Ihmiset ja suhteet

10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!

Teksti: Anna.fi

Pitkää parisuhdetta tai seksiä rakastajan kanssa voi piristää kokeilemalla jotain perusrutiineista täysin poikkeavaa. Listasimme kymmenen tajunnanräjäyttävää tapaa harrastaa seksiä, joita kannattaa rohkeasti kokeilla! Lue jutusta, miksi?

seksi: roolileikit

Roolileikkiseksi

Meillä kaikilla on fantasioita, ja ne saa päästää valloilleen myös pitkässä parisuhteessa! Roolileikki tarjoaa samanlaista jännitystä kuin seksin harrastaminen uuden ihmisen kanssa. Roolileikkiseksi aina silloin tällöin voikin olla yksiavioisessa suhteessa kantava tekijä, koska se pitää suhteessa yllä jännitettä ja yllätyksellisyyttä. Näin ollen se voi myös ehkäistä syrjähypyt vieraisiin lakanoihin.

Yksi tapa tutustua roolileikkeihin on esimerkiksi ”Emme tunne toisiamme” -seksi. Koska roolileikki antaa kummallekin vapauden esiintyä täysin uudenlaisena persoonana, se antaa myös vapauden tuoda esiin uudenlaisia mieltymyksiä ja toiveita. Jos haaveilet kuumasta lemmenleikistä käsirautoineen päivineen, älä ujostele ehdottaa tätä.

Seksiä hienostuneessa ympäristössä

Suurimmalle osalle meistä tavallisista tallaajista viikonloppu hienossa hotellissa on harvinainen, ihana irtiotto arjesta, joka voi tuoda uudenlaista säpinää myös seksipuuhiin.

Vaikkei olisikaan mahdollisuutta viiden tähden lomamatkaan, seksielämää voi piristää vaihtamalla tutun ja turvallisen kodin makuuhuoneen yhdeksi yöksi kotikaupungin viihtyisään hotellihuoneeseen. Ympäristönvaihdos auttaa jättämään hetkeksi taakse arkiset asiat, ja tämä antaa teille vapauden keskittyä vain toisiinne. Kun intohimo pääsee valloilleen aisteja palvelevassa, uudenlaisessa ympäristössä, seksi on todennäköisesti taivaallista.

Seksiä julkisella paikalla

Ajatus kiinnijäämisestä seksin aikana voi tuottaa mielihyvää ja nautintoa, vaikkei olisikaan millään tavalla ekshibitionisti. Lemmiskely-ympäristönä voi hyödyntää vaikkapa hylättyä parkkipaikkaa tai elokuvateatterin viimeistä riviä, jossa voi hivuttaa kätensä miehen intiimille alueelle. Ja vaikka teidän pitäisi kiiruhtaa kotiin saattaaksenne homma loppuun, jännittävä esileikki on todennäköisesti jo virittänyt teidät tunnelmaan, joka takaa huikean seksikokemuksen!

Seksiä uimarannalla

Aurinko, rantaan lyövät aallot ja kuuma mies… Jos kerran drinkkikin on nimetty tämän mukaan, sen täytyy olla jotain ainutlaatuista! Rannan sijaan voi tosin kokeilla aurinkotuoliseksiä omalla terassilla tai hotellin parvekkeella, tai vaikkapa seksiä veden alla.

kielletty seksi, fantasiat

Kielletty seksi

Mikäli  50 Shades of Grey –kirjaa on uskominen, naiset syttyvät tuhmuuksista. Riippumatta siitä, kuka on pomo parisuhteenne muissa asioissa, voit ottaa ohjat käsiisi makuuhuoneessa: jos haluat, että miehesi sitoo sinut ja tekee jotain ”kiellettyä”, ehdota tätä hänelle! Tai jos satut oikein villille tuulelle, voit ilmoittaa, että hän on tämän yön sinun seksiorjasi ja hänen ainoa sääntönsä on, että hän ei saa sanoa ei – ja miksi hän haluaisikaan kieltäytyä!

Seksiä kylpyhuoneessa

Kylpyhuone on aliarvostettu paikka seksin harrastamiselle, vaikka se itse asiassa sopii loistavasti myös tähän tarkoitukseen. Peilien ansiosta voitte nähdä koko session, ja se tekee tilanteesta entistä kuumemman. Kylpyhuoneen voi myös koristaa kynttilöillä ja antaa suihkusta tulvia lämmintä, kuumaa tunnelmaa lisäävää höyryä huoneeseen.

Sovintoseksi

Tiedäthän sen tunteen, että olet raivoissasi hänelle, mutta samaan aikaan haluaisit repiä häneltä vaatteet pois mutta kuitenkin estellä tilanteen etenemisen, koska haluat antaa hänelle opetuksen? Tee niin, mutta ilman tätä vastusteluosuutta.

Sovintoseksi on kiihkeää ja intensiivistä, koska mukaan tulevat kaikki suuret tunteet, jotka hetki sitten pyörivät riidan yhteydessä mielessäsi. Olipa kyseessä sitten yhteenpaluu eksän kanssa tai pariskunnan sovinto riidan jälkeen, sovintoseksissä on mukana sellainen valtava lataus, jonka harvemmin muulloin tuntee.

Laiska seksi

Seksin ei tarvitse aina olla pyörremyrskyn kaltaista raivokasta menoa ympäri makuuhuonetta. Seuraavan kerran, kun loikoilette sängyssä vapaapäivänä, poista rennosti vaatteesi ja painaudu miestäsi vasten, jotta hän voi tuntea alastoman vartalosi. Koska miesten testosteronitaso on aamuisin poikkeuksellisen korkea, hän takuuvarmasti käyttää tilanteen hyväkseen. Rento ja laiska seksi on loistava keino stressiä vastaan – ja samalla se säilyttää syvän yhteyden teidän kahden välillä.

Äänekäs seksi

Haluaisitko sanoa seksin aikana ääneen tietyt sanat, mutta pelkäät kumppanissasi mahdollisesti syntyvää reaktiota? Vapauta itsesi ainakin yhden kerran kokeilemaan tätä, ja anna kaikkien näiden sanoja tulla vapaasti ulos. Uskaltaudu kokeilemaan jotain sellaista, mitä et ole koskaan aiemmin tehnyt! Pyydä miestä tekemään sellaista, josta olet aina haaveillut piiskaamaan sinua tai vaadi, että hän antaa sinulle orgasmin samalla, kun yksityiskohtaisesti neuvot häntä, miten se tehdään. Sen sijaan, että makaat selälläsi suuseksin aikana, ole rohkea ja asetu hänen päälleen.

Älä pelkää ääntelyä, vaan anna nautintosi kuulua jopa voimakkaammin kuin yleensä: ääntely voimistaa teidän kummankin fyysisen tunteen voimakkuutta.

seksiä julkisella paikalla

Seksiä tunnetulla paikalla

Seksin harrastaminen kansallisten maamerkkien läheisyydessä lisää kokemuksen ainutlaatuisuutta ja seikkailuntuntua. Jos harrastatte seksiä suurkaupungin nähtävyyden lähistöllä hiljaisessa porttikongissa tai vaellusretkellä luonnon helmassa, ette varmasti koskaan unohda tätä hetkeä!

Lähde: Glamour
Kuvat: Colourbox

X