Hyvinvointi

Reebokin EasyTone-kengät Ellien testissä

Teksti:
Anna.fi

Ellit laittoivat Reebokin uudistuneet EasyTone-kengät testiin. EasyTone-kenkiä on saatavilla kävelyn lisäksi nyt myös juoksuun ja sisäliikuntaan. Lue, tehostuiko treeni ja millaisen arvion kengät saivat!

Reebokin EasyTone-kengät Ellien testissä

RunTone-kengät juoksuun

Reebokin uudet RunTone-kengät ovat jalkojen lihastyötä tehostavat juoksujalkineet. Kenkien pohjassa on alkuperäisen kahden tasapainopallon sijaan kuusi tasapainopalloa, jotka jakautuvat tasaisesti koko pohjan alueelle.

Pehmeiden tasapainopallojen luvataan aktivoivan pakaroiden ja jalkojen lihaksia tavanomaisia juoksujalkineita enemmän, mikä puolestaan lisää energiankulutusta ja nopeuttaa kiinteytymistä. Vaikutus muistuttaa rantahiekalla juoksemista. RunTone-kenkien päällisosa on hengittävää verkkoa.

RunTone

TrainTone sisäliikuntaan

TrainTone-kengät on suunniteltu erityisesti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. TrainTone-kenkien pohjan tasapainopallot ovat matalammat kuin alkuperäisissä EasyTone-kengissä. Tämä tekee kengistä vakaammat, ja siksi ne sopivat myös liikkuville ryhmäliikuntatunneille.

TrainTone

Päkiäosan pienempi tasapainopallo tekee TrainTone-kengistä EasyTone-kenkiä rullaavammat. TrainTone-kengissä on hiertämätön, yhdestä saumattomasta osasta valmistettu Smoothfit-kenkäosasekä antibakteerinen sisävuori.

EasyTone kävelyyn

EasyTone Reexperience -kävelykengät lupaavat kiinteyttää jalkojen lihaksia ja polttaa lisäkaloreita myös kävellessä. Tasapainopallojen aiheuttama epävakaus saa keskivartalon ja jalkojen lihakset työskentelemään asennon vakauttamiseksi. Tehostuneen lihastyön luvataan kiinteyttävän vartaloa sekä auttavan kaloreiden polttoa.

EasyTone Reexperience

Testattavat kengät ja testauskommentit

EasyTone Flash -kävelykengät, 120 €

Sandra, 21 v.

”Jo kenkiä jalkaan laittaessani huomasin, että kengät ovat jalassa aivan supermukavat. Kengät ovat kevyet ja mukautuvat jalkaan oitis – rakoista ei siis ole puhettakaan! Kenkien keveyden takia ne kannattaa pukea jalkaan pitkille kävelylenkeille tai niinä päivinä, kun kävelyä paikasta toiseen on runsaasti. Kenkien ulkonäkö ja väri ovat erityisen pirteät, siitä plussaa! Ja kuka nyt ei haluaisi polttaa normaalia enemmän kaloreita vain kävelemällä?”

EasyTone Flash
EasyTone Reexperience, 140 €

Tiina, 28 v.

”Askeleeni edellyttää kengiltä erityistä tukea. Näissä kengissä jalkani hakeutuivat valitettavasti virheasentoon. Vika ei tietenkään ollut kengissä, vaan ne eivät vain olleet sopivat minun jaloilleni ja niiden erityisvaatimuksille. En osaa sanoa, missä kohtaa vika erityisesti oli, mutta sopivaa tukea ne eivät jaloilleni valitettavasti antaneet. Ulkonäöstä kengät saavat erityistä plussaa, sillä niitä voisi käyttää hyvin myös muuallakin kuin lenkillä! EasyTone-ominaisuutensa ansiosta pakarat työskentelisivät siis ekstraa kauppareissullakin, mahtavaa!”

RunTone Vibe U-Form, 154 €

Mari, 30 v.

”Käytän tavallisesti pronaatiotuettuja juoksukenkiä. RunTone Vibe U-Form -kenkiä ei ole tarkoitettu erityisesti sellaisesta viasta kärsiville, mutta silti ne ovat tuntuneet hyviltä lenkilläkin. Kengät eivät ole mielestäni aiheuttaneet virheasentoja tai kipuja.

Jalkapöydän ympäriltä kengät tukevat jalkaa voimakkaasti ja sen ansiosta juokseminen tuntuu turvalliselta. Varpaat eivät kuitenkaan RunTone-kengissä joudu kärsimään ahtaudesta, vaan saavat työskennellä yllättävän väljässä tilassa. Ehkä osittain tästä syystä jalat tuntuvat hikoavan tavallista vähemmän reippaallakin juoksulenkillä. Jatkan kenkien käyttöä ehdottomasti!”

TrainTone Reeactivate, 120 €

Karolina, 35v.

”Kengät näyttivät melkolailla tavallisilta lenkkareilta ensi silmäyksellä. Jalassa kengät tuntuvat yllättävän tukevilta. Ulkoliikuntaan tarkoitetut EasyTone-kengät ovat huomattavasti ”kiikkerämmät”. Kengät toimivat salilla moitteettomasti. Jalkaprässin tekemistä täytyy kuitenkin harjoitella. Pohjan rakenne tuo lisähaastetta jalkojen paikallaan pitämiseen, mutta sehän on tarkoituskin. Kengät tuntuvat sopivan myös zumba-tunnille. Arvostan sitä, että yhdet kengät sopivat moneen menoon. En halua täyttää eteistä kymmenillä eri kengillä.”

X