3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette upeaan seksiin!
Seksielämä

3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette upeaan seksiin!

Hyvä seksi ei vaadi monimutkaisia asentoja. Kolme perusasentoa taipuvat pienin muunnoksin niin helliin kuin rajuihin hetkiin. Lue, miten otatte kaiken irti kolmesta tutusta seksiasennosta. Parhaimmillaan asentojen kekseliäs muunteleminen tuottaa sinulle useita orgasmeja.
Teksti: Janica Brander Kuvat: 123rf

Nainen voi saada lähetyssaarnaajassa monta orgasmia

Lähetyssaarnaaja mielletään suotta tylsäksi asennoksi. Lähetyssaarnaaja taipuu niin intiimiksi kuin villiksikin asennoksi. Pienillä muokkauksilla asento lisää huikeasti naisen nautintoa, kun klitoris saa riittävästi stimulaatiota. Asennon muuntelu auttaa myös miestä liikkumaan helpommin.

1. Kohota lantiotasi tyynyllä

Kohota lantiotasi asettamalla tyyny takapuolesi alle. Tässä asennossa penis osuu paremmin g-pisteeseen, ja miehen häpyluu hieroo klitorista. Mies puolestaan pääsee työntymään syvemmälle kuin tavallisessa lähetyssaarnaajassa. Asento on yhtä intiimi kuin perinteinen versio, ja voitte suudella ja katsoa toisianne silmiin yhdynnän aikana.

Lue myös: 10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

2. Kokeilkaa orgasmivaikeuksia helpottavaa CAT-tekniikkaa

Suuri osa naisista tarvitsee klitoriksen kiihottamista lauetakseen. Lähetyssaarnaajasta muokattu CAT-tekniikka eli coital alignment technique auttaa orgasmivaikeuksista kärsiviä naisia.

CAT-asennossa mies työntyy naisen sisään kuten tavallisessa lähetyssaarnaajassa. Nainen puristaa jalkansa yhteen, mies levittää omat jalkansa ja kietoo ne naisen ympärille. Mies vetää itseään eteenpäin kohti tyynyä, kunnes naisen kasvot ovat hänen rintansa kohdalla.

Mies ei liiku sisään ja ulos, vaan hieroo itseään ylhäältä alas. CAT-asennossa hänen lantionsa osuu klitorikseen, ja naisen on helpompi saada orgasmi. Osa naisista saa useita orgasmeja painaessaan jalkojaan yhteen seksin aikana. Puristusote hieroo myös miellyttävästi miehen penistä.

Lue myös: Näin opit saamaan moninkertaisia orgasmeja

3. Nosta jalat ja keskity klitorikseesi

Miehen on helppo liikkua, kun hän nousee polvilleen ja nainen nostaa jalkansa hänen harteilleen. Penis osuu tässä asennossa hyvin g-pisteeseen. Asennon paras puoli on se, että nainen voi hyväillä itseään käsin tai vibraattorilla. Tämä variaatio lähetyssaarnaajasta mahdollistaakin sekä emätin- että klitorisorgasmin.

Mies voi lopettaa välillä työnnöt ja keskittyä hyväilemään klitorista. Emättimen supistelu tuottaa nautintoa hänellekin, vaikka pitäisitte tauon.

Lue myös: Masturbointivinkit naiselle

Koira-asento muuntuu hellästä rajuksi

Koiratyyli on monen miehen mielestä paras seksiasento. Tässä asennossa mies määrää tahdin ja pääsee työntymään syvälle. Kaikki naiset eivät pidä seksistä takaapäin, sillä innostuessaan mies voi laueta liian nopeasti. Koiratyylissä tärkeintä onkin huomioida, että nainen on tarpeeksi kiihottunut ja hänen klitoriksensa saa riittävästi huomiota.

1. Aloittakaa lusikasta, jotta ehdit kiihottua

Lusikka-asennossa makaatte kyljellänne ja mies työntyy sisääsi takaapäin. Penis osuu g-pisteeseen hellästi, ja asento sopii naisille, joihin takaapäin rakastelu sattuu. Tässä asennossa mies voi hyväillä vartaloasi perusteellisesti.

Jos hänellä on taipumus laueta nopeasti, aloittakaa lusikasta, jotta sinäkin ehdit kiihottua. Siirtykää perinteiseen koira-asentoon, kun olet saanut orgasmin tai olet lähellä huippua.

Lue myös: Vinkit rakkausseksiin – näin syvennätte suhdettanne hellyyden avulla

2. Ohjaa miehen käsi oikeaan paikkaan

Jos pelkkä yhdyntä ei tuota sinulle orgasmia, ohjaa miehen toinen käsi klitoriksellesi. Koira-asennossa voit hyväillä klitoristasi helposti myös itse ja mies voi keskittyä pakaroihisi ja rintoihisi. Jos kaipaat enemmän ihokontaktia, mies voi heittäytyä selkääsi ja suudella niskasi ja kaulasi herkkää ihoa.

Lue myös: Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

3. Kontrolloi tahtia seisten

Jos konttausasento sattuu polviisi, kokeilkaa koira-asentoa seisten. Tämä onnistuu helpoiten sohvaa, pöytää tai seinää vasten. Kumarru hieman eteenpäin ja kohota takapuoltasi, jotta mies pystyy työntymään sisääsi. Kun seisot, mies yltää vielä paremmin hyväilemään klitoristasi ja suutelemaan niskaasi.

Tässä asennossa voit säädellä miehen tahtia paremmin kuin kontillasi. Kun haluat hänen hidastavan, purista jalkojasi yhteen ja suorista hieman selkääsi. Jalkojen puristaminen myös auttaa joitakin naisia saamaan orgasmin helpommin.

Lue myös: Suuri seksikysely: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat seksiasennot

Lehmitytössä nainen ottaa ohjat

Lehmityttöasennossa sinä määräät nopeuden ja sen, kuinka syvälle penis työntyy. Mies nauttii saadessaan katsella vartaloasi ja kiihottumistasi. Asentoa voi varioida romanttisesta sylittelystä villiin ratsastukseen, ja voitte molemmat hieroa klitoristasi.

1. Syliasento mahdollistaa suudelmat

Ratsastuksen miinuspuoli on se, että suuteleminen on hankalaa. Kun kaipaat läheisyyttä, laskeudu miehen syliin, kun hän istuu. Voitte suudella intohimoisesti ja katsoa toisianne silmiin seksin aikana. Syliasennossa miehen häpyluu hieroo klitoristasi, ja hänen on helppo hyväillä rintojasi.

Lue myös: Mitä suosikkiasentosi kertoo sinusta?

2. Ratsasta riettaasti takaperin

Kun haluat tarjota miehelle unohtumattoman yllätyksen, istahda hänen päälleen takaperin. Mies näkee, miten hän työntyy sisääsi, ja tätä kokemusta hän ei hevillä unohda. Voit helpottaa liikkumistasi pyytämällä miestä koukistamaan jalkojaan. Nojaudu miehen reisiin ja ratsasta villisti. Varo kuitenkin, ettet taivuta penistä kivuliaasti alaspäin.

Lue myös: Porno tekee hyvää parisuhteelle – näin löydätte laadukasta katseltavaa

3. Pompi villisti portaikossa

Jos et jaksa ratsastaa nopeasti, kokeilkaa lehmityttöä sohvalla tai portaissa. Sinun on helpompi liikkua, kun voit ottaa käsilläsi tukea selkänojasta, ylemmästä rappusesta tai porraskaiteesta. Tämä on yksi parhaita seksiasentoja niihin hetkiin, kun haluat dominoida. Kun mies istuu, penis osuu vielä paremmassa kulmassa g-pisteeseen.

Lue myös: Näin löydät g-pisteen – 6 parasta asentoa

Lähteet: Cosmopolitan, Endless Man, Your Tango

X