Mainos

Aika kortilla? Tässä 5 liedellä nopeasti valmistuvaa ruokaa

Kun työpäivä on ohi ja vatsat kurnivat, ruoka on saatava pöytään mahdollisimman nopeasti. Tehokas ja monikäyttöinen induktiotaso on korvaamaton kumppani arjessa.
15.10.2018 Teksti: Yhteistyössä AEG

Teetpä sitten mehevän kasviswokin tai koko perheen jauhelihakastikkeen, induktiotasolla ne valmistuvat helposti. Uudella AEG Mastery Range -keittotasolla kokatessa saat ruokiisi myös entistä enemmän makua.

Esimerkiksi iltapalana maistuu nyt kuohkea, käden käänteessä valmistuva perunamunakas. Hyvä aamu taas alkaa omenakompotin maustamalla puurolla. Inkiväärillä ryyditetty kompotti maistuu ihanalta myös jäätelön ja itämaisten makujen kera. Jos suosikkipannusi tai -kattilasi on kiireen keskellä kadoksissa tai muussa käytössä, ei haittaa. Käyttämäsi astian koolla ei ole väliä, sillä FlexiBridge-alueen voit mukauttaa astian koon mukaan.

 

Top 5 nopeat arkiruoat:

  1. Perunamunakas – Tortilla de patatas
  2. Koko perheen jauhelihakastike
  3. Lohimedaljongit ja tomaattisalsa
  4. Soija-kasviswok
  5. Omena-inkiväärikompotti

 

Katso arjen herkkureseptit

 

PowerSlide-toiminnolla voit säätää lieden keittoalueen lämpötiloja helposti ja nopeasti. Näin ateriasi ei pala pohjaan vaan kypsyy täydellisesti kauttaaltaan. Herkulliset lohimedaljongit saavat tiristä tulikuumalla parilalla riisin muhiessa kannen alla lempeämmällä lämmöllä.

DirectTouch mukauttaa keittotason toiminnan vastaamaan jokaista toivettasi. Kun vielä liesituuletin käynnistyy itsestään, kun kytket tason päälle, ei kokkaaminen ole koskaan ollut näin mutkatonta ja miellyttävää! Keittotaso on myös helppo pitää puhtaana.

 

Katso arjen herkkureseptit

Arkiruoanlaittoa helpottavien toimintojen ohella virtaviivaisen tyylikäs AEG Mastery Range on ilo silmälle. Sen kanssa kiireinenkin kokkaaminen on elämys.

AEG Mastery Range -induktioliedellä kokkaaminen on todellinen nautinto. Täysin vuorovaikutteinen liesitaso reagoi jokaiseen säätöösi ja mukautuu ruoanlaittotarpeisiisi. Hob2Hood-liesituuletin puolestaan käynnistyy itsestään, kun laitat keittotason päälle.

 

AEG Mastery Range

  • tuo ruokaan enemmän tuoksua ja makua
  • säilyttää raaka-aineiden värin, tekstuurin ja ravinteet
  • tarjoaa valtavasti ruoanlaittomahdollisuuksia
  • näyttää upealta keittiössä kuin keittiössä

Lue lisää Mastery Range -mallistosta

Lue myös