Ihmiset ja suhteet

Ellit vastaa: Seksiin suhtautuminen

Teksti:
Anna.fi
Ellit vastaa

Sekasauna, tuo suomalainen loistava keksintö avoimesti tapahtuvaan tirkistelyyn, tarjoaa mahdollisuuden suhtautua alastomuuteen ja siten osaltaan seksuaalisuuteen varsin vapautuneesti. Kuinka moni ellien suureen seksikyselyyn vastanneista on saunonut porukalla, jossa on sekä miehiä että naisia?

Sekasauna jakaa ellien mielipiteet. Joka kolmas vastanneista saunoo säännöllisesti jonkinmoisessa sekapoppoossa. Neljäsosa vastanneista on kokeillut ja todennut, ettei tarvitse toistamiseen testata. Kolmasosa vastanneista ei ole sekasaunonut eikä halua sitä kokeillakaan.

Kumppanin kanssa keskustellaan seksiasioista avoimemmin kuin ystäväpiirissä, vastasivat ellit. Hyvä niin, mutta kenen kanssa seksuaalisuutta pohtii se neljäsosa vastanneista, joka ei keskustele kumppaninsakaan kanssa avoimesti? Seksiasioiden kanssa kannattaa harvoin olla aivan yksin. Miten muuten tietäisi, ettei ole ainoa, jolla on joskus vaikeaa tai joka ei halua puuhastella jotain tiettyä juttua?

Onneksi lähes 60 prosenttia elleistä kertoo suhtautuvansa seksiin melko avoimesti. Go for it, girls, meidän kaikkien elämään seksuaalisuus kuuluu kuitenkin!

Suhtautuminen

 

 

 

 

 

 

Keskusteletko

 

 

 

 

Ystävät

 

 

 

 

Saunominen

 

 

 

 

 

 

Minkälaisia ajatuksia nämä tulokset sinussa herättävät? Avaa sanainen arkkusi kommentointiosiossa!
X