Ihmiset ja suhteet

Höyrykylpyjä, valkaisuja ja kristallikoristeita – 8 kauneushoitoa vaginalle

Teksti: Anna.fi

Naisille tarjotaan yhä hurjempia vaginan kauneushoitoja. Brasilialainen vahaus ja häpykarvojen värjääminen eivät ole mitään näiden kauneustoimien rinnalla.

Höyrykylpyjä, valkaisuja ja kristallikoristeita - 8 kauneushoitoa vaginalle

1. Häpykummun kuorinta ja kosteutus

Suomalaisetkin kauneushoitolat ovat alkaneet tarjota kasvohoidon tyylisiä hoitoja intiimialueelle. Iho puhdistetaan, kuoritaan kevyesti ja kosteutetaan. Hoito voidaan tehdä karvattomalle tai lähes karvattomalle iholle. Ideana on estää ihokarvoja kasvamasta kivuliaasti ihon sisään. Saman asian tosin ajaa ihon kuoriminen lämpimässä suihkussa ja säännöllinen rasvaaminen.

2. Vaginan höyrytys

Gwyneth Paltrow paljasti Goop-blogissaan hoitavansa alapäätään höyrykylvyillä. Hoidossa asiakas istutetaan tuoliin, jonka keskellä on reikä. Reiän alla on suuri astia täynnä höyryävää vettä ja yrttejä. Hoidoissa käytetään esimerkiksi pujokasveja ja kiinalaisia yrttejä. Höyrytyksen väitetään helpottavan kuukautiskipuja, ehkäisevän virtsarakontulehduksia ja munuaissairauksia sekä parantavan hedelmällisyyttä.

3. Limakalvojen värjääminen

Harmaita häpykarvoja on värjätty vuosikaudet, mutta oletko miettinyt vaginasi väriä? Markkinaväki on keksinyt tällaisenkin ongelman ja siihen maksullisen ratkaisun. Amerikkalainen valmistaja myy My New Pink Button -värjäysainetta, jolla alapäänsä limakalvot voi värjätä mieluisan sävyiseksi. Värivaihtoehtoja on hennosta pinkistä rohkeaan viininpunaiseen. Myös tummalle ihopigmentille on oma sävynsä. Tuotetta suositellaan etenkin ikääntyneille naisille, joiden intiimialueet ovat menettäneet punakkuuttaan.

4. Alapään valkaiseminen

Haluatko mahdollisimman vaalean ja neutraalin alapään? Verkkokaupoista löytää kokonaisia tuotesarjoja intiimialueiden valkaisemiseen. Kotituotteilla voi valkaista niin peräaukon, häpyhuulet, reisien sisäpinnat, nännit kuin kainalotkin.

Vaalennuksen voi uskoa myös ammattilaisen käsiin. Entistä useammat spat ja hoitolat etenkin Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Thaimaassa ovat erikoistuneet valkaisuun. Suomessakin on kauneushoitoja ja plastiikkakirurgiaa yhdistäviä klinikoita, jotka tarjoavat intiimialueiden vaalennusta laserilla.

5. Hoitavat ja kuorivat emätintikut

Vaginaa voi hoitaa sisäisesti luonnon aineksista tehdyillä tikuilla. Emätinpuikkojen valmistuksessa käytetään esimerkiksi kaoliinisavea ja kasviperäisiä aineksia, jotka kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Tikkujen luvataan ehkäisevän hiivatulehduksia ja kosteuttavan limakalvoja. Tuotteiden väitetään jopa tiukentavan vaginaa ja parantavan intiimialueen tuntoherkkyyttä, sillä tikulla voi harjoittaa lantionpohjalihaksia.

Lue: Testissä Secret Ceres -vaginapuikot

6. Kimaltavat koristeet

Vajazzlingista tuli Yhdysvalloissa hitti, kun Jennifer Love Hewitt paljasti koristelevansa alapäänsä kosmetologilla. Hoidossa ihokarvat poistetaan ja häpykummulle liimataan Swarowskin kristalleja. Alapäänsä voi kaunistaa vaikkapa rusetilla, perhosella tai kyyhkyillä. Koristeet pysyvät iholla muutamia päiviä. Vajazzling on rantautunut myös suomalaisiin hoitoloihin.

7. Nuoruuspistokset ryppyihin

Ikääntyminen näkyy myös vaginan ihon kimmoisuudessa. Ranskalainen lääkevalmistaja on kehittänyt pistoksen, jonka luvataan palauttavan ihon napakkuuden, pehmeyden ja rypyttömyyden. Hoidossa ulkosynnyttimiin pistetään hyaluronihappoa ja mannitolia. Hyaluronilla täytetään yleensä kasvojen uurteita. Mannitoli on sokerialkoholi, jonka valmistaja lupaa kosteuttavan ihoa ja pidentävän pistoksen tehoa.

8. G-pisteen laajennus

Sukuelimien ulkonäön parantaminen ei riitä kaikille. Amerikkalaisen plastiikkakirurgi David Matlockin kehittämän G-Shot -pistoksen markkinoidaan parantavan seksielämää. Toimenpiteessä g-pisteen alueelle emättimen sisään pistetään hyaluronihappoa. Pistos annetaan paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen luvataan laajentavan ja turvottavan g-pistettä ja lisäävän emätinorgasmien määrää.

Lue: Mikä on naisen ejakulaatio?

Lue myös:

Miehinen näkökulma naiselliseen hömppään
Maksanpuhdistuskuuri tulossa Suomeen – Varo tätä hullutusta!
Erotiikan kymmenen käskyä

Teksti: Janica Brander
Kuva: Colourbox

Lähteet: Gurl.com, Huffington Post, Daily Mail

X