Ihmiset ja suhteet

7 helppoa tantraseksikikkaa, joita sinun kannattaa kokeilla

Teksti: Anna.fi

Onko seksielämäsi puutunut? Tantraseksi perustuu ajatukseen, että hiljaa hyvää tulee. Kiireetön lemmentuokio on ihanaa vaihtelua ruutininomaiseen seksiin. Kokosimme yhteen seitsemän parasta tantraseksiniksiä, joiden avulla saatte sänkyhommiinne uutta puhtia. Vähällä vaivalla pääsette kokemaan huumaavia hetkiä aina esileikistä orgasmin jälkeiseen autuuteen.

Tantraseksi

1. Virittäkää eroottinen tunnelma

Makuuhuone on usein kamalan kaaoksen vallassa. Ei ihme, että rakastellessa ajatukset saattavat harhailla siivoamiseen ja muihin kodin askareisiin. Kannattaa siis ryhdistäytyä sen verran, että järjestelee huoneen kuntoon. Jos haluatte luoda vielä enemmän tunnelmaa, sytyttäkää kynttilät. Jotta saatte nautintoa kaikille aisteille, polttakaa suitsukkeita tai suihkuttakaa huoneeseen eteeristä öljyä. Nyt yhteisen nautinnon hetken onnistuminen ei ole ainakaan kulisseista kiinni.

2. Katsokaa toisianne silmiin

Vaikka seksiä ei harrastaisikaan vain pimeässä ja peiton alla, silmät ovat kuitenkin usein kiinni. Silloinkin kun pidämme ne auki, emme useimmiten katso kumppaniamme silmiin. Kokeilkaa, miltä tuntuu rakastella katsekontaktissa. Tämä harjoitus saattaa jännittää tai ujostuttaa, mutta se vahvistaa läheisyyden tunnetta. Sitä paitsi orgasmia on mahdoton feikata, jos katsoo samalla partneriaan silmiin. Lue myös: Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin!

3. Etsikää erogeeniset alueet

Jokaisella parilla on omat seksirutiininsa. Varsinkin kiireessä seksi seuraa usein tuttuja latuja. Hyvä niin, sillä miksipä ei tekisi tuttuja temppuja, jos ne tepsivät kummankin nautinnoksi. Kaavamaisessa seksissä jotkut ruumiinosat jäävät kuitenkin paitsioon. Keskitymme yleensä vain alapäähän, vaikka ruumiimme on täynnä erogeenisiä alueita. Aloittakaa siis esileikki hyväilemällä ja nuolemalla toistenne korvalehtiä, kaulaa ja niskaa. Edetkää hitaasti alaspäin. Saatatte yllättyä, millaisia kihelmöiviä tuntemuksia esimerkiksi vatsan hyväileminen voi aiheuttaa.

4. Kokeilkaa uutta asentoa

Tantraseksiä voi harrastaa asennossa kuin asennossa. Yksi asento, jota voi kuitenkin suositella varsinkin tantraamiseen, on seuraava. Siinä mies istuu tuolille ja nainen istuu hänen päälleen. Näin nainen pääsee määräämään yhdynnän rytmin. Mieskin pystyy kuitenkin ottamaan ohjat. Hän saa tukevan otteen naisen pakaroista ja voi siis nostaa naista haluamassaan tahdissa. Asento on oivallinen, mikäli haluatte kokea yhtäaikaisen orgasmin.

5. Vaihdelkaa yhdyntärytmiä

Yhdyntä muuttuu entistä kiihottavammaksi, jos vaihtelette sen aikana erilaisia työntöjä. Pyydä miestäsi liikuttamaan penistään eri tahdissa: välillä hitaasti, välillä nopeammin. Vaihtelua saa myös työntelemällä penistä välillä vain puoliksi sisään ja välillä syvemmälle. Kokeilkaa myös erilaisia lantion liikkeitä: pyöritystä oikealle ja välillä vasemmalle. Näin penis koskettaa myös sellaisia kohtia sisälläsi, jotka yleensä jäävät vaille huomiota. Jos hyvin käy, penis osuukin sellaiseen laiminlyötyyn kohtaan, joka osoittautuukin nautintonapiksi.

6. Nauttikaa seksin jälkeisestä läheisyydestä

Seksin jälkeinen läheisyys on aivan yhtä tärkeää kuin esileikki. Nauttikaa orgasmin jälkeisestä hyvästä olosta. Pyydä miestäsi jättämään peniksensä sisääsi yhdynnän jälkeen. Maatkaa sylikkäin ja tunnustelkaa tunteitanne. Tunnetko kumppaniasi kohtaan syvää rakkautta? Anna itsellesi lupa rentoutua täydellisesti. Yritä kuitenkin olla nukahtamatta. Anna mielikuvituksesi lentää. Kuvittele, että sulaudutte yhteen. Kun nousette ylös, luvatkaa toisillenne, että otatte onnen ja rakkauden tuntemukset mukaanne arkeen. Kun päivittäiset kiukunaiheet aiheuttavat kiistoja, palauta mieleesi yhteenkuuluvuuden tunteet, joita tunsit yhteisen nautinnon jälkeen. Lue myös: Hyödynnä viisi aistiasi seksissä.

7. Kertokaa toisillenne, miltä tuntui

Lopuksi on jälkipuinnin aika. Kertokaa toisillenne rehellisesti, mistä piditte ja mikä tökki. Tantraseksin ideana on pyrkiä läheisyyteen, ei orgasmiin. Mikäli iso O jäi saavuttamatta, mutta sinusta tuntuu siltä, että sait uuden yhteyden kumppaniisi, harjoitukset osuivat maaliin. Olisiko tantraaminen sinun juttusi? Tai sopisiko jokin harjoitteista osaksi seksirutiinejanne?

 

Lähteet:
Cassandra Lorius: Tantric Secrets – 7 Steps To The Best Sex Of Your Life (Thorsons)
Tantra sex for beginners
7 Tantric Sex Positions For Better Sex

Teksti: Martta Kaukonen
Kuvat: Colourbox

Lue lisää:

Tantra – seksiä ja elämänfilosofiaa
Hyödynnä viisi aistiasi seksissä
Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin!

X