Maajoukkueen kanssa Oona Tolppasen seuraava suuri koitos on ensi kesän EM-kisat. – Pelasin nyt kesällä SM-sarjan Suomessa ja kaikki meni hyvin. Menen vuosi kerrallaan, Oona kertoi.
Maajoukkueen kanssa Oona Tolppasen seuraava suuri koitos on ensi kesän EM-kisat. – Pelasin nyt kesällä SM-sarjan Suomessa ja kaikki meni hyvin. Menen vuosi kerrallaan, Oona kertoi.
Liikunta

Oona Tolppanen treenaa koko perheen voimin – vauva oppi kävelemään hyvin varhain: ”Tyttö on myös aika hyvä paino”

Esikoislapsen saanut liikunta-alan ammattilainen Oona Tolppanen liikkuu taaperon kanssa.
Teksti: Linda Martikainen Kuvat: Tiia Ahjotuli

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu liikunta-alan ammattilainen Oona Tolppanen sai puolisonsa Pekka Lagerblomin kanssa vuosi sitten esikoislapsen, joka on vanhempiensa tapaan jo melkoinen menijä.

– Meillä on mennyt kaikki hyvin. Hän on aika vipeltäjä, Oona totesi Nestlé for Healthier Kids -tilaisuudessa Radisson Blu Plaza -hotellissa Helsingissä.

Rugbyn maajoukkueessa pelaava Oona Tolppanen on ottanut tytärtään mukaan paitsi omiin treenihetkiin myös joukkuetreeneihin, joissa on riittänyt myös lastenhoitoapua.

– Olen ottanut siitä ennemminkin sellaisen haasteen, että mitä kaikkea lapsen kanssa voi tehdä. Toki salilla tai joukkuetreeneissä pitää juosta vähän perässä, mutta kun koko joukkue on täynnä hänen ihailijoitaan, niin aina löytyy joku hoitaja ja minä pystyn treenaamaan rauhassa.

Oonan puoliso Pekka Lagerblom on entinen ammattijalkapalloilija. Vanhempiensa tapaan tytärtä kiinnostaa pallopelit.

– Tyttö oppi kävelemään 8,5-kuisena ja oli samantien pallon perässä. Treenaamme aika paljon yhdessä koko perhe. 12-kiloisena tyttö on myös aika hyvä paino. Kyllä hän onneksi heitteleekin palloa kuten rugbyssä. Esimerkki on tärkeä, Oona Tolppanen nauroi.

Lue myös: Puolen tunnin lihaskuntotreeni kotona sopii kiireisellekin treenaajalle – katso ilmainen treenivideo!

Seura.fi: Gladiaattorit-ohjelman Safiirin ja jalkapalloilija Pekka Lagerblomin rakkaus roihahti mediakoulussa

X