Ihmiset ja suhteet

Ellit vastaa: Piristystä seksielämään - kyllä kiitos

Teksti:
Anna.fi
Ellit vastaa

Piristystä petiin? Sitä kai moni meistä toisinaan toivoisi, vai kuinka? Seksivälineitä, uusia asentoja, roolileikkejä, eroottisia tarinoita, ryhmäseksiä ja parinvaihto – kuka mitenkin haluaa tuoda makuuhuoneeseen uusia tuulia. Neljä viidestä ellistä on ainakin joskus kaivannut seksielämäänsä piristystä.

Uusiin asentoihin vääntäytymällä ja seksivälineitä testailemalla varsin moni elli on halunnut puhaltaa lisää tulta lemmenleikkeihin. Seksikkäät alusvaatteet, eroottiset kertomukset ja intiimihieronta ovat niin ikään suosittuja piristyskeinoja.

Jokunen on vaihtanut vanhan kumppaninsa uudempaan ja toinen on koettanut valaa uskoa vanhaan suhteeseen roolileikeillä. Ryhmäseksi ja parinvaihto ovat olleet vain harvojen huvia. Ikävä kyllä pettämistä on kokeillut joka kuudes elli. Mahtaako se tosiaan tuoda piristystä lakanoiden väliin omassa suhteessa?

Tunteita, intohimoa ja hellyyttä ellit perään kuuluttavat seksielämän maustajiksi. Vaan voiko niitä tilaamalla saada? Ehkä jos itse antaa niitä ensin?

Piristystä

 

 

 

 

Mistä piristystä?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä lisää?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minkälaisia ajatuksia nämä tulokset sinussa herättävät? Avaa sanainen arkkusi kommentointiosiossa!
X