Ihmiset ja suhteet

Henkilöpalvontaa

Teksti: Anna.fi

rakelSuuri osa saamastani palautteesta  on asiallista. Arvostan jokaista  rakentavaa ja uusia näkökulmia tarjoavaa palautetta. Pyrin jopa vastaamaan palautteisiin. Aina posti ei kuitenkaan ole pelkästään ilo. Usein palautteissa toistuva teema on kaukorakastuminen. Pihkaantuneet aikamiespojat tai seksuaalista vapautumistaan läpikäyvät naiset muistavat minua kirjeillään toisinaan hieman turhankin usein.

Ymmärrän hyvin että on elämäntilanteita joissa ihastuminen julkisuuden henkilöön on helpompaa ja turvallisempaa kuin kontaktin hakeminen todellisesta suhteesta. Tavallaan olen jopa imarreltu että julkisuuskuvani on niin miellyttävä että se aiheuttaa jopa pakkomiellettä lähenteleviä kiintymyksen oireita.  Jotenkin silti olettaisi aikuisten ihmisten ymmärtävän, että se että en julkisuudessa puhu mahdollisista kumppaneistani ei tarkoita sitä että olisin niin epätoivoinen, että alkaisin sokkotreffailemaan tuntemattomia.

Myöskään se että olen biseksuaali ei tarkoita sitä että haluaisin olla jokaisen heteropariskunnan kuivettuneen kotiseksin kostuke. En myöskään halua naimisiin tuntemattomien kanssa, enkä myy seksiä edes kuusinumeroisista summista. Minua ei myöskään erityisemmin kiinnosta lukea kymmensivuisia epäselvästi käsinkirjoitettuja rakkaudentunnustuksia joissa minua ylistetään niin epäuskottavasti että harakatkin nauravat. Terve aikuinen ihminen keksii varmaan parempaakin tekemistä kuin rustata tällaista postia aamusta iltaan. Jotenkin arveluttavana koen myös sen että kyseisen palautetyypin edustajat hyvin usein kirjoittavat minulle kuin parhaalle ystävälleen tai rakastetulleen, vaikka eivät minua henkilökohtaisesti tunne. Kun tosiasia kuitenkin on, että kaukorakastumisissa ihastunut henkilö on  kiintynyt julkisuuden henkilön julkisuuskuvaan, eikä todelliseen ihmiseen imagon takana.

Vakavaa asiaa teille kaikille joilla on idoli. Idolit ovat turhia ja hyvin todennäköisesti  eivät vastaa tosielämässä odotuksianne. Jos on pakko fanittaa jotakuta, niin älkää ainakaan tavatko idoleitanne. Sillä idolitkin ikävä kyllä ovat kaikki ihan tavallisia ihmisiä virheineen. He pierevät, haisevat joskus pahalle ja ovat toisinaan huonolla tuulella. He eivät myöskään yleensä halua keskustella tuiki tuntemattomien kanssa yksityiselämästään tuntikausia.  He ovat hetken ilahtuneita positiivisesta huomiosta ja sen jälkeen unohtavat sinut. Eli se kuva minkä olet luonut päässäsi on epätosi yhdistelmä sinun kuvitelmaasi sekä idolisi julkisuuskuvaa ja elää sydämessäsi vain jos et oikeasti yritä tutustua häneen.

Teksti: Rakel Liekki

X