Ihmiset ja suhteet

10 asiaa, joita mies ei halua kuulla sängyssä

Teksti: Anna.fi

Tietyt sängyssä lausuttavat sanat tekevät miehet hulluiksi – mutta eivät hyvällä tavalla. Lue, millaisia asioita miehet eivät halua kuulla lakanoiden välissä. Koskaan.

seksi, ihmissuhteet

Seksi voi yhdistää kaksi ihmistä läheisimmin kuin mikään muu fyysinen asia. Nautinnollista intimiyttä voi kuitenkin heikentää sanomalla asioita, jotka eivät yksinkertaisesti sovi tilanteeseen. Näillä esimerkeillä vältät sudenkuopat!

1. “Koska lopetat?”

Jos kysyt mieheltä seksin aikana, koska hän on valmis tai milloin voidaan lopettaa, olette selkeästi henkisesti irrallaan toisistanne. Jos toinen on siinä käsityksessä, että te kumpikin nautitte seksistä, tällaiset lauseet todella romahduttavat tunnelman ja saattavat jäädä kitemään miehen mieleen myös seuraavalla kerralla.

Tämäntyyppiset kysymykset saavat miehen väistämättäkin tuntemaan, että vastapuoli laskee sekunteja siihen, että hetki on ohi. Tämä luonnollisestikin tuntuu hänestä kamalalta. Sen sijaan voit hyvinkin kertoa miehelle, että haluat todella paljon, että hän saa orgasmin. Näin osoitat hänelle, miten paljon hänen mielihyvänsä näkeminen kiihottaa sinua.

2. ”Kuulitko lapsen itkua, voitko mennä katsomaan?”

Pahinta tällaisessa tilanteessa on, ettei asialle mahda mitään: lapsen yölliset itkut ovat tietyissä elämänvaiheissa väistämättömiä. Tosiasia silti on, että tällainen on etenkin miehen näkökulmasta seksin aikana varsin turhauttavaa: todennäköisyys siihen, että jatkatte keskeytyksen jälkeen siitä, mihin jäitte, on melko pieni.

Vaikka hetkenne keskeytyisi, kerro miehellesi, kuinka paljon yhteiset kahdenkeskiset tuokionne tuottavat sinulle iloa – mahdollisista keskeytyksistä huolimatta. Samalla osoitat hänelle, että hän on sinulle tärkeä ja seksielämänne on arvojärjestyksessäsi edelleen korkealla sijalla.

3. ”Ei onnistunut, mutta olit lähellä”

Monen miehen mielestä seksin parhaimpia puolia on, että saa nähdä naisen saavan tyydytyksensä. Jos mies kuulee ”Ei onnistunut, mutta lähellä oli” -tyyppisen lauseen, hän saattaa kokea, ettei hän saa edes mahdollisuutta tyydyttää sinua. Tämä puolestaan saa hänet ajattelemaan, että hänen taitonsa ovat todella puutteelliset.

Keskity mieluummin tuomaan esiin positiivisia tunteitasi vaikkapa sanomalla, että se tuntui niin hyvältä, ettet malta odottaa seuraavaan kertaan. Koska miesten anatomia on erilainen kuin naisten, heidän voi olla vaikeaa ymmärtää, miten harvinaista orgasmin saaminen voi toisinaan naiselle olla. Jos saat orgasmin vain tietyillä keinoilla – esimerkiksi vain tietyssä asennossa tai vain suuseksin aikana – kerro se hänelle.

Jos et usein saa orgasmia, mutta nautit seksistä hänen kanssaan, kerro se hänelle! Näin mies saa tiedon siitä, ettet ole pettynyt hänen toimintaansa.

4. ”Aiheuttaakohan luomesi ihosyöpää?”

Kysymykset, kuten ”Onko sinulla aina ollut tuo luomi käsivarressasi, onkohan se pahanlaatuinen” ovat joissain tilanteissa miettimisen arvoisia asioita, mutta sellaisia asioita ne eivät todellakaan ole, joista pitäisi sänkytouhujen aikaan keskustella. Muihin asioihin keskittyminen teidät molemmat täysin toisenlaiseen tunnelmaan ja irrottaa teidät intiimistä hetkestä.

Unohda siis keskusteleminen suoran toiminnan aikana. Jos kuitenkin huomaat jotain huolestuttavaa hänen ihossaan tai jokin muu asia vaivaa sinua, ota toki se puheeksi – jonain muuna ajankohtana!

5. “Emme koskaan enää keskustele”

Miehet harvemmin pohtivat naisten tavoin, puhuvatko he riittävästi tai liian vähän. Älä siis ota asiaa puheeksi kuuman hetkenne yhteydessä. Hän ei halua tätä palautetta varsinkaan silloin, kun hän toivoo saavansa seksiä. Hän ei halua tätä palautetta myöskään heti seksin jälkeen: muuten hän nimittäin saattaa ajatella, että syytät häntä siitä, että hän haluaa sinulta vain seksiä, joka ei todennäköisesti pidä ollenkaan paikkaansa.

Jos haluat seksin jälkeen jutella, avaa keskustelu vaikkapa yhteisistä unelmistanne. Oman keskusteluhalukkuuden ilmaiseminen on kaikissa tilanteissa aina tehokkaampaa kuin syytösten lateleminen.

6. ”Keittiöön voisi laittaa uudet tapetit”

On hyväksi kertoa miehelle sängyssä tunteistasi, mutta älä ala käsitellä vaikkapa lähestyvää keittiöremonttia. On sanomattakin selvää, ettei monikaan meistä halua keskustella seksin kynnyksellä maalien värivaihtoehdoista. Jos mielesi vaeltelee täysin muissa asioissa, se tarkoittaa myös, ettet ole erityisen kiihottunut. Pohdi siis arkisten aiheiden sijaan, millainen asento saisi sinut huohottamaan ja ota askel edistääksesi tätä tavoitetta.

7. ”Olenko lihonut?”

Kysymys on jo itsessään manipuloiva, eikä siihen ole olemassa oikeaa vastausta. Jos mies vastaa, että olet, syntyy draamaa. Jos mies vastaa, että et, häntä todennäköisesti syytetään valehtelemisesta.

Mies haluaa palvoa sängyssä vartaloasi, ei etsiä siitä virheitä tai arvioida mahdollista painonnousuasi. Hän ei etsi six-packia, kun hän haluaa koskettaa vatsaasi, vaan hän yksinkertaisesti haluaa olla kanssasi ihokosketuksessa. Jos asia kuitenkin häiritsee sinua paljon, ohjaa hänen kätensä jonnekin muualla, missä hänen kosketuksensa tuntuu erityisen hyvältä. Näin pääset itsekin takaisin kiinni tunnelmaan.

8. “Sano, että olen kaunis”

Koska on kyse seksistä ja läheisyydestä eikä koirakoulusta, mies saattaa pitää varsin omituisena sitä, että nainen laittaa sanoja hänen suuhunsa. Hänestä saattaa tuntua, että luot hänelle tietynlaista roolia, eikä hän riitä sinulle sellaisena kuin hän on.

Miehet sen sijaan yleensä pitävät siitä, että heitä riittävän helläotteisesti komennetaan toteuttamaan naisen fyysisiä intohimoja. Se osoittaa, kuinka paljon häntä haluat, ja siksi teko samalla hivelee miehen itsetuntoa. MIehet yleensä pitävät varsin kiihottavana ja vastustamattomana naista, joka tietää, mitä sängyssä haluaa – ja uskaltaa myös pyytää sitä.

9. “Minulla on vessahätä”

Jos joudut satunnaisesti käymään vessassa tilanteen lämmenttyä, se on varmasti miehellesi ok. Esimerkiksi krampit ja vessahädät kun nyt vain ovat yksi osa-alue, joka saattaa tulla joskus seksin aikana vastaan. Sitä ei siis ole syytä peitellä tai hävetä.

Kuuman tunnelman vaihtuminen vessahätäkeskusteluun kuitenkin väistämättä madaltaa intohimon tasoa. Sen sijaan, että raportoit yllättäneestä tarpeesta, voit vain ilmoittaa palaavasi pian.

10. ”Voitko tehdä sen jutun, josta pidän?”

Kun mies kuulee tämän, hänellä ei ole välttämättä hajuakaan siitä, mitä haluat hänen tekevän. Jottei hänen tarvitse arvailla, ilmaise hänelle, mitä tarkalleen ottaen takoitat ja odotat. Jos olet koko päivän haaveillut, että hän tekee sinulle sängyssä jonkin tietyn asian, kerro se hänelle. Ole siis ilmaisuissasi riittävän täsmällinen.

Kainoksi heittäytyminen on yksi hyvä flirttailun muoto, mutta liiallinen kainous voi tuntua miehestä sängyssä hämmentävältä. Silloin, kun ette pelaa seksin suhteen pelejä vaan avaatte itsenne toisillenne, olette kumpikin tilanteessa voittajia.

Lähde: redbookmag.com
Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:
Tällainen nainen on hyvä sängyssä – Sopivatko merkit sinuun?
Näistä merkeistä tunnistat, onko mies hyvä sängyssä
Suuteluvinkit – Näin saat miehen kuumaksi!

Uutta puhtia seksiin – Lue Ellien vinkit
10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!

X