Ihmiset ja suhteet

Jännitystä rakkauden täyttymykseen!

Teksti:
Anna.fi
Jännitystä?

Puuduttaako kaavamainen lemmenleikki ennalta arvattavine kudelmineen? Älä tyydy voivottelemaan, vaan anna mielikuvituksesi lentää. Ryhdy tuumasta toimeen yhdessä kumppanisi kanssa!

Jännityksen metsästyksessä on tärkeää keskustella yhdessä kumppanin kanssa, mistä jännitys kunkin kohdalla voisi koostua ja miten nämä ajatuksen voisi toteuttaa käytännön petipuuhissa.

Hyppää Tom Cruisen tähdittämän Eyes Wide Shut -elokuvan tunnelmaan

Eroottinen seikkailu alkaa sillä, että yhdessä ideoidaan elokuvan pohjalta ja hankitaan tarvittavaa rekvisiittaa: silmikot, viitta ja viitan alle sopivan viettelevä asu.

Naamion takana

Jos mielikuvitus ei riitä muuttamaan kotikontuja juovuttavan rakkauden alttariksi, niin mikä estää varaamasta vaikkapa hotellihuonetta eroottisen seikkailun kulisseiksi.

Kotona voit pimentää huoneet, laittaa paljon kynttilöitä palamaan, jännittävää ja  tunnelmaan sopivaa musiikkia, tuoreita kukkia ja tuoksukynttilöitä.

Tunnelman kruunaavat jumalaiset suupalat, jotka vievät nälän ja avaavat aistit jatkonautinnoille.

Päivän rakentamisen voi aloittaa jo aamusta pienin vihjailevin viestein. Tällä kohtaa unohtaisin tekstiviestit ja panostaisin vanhanaikaisiin kirjeisiin, jotka voi sujauttaa toisen taskuun tai vaikka laukkuun.

Toinen voi tehdä yhteisen illan valmistelut ja toinen saapua paikalle vieraan ominaisuudessa. Jännittävää iltaa!

Brunetesta blodiksi ja päinvastoin
Peruukissa

Miksi tyytyisit edustamaan aina saman värisessä tukassa. Hanki edullinen peruukki ja tee nopea muodonmuutos.

Mitä sitä suotta odottamaan latvahoito toisessa kädessä, että hiukset kasvaisivat pitemmäksi. Asian kun voi ratkaista vikkelämminkin. Ota selvää, ovatko punatukkaiset tulisia, blondit vallattomia ja brunetet suorastaan pitelemättömiä. Niin tai näin. Samalla voit luoda itsellesi ihan uudenlaisen identiteetin roolileikin ajaksi.

Uudessa tukassasi voit olla entistä rohkeampi, villimpi, kiusoittelevampi ja kekseliäämpi. Parhaimmillaan sekä sinä että kumppanisi koette vaihtelua ja virkistystä tai sitten huomaatte, että tämä ei ollutkaan teidän juttunne. Varmista kuitenkin, että peruukki on sen verran laadukas, että se kestää enemmänkin kuin kerran eivätkä joka puolelle levinneet hiukset saa makuuhuonettaisi näyttämään siltä kuin siellä olisi juuri keritty juuri lammas.

Ruualla leikkiminen on rumaa, paitsi…

…jos sen lopulta kuitenkin syö. Miltä tuulostaisi illallinen tai pieni kulinaristinen nautinto oman rakkaan vartalolta? Jos ei se kalskahda korvaan liikoja, niin mikä estää kokeilemasta.

Aloita vaikka yhdistämällä kesä ja kupliva. Pilko mansikat puolikkaiksi ja aseta ne vatsallesi ja rinnoillesi. Varaa vierelle pullo kuohuvaa ja kun nautiskelija saapuu, niin kaada päällesi hieman kuohuviiniä tai samppanjaa.

Mansikoita

Kun syöjä unohtaa haarukat ja lusikat kaappiin ja poimii annospalat huulillaan, niin ruuan loputtua teillä saattaa olla tiedossa herkullisia hetkiä enemmänkin. Mikäli mansikat eivät maistu, laita mielikuvitus kiitoradalle ja kasaa oma tarjottimesi esimerkiksi suklaasta, kermavaahdosta, kakusta tai makeisista.

Mikäli makeat eivät maistu, kokeile ihmeessä suolaisen tarjoilua. Kun unohtaa karjalanpaistit ja makaronilaatikot, niin eiköhän meilkein kaikki muu käy, kun se on sopivina annospaloina ja sopii maistelijan makumaailmaan.

Mielitkö ohjaajaksi, näyttelijäksi tai kuvaajaksi?

Ei muuta kuin käsikirjoittamaan. Voihan sen käsikirjoittamisenkin sitä paitsi hypätä yli ja lähteä tosi-tv pohjalta liikkeelle. Kuvaus tuo tilanteeseen lisäjännitystä, kunhan muistaa, että ei liikaa kiinnitä huomiota kameran pulskistavaan efektiin. Eikä videonpätkää tarvitse välttämättä edes koskaan katsoa, jos siltä tuntuu. Tässähän pääasia on roolityössä ja kuvauksen kiihottavuudessa.

Nimetön kutsu kiihottaa
Lemmenviestejä

Erotiikan luominen vaatii joskus vähän vaivaa ja ehkä pikkuisen rahaakin, mutta hyvään kannattaa vähän satsata. Mitäpä jos varaisit hotellihuoneen?

Kutsu kumppanisi viehkolla kutsulla saapumaan hotellihuoneeseen tiettynä päivänä, tiettyyn kellonaikaan.

Älä allekirjoita kutsua, vaan anna vain kumppanisi vaivihkaa ymmärtää, että kutsuja olet sinä. Näin vältätte ikävät lieveilmiöt, mitä nimettömän kutsun saaminen pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa.

X