Seksielämä

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Tutut seksiasennot muuttuvat villeiksi pienellä maustamisella. Listaamamme asennot tuovat uutta kipinää makuuhuoneeseen ja lisäävät molempien nautintoa.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Colourbox

Tutut seksiasennot muuttuvat villeiksi pienellä maustamisella. Listaamamme asennot tuovat uutta kipinää makuuhuoneeseen ja lisäävät molempien nautintoa.

1. G-pistettä kutkuttava lähetyssaarnaaja

Näin teette sen: Parannellussa lähetyssaarnaajassa nainen makaa selällään lähellä sängyn reunaa. Mies seisoo lattialla, kohottaa naisen lantiota ja nostaa tämän jalat olkapäilleen.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Kun lantiosi on koholla, penis osuu paremmin g-pisteeseen ja saat enemmän nautintoa. Miehen on helpompi liikkua seistessään ja hän pääsee todella syvälle. Mies voi säädellä tiukkuuttasi levittämällä jalkojasi tai vetämällä ne yhteen. Voit hyväillä itse rintojasi ja klitoristasi.

Lisämaustetta asentoon: Kokeilkaa paranneltua lähetyssaarnaajaa pöydällä. Miehen on vielä helpompi liikkua kovaa ja tasaista alustaa vasten. Tunnelma on raju, kun paperit ja kynät putoilevat lattialle rakastellessanne.

Lue myös: Kadotettu g-piste – näin löydätte sen

2. Klitorista hyväilevä lähetyssaarnaaja

Näin teette sen: Aloittakaa tavallisesta lähetyssaarnaaja-asennosta. Mies vetäytyy käsivarsiensa varassa hieman eteenpäin niin, että kasvosi ovat hänen rintansa kohdalle. Tässä asennossa mies ei työnnä penistään sisään ja ulos, vaan ylhäältä alas.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Tässä asennossa penis hieroo klitorista parhaiten. Asento sopii etenkin niille naisille, jotka saavat vain klitorisorgasmin. Asento mahdollistaa orgasmin saamisen myös yhdynnässä.

Lisämaustetta asentoon: Puristamalla jalkojaan tiukasti yhteen mies saa liikkeisiinsä voimaa. Mies voi välillä myös levittää jalkojaan ja sinä voit puristaa omasi yhteen. Puristus tekee emättimestä tiukemman ja hieroo penistä miellyttävästi.

Lue myös: Ellien suuri seksikysely: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat seksiasennot

3. Rajusti seinää vasten

Näin teette sen: Seiso seinää vasten. Työnnä lantiotasi eteen ja nosta toista jalkaasi koukussa ylöspäin, jotta miehen on helpompi työntyä sisällesi.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Rakastellessanne seinää vasten mies saa tuntea ottavansa sinut. Asento on raju, mies kokee olevansa vahva ja sinä voit heittäytyä hänen armoilleen. Miehen on helppo liikkua tukevaa seinää vasten.

Lisämaustetta asentoon: Jos mies jaksaa, hän voi nostaa sinut kokonaan ilmaan ja voit kietoa jalkasi tiukasti miehen ympärille. Jos seisotte, voit säädellä tiukkuuttasi nostamalla ja laskemalla toista jalkaasi ja taivuttamalla sitä sivulle. Voit koettaa nostaa jalkasi jopa miehen olkapäälle. Hiuksista kiskominen tuo asentoon eläimellisyyttä.

Lue myös: 12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista

4. Nainen istuu miehen kasvoille

Näin teette sen: Mies makaa sängyllä pää seinää tai sängynpäätyä kohden. Asetu hajareisin miehen kasvojen kohdalle ja laskeudu sen verran alaspäin, että hän voi nuolla sinua. Ota tukea seinästä tai sängynpäädystä.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Tässä suuseksissä nainen ei ole antaja tai saaja – vaan ottaja. Miehen niska ei rasitu, ja hän voi hyväillä sinua sormin ja kielellään. Mies kiihottuu, kun sinä dominoit, ja hän näkee intiimit alueesi aivan läheltä.

Lisämaustetta asentoon: Voit härnätä miestä nousemalla välillä ylemmäs ja laskeutumalla alemmas. Hän voi tarrautua pakaroihisi ja vetää sinut rajusti itseään vasten.

Lue myös: Näin opastat miestäsi antamaan parempaa suuseksiä

5. Koira-asento takamus pystyssä

Näin teette sen: Aloittakaa tavallisella koira-asennolla, jossa sinä olet kontallasi ja mies työntyy sisääsi takaapäin. Laske pääsi ja hartiasi alas tyynylle ja nosta takapuolesi mahdollisimman ylös.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Takapuolen kohottaminen auttaa miestä työntymään mahdollisimman syvälle. Penis osuu paremmin g-pisteeseesi, ja saat enemmän mielihyvää. Mies voi hieroa pakaroitasi ja katsella työntymistään sisällesi, mikä on todella kiihottavaa. Sinä saat lepäillä pää tyynyllä ja voit hyväillä klitoristasi käsin.

Lisämaustetta asentoon: Purista jalkojasi tiukasti yhteen. Sen lisäksi, että mies pääsee syvälle, vaginasi tuntuu ihanan tiukalta.

6. Sylikkäin takaapäin

Näin teette sen: Mies istuu sängyllä tai tuolissa. Istu hänen syliinsä takaperin ja ota tukea hänen käsistään tai jaloistaan.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Asento on intiimi, ja halailu ja hyväileminen on helppoa. Koska olet päällä, voit määrätä tahdin ja sen, kuinka syvälle mies pääsee. Et näe miestä, ja tuntoaistisi virittyy äärimmilleen, kun hän koskettelee sinua.

Lisämaustetta asentoon: Miehen kädet ovat vapaat, joten hän voi hyväillä rintojasi ja klitoristasi sekä suudella niskaasi. Jos haluatte asennosta kinkyn, mies voi tarrautua hiuksiisi ja vetää päätäsi taaksepäin.

Lue myös: 7 helppoa tanraseksikikkaa, joita sinun kannattaa kokeilla

7. Seisoaltaan pää alaspäin

Näin teette sen: Seiskää lähekkäin, sinun selkäsi miehen rintaa vasten. Mies ottaa käsistäsi kiinni ja sinä kumarrut alaspäin. Roikota itseäsi pää alaspäin miehen käsien varassa samalla kun hän työntyy sisääsi takaapäin.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Mies pääsee työntymään todella syvälle. Kun kumarrut seisoaltaan, emättimesi tuntuu todella tiukalta ja penis osuu kiihottavasti g-pisteeseesi. Voit heittäytyä ja mies tuntee hallitsevansa tilannetta, kun hän määrää tahdin ja kannattelee sinua käsillään.

Lisämaustetta asentoon: Voitte sitoa kätesi yhteen pehmeällä liinalla. Mies voi kannatella liinaa toisessa kädessään ja hieroa vapaalla kädellään klitoristasi.

Lue myös: 10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

8. Sylikkäin jalat levitettyinä

Näin teette sen: Istukaa vastatusten jalat levitettyinä ja anna miehen työntyä sisääsi. Tukeutukaa käsivarsiinne, niin liikkuminen on helpompaa.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Avoin syliasento on samaan aikaan rietas ja herkkä. Harva asento tarjoaa yhtä hyvät näkymät: näette molemmat, kun mies työntyy sisääsi. Asento on rauhallinen ja voitte kiusoitella toisianne vaihtelemalla molemmat tahtia. Voitte katsoa toisianne silmiin ja tuntea huikeaa intiimiyttä.

Lisämaustetta asentoon: Kohota toinen jalkasi ylös, jotta mies voi nuolla varpaitasi. Voit hyväillä ja puristella hänen kiveksiään toisella kädelläsi.

Lue myös: Tantra saa laimentuneen suhteen kukoistamaan – lue tantraohjaajajan vinkit

9. Lehmityttö takaapäin

Näin teette sen: Mies makaa selällään. Käänny selkä häneen päin, nouse miehen päälle ja ratsasta omaan tahtiisi. Älä nojaudu liikaa eteenpäin, ettei penis väänny kivuliaasti alaspäin.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Mies saa lepäillä, mutta hänellä on mahtavat näkymät pakaroihisi ja intiimialueellesi. Saat määrätä tahdin ja voit hyväillä samalla klitoristasi ja rintojasi.

Lisämaustetta asentoon: Jos mies haluaa olla aktiivisempi, hän voi kohottaa ylävartaloaan tyynyllä. Näin hän yltää paremmin hieromaan pakaroitasi ja klitoristasi. Sinä voit hyväillä helposti miehen kiveksiä ja reisien sisäpintoja.

10. Lähetyssaarnaaja sivuttain

Näin teette sen: Maatkaa keskellä sänkyä ja aloittakaa normaalista lähetyssaarnaaja-asennosta. Mies kohottautuu käsivarsiensa varaan ja kääntää vartalonsa sivuttain sinuun nähden. Hän hieroo itseään edestakaisin häpykumpuasi vasten.

Tämän vuoksi kannattaa kokeilla: Kun miehen vartalo on poikittain sinuun nähden, hänen painonsa on voimakkaasti koko häpykummun päällä. Mies ei voi liikkua nopeasti sisään ja ulos, mutta hänen peniksensä ja lantionsa hierovat klitoristasi ja häpyäsi. Asento on loistava naisille, jotka tarvitsevat paljon klitoriksen ja koko vaginan alueen kiihotusta.

Lisämaustetta asentoon: Levittäkää ja puristakaa jalkojanne vuorotellen yhteen. Puristaessaan jalkojaan yhteen mies saa liikkeisiinsä lisää voimaa. Kun sinä puristat jalkojasi, vaginasi tiukentuu ja puristaa penistä hekumallisesti.

Lue lisää:

Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä 9 seksisalaisuutta, jotka sinun tulisi tietää Riko seksirutiinit – 5 vinkkiä pitkään parisuhteeseen

Lähteet: Marie Claire, Sheknows, Womens´Health, Your Tango

X