Seksielämä

Entä jos vain vetäisit pikkuhousut sivuun ja...? 6 kiihottavaa seksivinkkiä

Villi pikaseksi saa lisäpotkua siitä, ettei kaikkia vaatteita riisutakaan kokonaan. Puolipukeissa oleminen tekee monista seksiasennoista vielä tuhmempia.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Villi pikaseksi saa lisäpotkua siitä, ettei kaikkia vaatteita riisutakaan kokonaan. Puolipukeissa oleminen tekee monista seksiasennoista vielä tuhmempia.

Seksissä maltti on usein valttia. Vihjailu ja peittäminen voivat kiihottaa enemmän kuin kaiken paljastaminen kerralla. Seksi muuttuu jännittävämmäksi, kun ette riisukaan kaikkia vaatteita vaan annatte mielikuvituksenne lentää.

1. Riisukaa toisenne kiihottavan hitaasti…

Ilmaisemme himomme usein repimällä vaatteet itseltämme tai kumppanimme yltä. Viipyilevä riisuminen voi kuitenkin olla vielä kiihottavampaa.

Tehkää esileikistä kihelmöittävä kisailu, jossa yritätte riisua toisenne mahdollisimman hitaasti. Hyväilkää toisianne vaatteiden päältä ja kokeilkaa, kuinka pitkään pystytte hillitsemään itseänne.

2. …tai kokeilkaa pikaseksiä puolipukeissa

Leikin ei tarvitse päättyä riisuutumiseen, sillä vaatteet voivat tehdä seksistä ihanan kielletyn ja kiihottavan tuntuista. Vaatteet kannattaa jättää päälle myös silloin, kun aikaa lemmiskelyyn on vain muutama minuutti.

Pikaseksissä housunnappien avaaminen ja pikkuhousujen sivuun vetäminen riittää. Monet naisten ja miesten suosikkiasennoista onnistuvat helposti vaatteet päällä, ja puolipukeissa oleminen tekee asennoista vielä tuhmempia.

Moni mies haaveilee riisuvansa naiselta vain pikkuhousut ja rakastelevansa tätä takaapäin. Ajatus seksistä hame korvissa seinää vasten tai miehen päällä taas kiihottaa monia naisia.

3. Tehkää riisuuntumisesta viettelevä esitys

Kumppanin riisumisen lisäksi on kiihottavaa katsella, kun hän riisuu itsensä. Vartalostaan epävarman ihmisen itsetunto voi nousta, kun hän näkee, miten paljon strippausesitys kiihottaa katselijaa.

Valitse vaatteet, joissa tunnet olisi seksikkääksi ja itsevarmaksi. Voit himmentää valoja ja valita taustalle tunnelmaan sopivaa musiikkia. Riisu itsesi hitaasti ja vartalostasi nauttien, kun kumppanisi katselee sinua.

Tässäkään esileikissä vaatteita ei ole pakko riisua kokonaan. Väljään kaulus- tai t-paitaan pukeutunut, muuten alaston nainen on monen miehen mielestä superseksikäs. Myös stay up -sukat, sukkanauhaliivit tai korkokengät luovat viettelevämmän vaikutelman kuin täydellinen alastomuus.

Mies taas voi kiusoitella naista riisumalla ylävartalonsa, mutta avaamalla housuistaan vain napin ja vetoketjun. Mies voi myös riisua housut ja jättää paidan ylleen, jolloin nainen voi kiskaista hänet paidasta itseään vasten.

4. Kokeilkaa seksikkäitä vaatteita

Seksikkäiden vaatteiden katselu ja niihin pukeutuminen voivat kiihottaa enemmän kuin yhdyntä. Tärkeintä on ymmärtää, millaiset asut tuntuvat sinusta seksikkäiltä. Joku kiihottuu lateksikorsetista, mutta toista rohkea asu voi nolottaa.

Kokeilkaa seksikaupoista löytyviä rooliasuja tai hyödyntäkää oman vaatekaappinne sisältöä. Mies voi olla himoittava hyvin istuvassa puvussa tai rennosti kuluneissa farkuissa, nainen taas iltapuvussa tai tyttömäisessä neuletakissa.

Omaksu rooli, joka vaatteeseen liittyy, oli se sitten tiukka bisneshai tai nuhteeton neitokainen. Kokeile, millainen puhetyyli ja eleet sopivat asuun.

Hienovaraisen, vaatteiden ympärille rakennetun roolileikin voi aloittaa esimerkiksi juhlissa. Kasvattakaa kiihotustanne hitaasti ja nauttikaa vaatteiden luomasta jännitteestä.

5. Hyväilkää toisianne vaatteilla ja niiden läpi

Vaatteet tuovat seksiin visuaalisuuden lisäksi uusia tuntemuksia. Niitä kannattaakin hyödyntää hyväilyssä.

Hivelkää toisianne esimerkiksi paidalla tai huivilla. Kokeilkaa, millaisia tuntemuksia liukas silkki ja satiini, pehmeä nahka tai kevyt puuvilla aiheuttavat. Vaatteiden läpi ja niiden avulla koskettelu voi tuntua niin kiihottavalta, että ette tarvitse yhdyntää saadaksenne orgasmin.

Mies voi riisua naiselta rintaliivit, mutta jättää paidan tämän ylle ja hyväillä rintoja kankaan läpi. Erogeeninen ihoalue herkistyy äärimmilleen, kun sekä kangas että kädet koskettavat ihoa. Mies puolestaan nauttii, kun nainen koskettelee penistä ja kiveksiä liukkaiden silkkiboksereiden läpi.

6. Käyttäkää vaatteita sitomiseen ja kiusoitteluun

Vaatteita voi käyttää myös SM-henkisiin leikkeihin. Kravattia, vyötä, huivia ja paitaa voi käyttää sitomiseen, silmien peittämiseen tai piiskaamiseen.

Nainen voi tarttua määrätietoisesti miehen kravattiin, vetää tämän itseään vasten ja hieroa klitoristaan miehen vetoketjua vasten. Mies voi komentaa naista riisumaan pikkuhousunsa ja nostamaan hameensa ja ottaa tämän alkukantaisesti pöydällä.

Voit myös kuiskata kumppanillesi julkisella paikalla, ettei sinulla ole alusvaatteita. Arkinen kauppareissu muuttuu kuumottavaksi, kun kumppanisi tarkkailee vartaloasi ja jännitätte, huomaavatko muut mitään.

Lähteet: Bustle, Men´s Health, Your Tango

Lue myös:

Viettele kumppanisi vaattein

Näin opit viettelemään kumppanisi strippaamalla

10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

Keskustele:

Katsotaanko seksiasun ostavaa naista kieroon?

Yllätän avovaimoni strippaamalla, millaiset alushousut valitsen?

X