Hyvinvointi

Reebok – Ellit testasivat joogavaatteet ja -laukun

Teksti:
Anna.fi

Tuntuuko, että joogaan lähtiessä joogamatolle ei löydy paikkaa laukusta ja omat urheiluvaatteet eivät aina sovi joogatunnille? Lue, pääsivätkö Ellit näistä ongelmista eroon, kun Reebokin joogalaukku ja -vaatteet otettiin tiukkaan testiin.

On the Move Capri -housut

On the Move Capri -housut on valmistettu PlayDry-materiaalista, joka nopeuttaa haihtumista ja pitää ihon kuivana rankankin treenin aikana. Vahvistettu vyötärönauha antaa tukea ja lahkeensuissa on kalanruotoyksityiskohta.

On the Move Capri -housut

Nanna, 22 v.

”Caprit olivat mukavan napakkaa kangasta ja istuivat todella hyvin. Paksupohkeisille ei näitä capreja voi suositella: pohkeen kohdalta caprit ovat hyvin jämäkät ja tukevat mukavasti normaalipaksuisia pohkeita, mutta epäilen, että yhtään paksumpi pohje ei varmastikaan mahdu lahkeeseen mukavasti.”

Pauliina, 37 v.

”Lanteikasta ja lyhyen läntää olemustani ei yleensä pue caprihousut. Nämäkään pöksyt eivät näyttäneet kovin edustavilta, mutta istuvuus oli ihan huippuluokkaa. Housun kaulus nousi riittävän ylös, jotta ei tarvinnut pelätä alkkareiden vilkkuvan aurinkotervehdyksissä. Materiaali oli ihanan pehmeää, mutta samalla napakkaa. Voin ehdottomasti suositella kaikille caprien ystäville!”

Sport Essentials Pant -housut

Sport Essentials Pant -housut sopivat moniin lajeihin, kuten juoksuun, pilatekseen ja joogaan.
88 % polyesteri, 12 % elastaani.

Sport Essentials Pant

Johanna, 27 v.

”Housujen materiaali tuntuu miellyttävän hengittävältä, muttei yhtään muoviselta. Malli on mukavan tiukka, muttei kuitenkaan purista mistään. Vyötärönauha nousee hyvin ylös ja housujen reuna onkin ilmeisesti tarkoitus kääntää kaksinkerroin. Sittenkään ei tarvitse pelätä, että vaikkapa joogatunnilla pyllistellessä naapurin suuntaan vilkkuisi jotain sopimatonta. Leveän vyötärönauhan ansiosta ei vyötärölle muodostu myöskään inhottavia makkaroita housujen pysyessä kuitenkin visusti paikallaan. Omille säärilleni lahkeet jäävät hiukan lyhyiksi, mutta useimmille ei varmaan tätä ongelmaa esiinny.”

Mari, 29 v.

”Housut olivat malliltaan täydelliset! En tykkää yhtään, jos jumppahousujen lahkeet levenevät liikaa, joten tämä suoraakin suorempi malli oli juuri minun makuuni. Vyötärön kuminauha tahtoi mennä pesun jälkeen hieman mutkalle, mutta oikomalla sain sen suoraksi. Housujen materiaali kuivui pesun jälkeen todella nopeasti ja hengitti hyvin hikisessäkin menossa. Musta väritys oli mukavan huomaamaton ja pienet värilliset kaistaleet housujen yläosassa toivat piristystä kokonaisuuteen.”

On the Move Short Sleeve Top -toppi

On the Move Short Sleeve Top on pitkähelmainen, jottei harjoituksen aikana tarvitse miettiä paidan nousemista. Play Dry -materiaali pitää ihon kuivana tiukassakin treenissä.

On the Move -toppi

Nanna, 22 v.

”Mukavan pitkä ja hieman löysemmin istuva paita. Materiaali on ihanan ohut ja hengittävä. Loistotoppi!”

Johanna, 27 v.

”Paidan malli on mukavan pitkä. Mikään ei pilaa esimerkiksi zumba-tuntia niin tehokkaasti kuin vartaloa pitkin ylöspäin hivuttautuva pusero. Paidan materiaali on jännästi hulmuileva ja ohut. Itse pidän liikkuessa siitä, että ihoa vasten on hieman napakampi vaate, joten käytän puseron alla toista toppia.”

Pauliina, 37 v.

”Topin koralli väri on hurjan herkullinen. Joudun valitettavasti antamaan pientä miinusta sähköisyydestä ja materiaalin hentoisuudesta. Toppi kietoutui housun kauluksen yläpuolelle eikä myöskään antanut tukea rinnoille. Pienenpi koko ei olisi ratkaissut näitä ongelmia. ”

On The Move Print Bra Top -toppi

Mari, 29 v.

On The Move Print Bra Top oli melko napakka ja toppiin ommeltu liiviosa mahdollista topin käytön jopa ilman liivejä. Itse en kuitenkaan yksinkertaisesti voinut käyttää pelkkää toppia, sillä kaipasin lisätukea reippaampaan menoon. Laitoinkin topin alle vielä kevyet urheiluliivit, jolloin toppi toimi moitteettomasti ja antoi riittävän tuen. Topin pitkä helma oli myös todella hyvä, sillä inhoan lyhyen helman kiskomista alaspäin kesken urheilusuorituksen. Topin väritys oli mukavan raikas ja keväinen. Liila värimaailma (ei täysin sama kuin kuvassa) sointui hyvin myös housujen kanssa.”

On The Move Bra Top
Sport Essential Knit Jacket

Sport Essentials Knit Jacket -takki

Sport Essential Knit Jacket pitää käyttäjänsä lämpimänä ja on nopea riisua vauhdikkaampaa treeniä varten. Väljä malli sallii vapaan liikkumisen.

Nanna, 22 v.

”Vetoketjullinen jumppatakki oli miellyttävän pitkä ja monikäyttöinen. Takki lämmitti mukavasti, mutta hengitti samaan aikaan. Takki istuu todella hyvin. Pidin takin yksinkertaisesta tyylistä.”

Mari, 29 v.

”Takin koralliväri oli todella piristävä! Vetoketjun ansiosta takki oli helppo tarvittaessa riisua kesken joogaamisen. Myös kaula-aukkoa oli helppo säädellä vetoketjulla sopivaksi. Mikään ei ole inhottavampaa kuin tuijotella aurinkotervehdyksissä omasta kauluksesta sisään. Myös takin helman pituus saa kiitosta!”

Johanna, 27 v.

”Pusakan materiaali on pehmeä ja liukaspintainen. Jakku on helppo kiskaista päälle taukojen ja venyttelyjen ajaksi lämmittämään ja sitten taas riisua, kun vauhti alkaa kiihtyä. Väljä malli varmistaa sen, ettei tarvitse pelätä esim. selän paljastuvan ikävästi venytellessä.”

Pauliina, 37 v.

”Aivan huippu takki! Olen super vakuuttunut tästä takista, joka on ihana lämmike niin joogatunneilla kuin muussakin liikunnassa esim. zumba-tunnin alkupuolella. Takki on riittävän pitkä ja sitä ei tarvitse nykiä liikkeiden välillä. Takki myötäilee vartaloa juuri oikealla tavalla. Takki näytti hyvältä sekä mustana että korallin värisenä.”

Reebokin Yoga Bag

Yoga Bag -laukku

Reebokin Yoga Bag kuljettaa joogavaatteet ja muut varusteet kätevästi mukana vaikkapa työpäivän aikana.

Johanna, 27 v.

”Erityisesti mustana tyylikkään näköinen laukku on sopivan kokoinen jumppavarusteiden kuljettamiseen. Erillinen tasku pitää kengät erillään muista tavaroista ja pikkutavarat sopivat kätevästi ulkopuolen pikkutaskuihin. Joogamaton voi sujauttaa kassin päällä oleviin kumilenksuihin. Kotona pehmeä laukku menee ihanan pieneen tilaan.”

Nanna, 22 v.

”Joogamaton kuljetus onnistui tässä mukavan pienessä laukussa todella kätevästi. Laukku oli kätevä myös siksi, ettei se vie tyhjänä lähes yhtään tilaa. Miinusta tulee kuitenkin hihnoista, jotka tuntuivat lipsuvan olalta, mutta silti olevan turhan pitkät pelkiksi käsikantohihnoiksi. Olisin kaivannut laukkuun olan yli menevää hihnaa.”

Mari, 29 v.

”Olen pitkän etsinyt joogakassia, johon maton saisi kätevästi mukaan. Tämä kassi oli tyylikäs ulkonäöltään ja kaikin puolin kätevä käytössä. Monet taskut mahdollistivat tavaroiden erottamisen ja se on mielestäni erittäin tärkeää, kun usein kassissa kulkevat sekä työ- että liikuntatavarat.”

Pauliina, 37 v.

”Ei yhtään pöllömpi laukku! Pientä miinusta siitä, että joogamatto on säiden armoilla kassin ulkopuolella mutta toisaalta kassin kokoa pitäisi kasvattaa melko suureksi, jotta se mahtuisi sisään. Mikäli joogamatossa on pussi, niin silloin tätä ongelmaa ei ole. Laukussa on sopivasti taskuja ja kokoluokka on maltillinen. Plussaa myös siitä, että kassissa ei ole isoa logoa tai muutenkaan laukku ei leimallisesti huuda urheilukassistatusta.”

X