Seksielämä

Suomalaisten naisten eroottiset tarinat paljastavat, mistä moni fantasioi – tässä yksi seksinovelli kuntosalilta

Suomalaisten eroottiset tarinat ovat merkki ajasta, jona seksistä on luontevaa kirjoittaa ja puhua suoraan. Tarina on julkaistu Naisen halu -novellikokoelmassa, joka on yksi viime aikojen monista painetuista seksifantasiakirjoista.

Teksti:
Annan Toimitus
Kuvat:
Istock

Eroottiset tarinat voivat ammentaa unista tai kokemuksista.

Suomalaisten eroottiset tarinat ovat merkki ajasta, jona seksistä on luontevaa kirjoittaa ja puhua suoraan. Tarina on julkaistu Naisen halu -novellikokoelmassa, joka on yksi viime aikojen monista painetuista seksifantasiakirjoista.

Korona-aikana tapahtui jotain. Kustannusalalla huomattiin eroottisten tarinoiden kysyntä – yhdeksi syyksi on tarjottu arkisten kosketusten vähenemistä.

Seksinovellit eli kirjoitettuun muotoon puetut kiihottavat fantasiat hautautuivat aiemmin lähinnä keskustelupalstojen piilotetuimpiin viestiketjuihin ja senssipalstamaisille verkkosivuille. Viime vuosina tuhmia kertomuksia on alkanut ilmestyä painettuina, tyylikkäinä kirjoina ja himoittuina äänikirjoina.

Tällaisia kokoelmia ovat muun muassa ammattikirjoittajakollektiivin Kevät ilman kosketusta, Sami Kurosen ja Ilkka Ihamäen Sensuellit iltasadut, Sita Salmisen Lupa sekä Tara-Maaria Saaren toimittama Naisen halu, josta alla oleva eroottinen tarina on peräisin.

Tarina on kustantamo Absurdian mukaan yksi suomalaisten naisten kirjoittamista eroottisista fantasioista novellikokoelmaa varten. Tämä tarina, kuten moni muu, on kirjoitettu seksitarinakokoelmiin nimettömänä.

– Seksistä kirjoittamisessa on se yleinen riski, että lopputuloksesta voi tulla kliseistä ja vaivaannuttavaa, analysoi Kevät ilman kosketusta -novellikokoelman tekemiseen osallistunut Salla Nazarenko Annan jutussa keväällä.

– Jos minut leimataan seksi-ihmiseksi siksi että kirjoitan seksistä, niin mieluummin se leima kuin jokin muu tässä maailmassa ja ajassa, jossa on niin paljon murhetta ja väkivaltaa.

Lue lisää seksitarinoiden kirjoittamisesta.

Eroottinen tarina: Kuuma kuntosali

”Olin nähnyt hänet salilla ensimmäisen kerran kuukausi sitten ja huomasin etsiväni häntä katseellani melkein hermostuneesti aina pukuhuoneesta tullessani.

Olisin voinut kiljaista riemusta, kun näin hänet keskittyneenä treenaamassa hauistaan, vahva niska hiestä kiiltäen. Menen lämmittelemään soutulaitteelle, koska siitä on suora näköyhteys mieheen, joka hitaasti pumppaa muhkeaa hauistaan vielä suuremmaksi. Hän on noin 40-vuotias, ei mikään lihasjärkäle, vaan huikean sopusuhtainen ja vahva uros.

Pelkkä katsominen saa pääni täyteen villejä mielikuvia, jotka vien kotiin sinkkuiltojeni iloksi.

Alussa käytin salilla vanhoja verkkareita ja löysää T-paitaa, mutta miehen bongattuani tyyli alkoi muuttua. Täytin viime viikolla 35 vuotta, eikä kropassani näy vielä vanhenemisen merkkejä. Pukeudun nykyisin tiukkoihin salihousuihin ja avokaulaiseen punaiseen puseroon, joka korostaa mukavasti rintojani. Treenihousujen alla käytän stringejä, jotka saa sopivasti vilahtamaan esimerkiksi vatsalaudalla.

Minulla ei ole liikakiloja, käyn salilla ihan muista syistä. Haluan säilyttää kapean uumani ja pakaroiden pyöreyden, ja rinnatkin pysyisivät paremmin paikoillaan, jos lihakset ovat kunnossa. Jos joskus löytäisin Sen Oikean ja saisin lapsia, vartalo varmaan muuttuisi – rinnat ainakin – mutta se olisi sen arvoista.

Toivon, että mies katsoisi minuun päin, mutta hän keskittyy täysillä liikesarjoihinsa. Hänen edessään on vapaana vetotalja, jolla voi treenata hartianseudun lihaksia. Asetun istumaan miehen eteen selkä häneen päin ja vedän taljaa rytmikkäästi alas.

Kuvittelenko vain?

Käsivarteni näyttävät aika hyviltä, kapeilta ja pyöreiltä, mutta myös hieman lihaksikkailta. Toivon, että mies katsoisi vartaloani, joka pääsee oikeuksiinsa tässä liikesarjassa. Kun nousen ylös, tunnen stringien kiristyvän pakaroiden vakoon, ja ne avaavat pakaroita hieman. Ehkäpä mies katsoo pyllyäni juuri nyt.

Koko lantion seutuni kuumenee ajatuksesta, ja vilkaisen olkani yli mieheen. Tämä on pettymyksekseni mennyt salin toiseen reunaan treenaamaan rintalihaksiaan.

Katson, miten hiki valuu hänen kaulallaan ja paitakin alkaa jo kostua monesta paikasta. Mies tuijottaa kiinteästi eteensä ja työskentelee ihailtavan systemaattisesti. Menen itse laitteeseen, jolla voi treenata sisäreisiä. On oikeastaan hassua, kun laite levittää reidet auki yhä uudelleen. Salin ohjaaja on laittanut musiikin soimaan, minä suljen silmäni liikettä tehdessäni. Kuvittelen itseni alastomaksi ja levitän jalkojani auki hitaasti, kuin miestä varten. Kun hetkeksi avaan silmäni, olen aivan varma, että hän katsoo minua, ja sydän hypähtää rinnassani.

Mies on taas jo uudella laitteella, ja päätän tehdä täsmäiskun.

Hänen edessään aivan lähellä on laite, johon asetutaan vatsalleen. Siinä voi treenata pakaroita ja selkää taittamalla itsensä lantion kohdalta syvälle alas. Nyt hänen on nähtävä herkkuperäni, joksi eksäni sitä kutsui. Taivutan itseni alas ja ojennan itseni korkealle ylös vahvoja selkälihaksiani jännittämällä.

Olen avannut pitkät hiukseni ja annan niiden heilahdella ylös ja alas, kutsuvasti. Pakarat eivät ole välttämättä ponnistusvaiheessa parhaimmillaan, sillä ne puristuvat kahdeksi tiukaksi lihaskimpuksi, mutta kun taivutan itseni alas, pakarat levittyvät melko suurina ja pyöreinä suoraan miehen eteen. Hän voi nähdä pakaroiden välistä pilkahtavan pimpsan alueen. Teen liikettä kauan ja lopulta läähätän hikisenä. Mies treenaa aivan takanani, kuulen hänenkin ponnistelevan ja melkein voihkivan.

Kun lopetan oman liikkeeni, näen hänen nousseen venyttelemään. Kuvittelenko vain vai onko hänen treenihousujensa etumus hieman pullistunut? Yritän hakea katsekontaktia, mutta mies pyyhkii hikeä kasvoiltaan pyyhkeellä ja menee sitten salin toiselle reunalle juomaan vettä pullostaan.

Olen aivan kiimainen ja kostunut. Pian housuihini ilmestyy kostea läiskä, jonka kaikki huomaavat. No, voisihan se olla hikeäkin.

Siemaisen itsekin vettä ja vilkaisen itseäni salin peilistä. Hyvältä näyttää, on pakko tunnustaa. Kasvoni hehkuvat, ja pieni hiki saa ruskettuneen ihoni kiiltämään kauniisti. Pinkki puseroni on kovin tyttömäinen, rinnat melkein karkaavat liiveistä ja pitkät ruskeat hiukseni ovat kostuneet ja hieman sekaisin.

Kuka tuo mies oli?

Eksäni kehui usein korkeita poskipäitäni ja silmiäni, kutsui minua Kleopatrakseen ja kissanaisekseen. Hän halusi usein katsella minua, kun jumppasin illalla konttausasennossa kaartaen selkäni ensin pyöreäksi ja laskien sen sitten notkolle. Joskus hän pyysi minua tekemään liikkeen alasti ja kiihottui näkemästään valtavasti.

Otan seuraavaksi aseekseni hyppynarun ja alan hyppiä kevyesti ja rytmikkäästi. Rintani pomppivat hyppyjen tahtiin, mutta juuri mikään muu minussa ei pompikaan. Samassa huomaan, että naapurin Tarukin on tullut salille. Hän on aina ollut oikein näyttävä nainen: mustat hiukset ja tummat silmät, treenattu kroppa ja uskomattoman sädehtivä hymy. Hän heilauttaa minulle kättään ja menee soutulaitteelle. Tarukin on sinkku, ja olemme joskus käyneet yhdessä viinilasillisella ja tanssimassa.

Kauhukseni huomaan miehen lähestyvän Tarua, eikä aikaakaan, kun he alkavat naureskella ja jutella keskenään. Niinpä niin! Enhän minä ole mitään Tarun rinnalla. Sitten mies lähtee pukuhuoneeseen päin, ja minunkin treenausintoni lopahtaa. Käyn vaihtamassa pari sanaa Tarun kanssa.

’Kuka toi mies oli, tunnetko hänet?” kysyn. ’Ai Jari, no se on meidän firmassa töissä. Tosi kiva tyyppi. Nappaisin sen heti, jos mulla ei olis sitä periaatetta, että kuormasta ei syödä’, Taru naureskelee. Taru on firmassaan jonkinasteinen pomo.

Menen suihkuun ja puen hitaasti ylleni. Minnekäs minulla olisi kiire, kotona ei odota kukaan. Kun tulen parkkipaikalle, huomaan miehen seisoskelevan autonsa luona. Hän katsoo minua hymyillen ja tulee luokseni. En ole ensin tunnistaa häntä toppatakissa ja silmälaseissa. Mies katsoo minua hieman ujosti ja sanoo:

’Olisiko sinulla aikaa lähteä kahville? Tuohon on avattu tosi mukava kahvila, josta saa vastapaistettuja munkkeja… ja suolaistakin.’

’Miau!’ ulvahtaa naaraskissa sisälläni, mutta mies kuulee minun sanovan: ’Mennään vain!’”

Tarina on kirjasta Naisen halu (toim. Tara-Maaria Saari, Absurdia-kustantamo 2022).

Kaksplus.fi: Keskustelufoorumin eroottiset tarinat

X