaa sinut helposti oivan treenin äärelle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

X