Ihmiset ja suhteet

Eroottisia teknologian ihmeitä – Anna&Ellien shoppailuopas seksikauppoihin, osa 3

Teksti: Anna.fi

Seksileluja esittelevän sarjamme viimeisessä osassa tutustumme sellaisiin tekniikan ihmeisiin, joihin et törmää Gigantin mainoksissa. Seksielämään voi hakea lisäpotkua myös feromoneista, geeleistä ja eroottisista seteistä.

Seksilelut

Lue myös:

Kiinnostavatko seksivälineet? Anna&Ellien shoppailuopas seksikauppoihin, osa 1
Hyväilyä ja eroottista treeniä – Anna&Ellien shoppailuopas seksikauppoihin, osa 2

Luksusta teknologian keinoin

Erotiikka kohtaa huipputeknologian näissä luksusleluissa, jotka takaavat sinulle monipuolisia aistinautintoja yksityisiin hetkiisi.

MiPerfectToy -vibraattorissa on seitsemän erilaista digitaalisesti ohjattua nautinto-ohjelmaa ja lelu osaa myös lämmittää sinua väristessään.

Lelon tyylikäs Alia sopii kaikkien erogeenisten ja kiihottavien pisteiden etsimiseen, hieromiseen ja kiihottamiseen.

Musiikin tahdissa vibroiva Ohmibod G-pistekiihotin sopii sekä sinulle että partnerillesi. Mitä saisi olla, klassista vai raskasta rokkia? Vai sytytkö kenties teknon sykkeestä?

Samantyylisiä laitteita voit käyttää myös yhdessä kultasi kanssa. Vesitiiviin Lelo Noan ohuempi osa asetetaan rakastelun ajaksi emättimeen, jolloin paksumpi osa jää värähtelemään kevyesti klitoriksen päälle. Värähtelyohjelmia on useita erilaisia.

Toinen hifistelyseksiin sopiva laite on Gagan videokameralla varustettu vibraattori. Vibra yhdistetään tietokoneeseen ja voilà – voitte tarkkailla kumppanisi kanssa jännittäviä fysiologisia reaktioita, joita seksuaalinen nautinto sinussa aiheuttaa.

Vetovoimaa ja nautintoa apteekin hyllyltä

Reseptivapaat apteekkituotteet ovat kehittyneet huimasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Haluaisitko lisätä viehätysvoimaasi kaulalle suihkaistavalla feromonisuihkeella?

Tai kokeilisitko tuntoherkkyyttä nostavilla öljyillä, jonka luvataan nopeuttavan ja parantavan orgasmejasi? Ei enää kiusallisia apteekkikäyntejä – vain yksi klikkaus ja kemianteollisuuden ihmeet saapuvat kotiovellesi.

Zestra-öljy
Durexin Play’O-geeli

Lahjaseteistä nautintoa itselle ja läheisille

Eroottiset setit sopivat lahjaksi jokaiselle – myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Kokoelmasta löydät sopivat lahjasetit niin itsellesi kuin anopillesikin…

Geishahenkisessä Shunga-setissä on mukana eroottisia öljyjä, minihuisku, orgasmivoidetta, kylpygeeliä ja vartalopölyä.

Supersuosikit-setissä on vibraattori, Pikkukarhu -klitoriskiihotin sekä liukuvoide.

Tai miten olisi Fifty Shades -hengessä sidontasetti, joka sisältää pehmustetut käsiraudat, nänninnipistimet, sidontanarun, ruoskan, bdsm -kynttilän sekä luotivibraattorin?

Bad Kitty -setti houkuttelee niin ikään hieman tuhmempiin leikkeihin.

Vesi voitelee, sähkö sytyttää..

Miten virkistävää onkaan siirtää aistiherkuttelut uuteen ympäristöön! Suihku- ja kylpyleikkeihin soveltuvia leluja ja nautintovälineitä löytyy joka lähtöön. Esimerkiksi aikuisten oma kylpyankka näyttää päällepäin kiltiltä…

Rentouttavan kylpyhetken jälkeen hieronta on paikallaan. Sähköimpulsseja johtavat hansikkaat tuovat hierontaan aivan uuden ulottuvuuden.

Sähkön avulla saat sekä rennommat lihakset että voimallisemmat orgasmit – keksitkö parempaa yhdistelmää? Tässä setissä on osia niin miehelle kuin naisellekin.

Lue lisää:

Aikuisten lelut – Lue, mitkä ovat suomalaisten suosituimmat seksilelut!
Seksilelut kiinnostavat suomalaisia
SM-seksin hyvät ja huonot puolet

Teksti: Heidi Merima-Halonen
Kuva: Colourbox.com

X