Ihmiset ja suhteet

100 kysymystä miehestä ja seksistä

Teksti: Anna.fi
100 kysymystä miehestä ja seksistä, Jukka Virtanen
Kirjastudio
, 2005
Sata kysymystä miehestä ja seksistä
Kliininen seksologi ja Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja vastaa sataan miehen seksuaalisuutta koskevaan kysymykseen. Teos valottaa kiihottumiseen ja orgasmiin liittyviä uskomuksia ja ravistelee niihin liittyviä myyttejä. Se pureutuu yleisimpiin miehen seksiongelmiin. Kirjassa on myös osio, jossa naiset saavat suunvuoron miestä ja seksiä koskeville kysymyksilleen. Aivan lopuksi raotetaan ovea seksin historiaan sekä tutustutaan seksisanastoon.
Plussat Teos on varsin helppolukuinen ja antaa perustiedot miehen seksuaalisuudesta tiiviissä paketissa. Kirjaa ei tarvitse lukea välttämättä kannets kanteen, vaan juonesta pääsee kiinni selailemalla. Suurin osa tekstistä on laadittu kysymys-vastaus-tyylillä. Lyhyet kuvaukset ”suurista miehistä” seksin historiassa ( mm. markiisi de Sade, Sigmund Freud ja tohtori Condom) on hauska lisä tietopaketin ohessa.
Miinukset Moni kirjan kysymys vaikuttaa varsin itsestäänselvältä, mutta koska kyse onkin perustietopaketista, se sallittakoon.
Kenelle sopii Niille, jotka haluavat saada perustietoa miehen seksuaalisuudesta. Sopii niin naisille kuin miehillekin.
Sitaatti – Ovatko miehet luonnostaan perverssejä? Voiko erektio jäädä pysyvästi päälle? Mitä miehen aivoissa tapahtuu orgasmin aikana? Miksi mieheni on niin helposti mustasukkainen?
X