seksi seisoma-asennossa
Kappas, takana olevasta seinästä voikin olla hyötyä kiihkeimmällä hetkellä.
Seksielämä

Jalka harteilla, pää alaspäin… Näitä uskomattomia seksiasentoja on pakko testata!

Seksiä ei tarvitse harrastaa aina vaaka-asennossa. Seisten rakastelu on äärettömän intiimiä, ja tietyissä pystyasennoissa nainen voi kontrolloida miehen tahtia paremmin. Esittelemme 7 kiihottavaa asentoa, joihin ette tarvitse sänkyä.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Seksi seisten tuo makuuhuoneeseen mukavaa maustetta, sillä pystyasennossa vartalonne koskettavat toisiaan päästä varpaisiin. Voitte suudella ja katsoa toisianne silmiin, ja nainen ehtii kiihottua, kun mies ei voi liikkua liian rajusti.

Jos seisten lemmiskely ei onnistu heti, asentoa kannattaa muokata. Parin pituusero voi nimittäin vaikuttaa siihen, mikä versio tuntuu parhaalta.

Nämä seitsemän kuumaa seisoma-asentoa sopivat niin aloittelijoille kuin akrobaattisille konkareille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta.

1. Ritariasento eli polveen nojautuminen

Ritariasento sopii aloittelijoille, jotka pelkäävät, että seksi seisten on hankalaa ja huteraa. Tässä asennossa pari ei seiso jalkojen, vaan polvien varassa.

Asettukaa vastakkain polviseisontaan. Toinen nostaa vasemman polvensa ylös askelkyykkyasentoon, toinen oikean. Asento pysyy vakaana, sillä voitte ottaa tukea toistenne askelkyykyssä olevasta jalasta.

Ritariasento on ihanan intiimi, sillä ylävartalonne painautuvat tiiviisti yhteen. Kun katsotte alaspäin, molemmat voivat nauttia myös kiihottavista näkymistä. Lisäksi naisen on helppo hyväillä klitoristaan, koska asento on tukeva.

2. Tanssija eli naisen jalka miehen ympärillä

Tanssija-asento vaatii naiselta hieman notkeutta. Tässä asennossa pari seisoo vastakkain. Nainen nostaa toisen jalkansa ilmaan ja kietoo sen miehen ympärille.

Mitä ylemmäksi nainen nostaa jalkansa, sitä syvemmälle mies pääsee. Jos nainen laskee jalkaansa ja puristaa sen miehen ympärille, vaginaa tiukentuu, ja penis tuntuu isommalta.

Asennon etu on muokattavuus. Kun nainen nostaa jalkaansa, mies voi liikkua rajummin. Jalkaansa laskemalla nainen taas voi hallita tilannetta. Lisäksi mies tuntee itsensä halutuksi, kun nainen kietoo jalkansa hänen ympärilleen ja hyväilee hänen pakaroitaan ja selkäänsä.

3. Ballerina eli naisen jalka miehen harteilla

Ballerina on pidemmälle viety versio tanssija-asennosta. Sitä kannattaa kokeilla vasta, kun olette varmoja, että nainen on tarpeeksi taipuisa, ja mies jaksaa kannatella häntä. Akrobatia on kuitenkin palkitsevaa, sillä ballerina on yksi intiimeimpiä ja visuaalisimpia seksiasentoja.

Ballerinan helpommassa versiossa nainen nostaa jalkansa mahdollisimman ylös ja avaa sen sivulle koukistettuna tai suorana. Mies kannattelee naisen jalkaa kädellään ja säätelee seksin tahtia.

Asennon vaativammassa versiossa nainen nostaa jalkansa suorana ylös miehen olkapäälle. Mies tukee naisen jalkaa ja koko vartaloa molemmilla käsillään. Mies voi suudella ja näykkiä yhtä aikaa naisen suuta, kaulaa nilkkaa ja varpaita.

Vartalon ääripäiden yhtäaikainen koskettelu tuottaa naiselle uudenlaista mielihyvää. Mitä korkeammalle nainen nostaa jalkansa, sitä syvemmälle mies pääsee, ja penis osuu hyvin naisen g-pisteeseen.

4. Kantaja eli nainen sylissä tai seinää vasten

Kantaja-asento sopii hyvin parille, jos mies on iso ja vahva, nainen taas pieni ja hento. Tässä asennossa mies nostaa naisen syliinsä ja nainen kietoo molemmat jalkansa hänen ympärilleen. Asento on intiimi ja intohimoinen, eikä siro nainen rusennu miehen alle.

Jos miehen käsivoimat hiipuvat, hän voi painaa naisen seinää vasten. Kun seinä kannattelee naista, hänen vartalonsa ei ole kokonaan miehen varassa. Lisäksi mies saa työntöihinsä voimaa, kun naisen selän takana on jämäkkä tuki.

Jos nainen haluaa rauhoittaa tahtia nojautuessaan seinään, hän voi laskea jalkansa alas. Mitä suoremmat naisen jalat ovat, sitä rauhallisemmin miehen on liikuttava. Toisen jalan nostaminen ja ulospäin avaaminen taas helpottaa miehen liikkumista.

5. Palvelijatar eli koira-asento pystyssä

Seksi onnistuu seisoma-asennossa myös takaapäin. Palvelijatar-asennossa nainen ei polvistu maahan. Hän seisoo, taivuttaa ylävartaloaan hieman eteenpäin ja ottaa käsillään tukea seinästä, pöydästä tai sohvasta.

Asento sopii naisille, joille tavallinen koira-asento tuottaa kipua. Kun nainen seisoo, penis ei osu yhtä rajusti kohdunsuuhun. Nainen voi myös kontrolloida miestä. Mitä enemmän hän notkistaa selkäänsä, sitä syvemmälle mies pääsee. Selän suoristaminen taas hidastaa tahtia.

Asento on kiihottava myös miehelle, vaikka hän ei voisikaan liikkua yhtä rajusti kuin koira-asennossa. Edessä on herkulliset näkymät, ja nainen tuntuu todella tiukalta, kun hän puristaa jalkansa yhteen tai ristii ne. Sekä mies että nainen itse voivat hyväillä myös naisen klitorista ja rintoja.

6. Leija eli nainen roikkuu miehen käsien varassa

Leija-asento on rohkeampi versio palvelijattaresta. Nainen ei tue käsiään eteenpäin sohvaa tai seinää vasten, vaan mies vetää hänen kätensä taakse ja pitää niistä kiinni. Naisen ylävartalo roikkuu ilmassa miehen tuen varassa, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

Leija-asennossa mies saa dominoida tilannetta. Nainen taas voi kirjaimellisesti heittäytyä miehen varaan ja nauttia painottomuuden tunteesta.

7. Linkku eli seksi takaapäin naisen pää alaspäin

Jos naisen selkä kestää ja haluatte jotain vielä villimpää, voitte muokata leijasta linkku-asennon. Tässä asennossa nainen taivuttaa ylävartalonsa kokonaan alas ja ottaa käsillään tukea lattiasta. Mies työntyy naiseen takaapäin ja tukee tätä vyötäröltä.

Tässä asennossa mies pääsee äärimmäisen syvälle, ja penis osuu naisen g-pisteeseen. Lisäksi pää alaspäin roikkuminen voimistaa joidenkin naisten nautintoa. Miehen kannattaa huolehtia naisen klitoriksen hyväilystä, sillä linkussa nainen ei voi tehdä sitä helposti itse.

Lähteet: Bad Girl´s Bible, Cosmopolitan

Lue myös:

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Nämä nautinnolliset seksiasennot tuottavat orgasmin sekä naiselle että miehelle

3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette upeaan seksiin!

Mitä suosikkiasentosi kertoo sinusta?

X