Ihmiset ja suhteet

Ellit vastaa: Oletko seksikäs?

Teksti:
Anna.fi
Ellit vastaa

Kun elleiltä kysyttiin suuressa seksikyselyssä, kuinka seksikkäänä he itseään pitävät kouluarvosanoin arvioituna, vaihtelivat vastaukset luonnollisesti nelosesta täyteen kymppiin. Mikä oli yleisin arvosana?

Yli 40 prosenttia vastanneista arvostaisi itsensä kasin arvosta seksikkääksi. Viidesosa elleistä rohkenee antaa itselleen ysin, mutta toinen viideosa painaa päänsä alas ja tyytyy seiskaan. Vain pari prosenttia vastanneista oli mielestään kympin oppilaita seksikkyydessä. Onneksi yhtä pieni osa – mutta silti liian suuri – antoi itselleen nelosen. Nelosen ellit hoi, pää pystyyn ja hymy huulille, se ei pidä paikkaansa!

Kasin arvosta oltiin myös tyytyväisiä omaan vartaloon. Ikävä kyllä nelosten ja vitosten määrä kasvoi tässä kysymyksessä. Vastaavasti kympin kropalleen antavia oli vielä vähemmän kuin kympin arvosta seksikkäitä.

Masu ja ylipaino nousivat ylivoimaisiksi ykkösiksi tyytymättömyyden syissä. Hyvät ellit, ne ovat niitä asioita, joille onneksi voi itse tehdä eniten parannuksia!

Lähes kaksi kolmasosaa elleistä vertailee omaa kroppaansa muiden vartaloihin esimerkiksi julkisessa saunassa. Kulkeeko yksi kolmasosa laput silmillä? Samanmoinen porukka on tyytyväinen rintoihinsa. Vastanneiden joukosta vain pienen pieni osa on operoinut rintojaan. Hyvä naiset, rinnoista on moneksi, mutta ne ovat silti kauniit!

Oma seksikkyys

 

 

 

 

 

 

 

 

Oma vartalo

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikä huonoa vartalossa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertailetko muihin

 

 

 

 

 

Rinnat

 

 

 

 

Rintaleikkaus

 

 

 

 

 

 

Minkälaisia ajatuksia nämä tulokset sinussa herättävät? Avaa sanainen arkkusi kommentointiosiossa!

 

X