Seksielämä

Kaipaako kaavamainen esileikkinne piristystä? Nämä yllättävät kosketukset sytyttävät halut

Toistaako esileikkinne aina samaa kaavaa? Kehon yllättävien osien hyväily ja rytmin vaihtelu tekee lämmittelystä taas kiinnostavaa. Lue, miten kiihotatte toisianne hyödyntämällä mielikuvitusta ja kätkettyjä hermopisteitä.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Toistaako esileikkinne aina samaa kaavaa? Kehon yllättävien osien hyväily ja rytmin vaihtelu tekee lämmittelystä taas kiinnostavaa. Lue, miten kiihotatte toisianne hyödyntämällä mielikuvitusta ja kätkettyjä hermopisteitä.

Suutele huulten reunoja, älä huulia

Poskia säätelevät hermot päättyvät huulten ympärille. Huulten reunojen koskettelu saa ihon kihelmöimään voimakkaammin kuin ahmivat suudelmat. Kielipeli kutkuttaa myös mielikuvitustanne. Hyväily tuo etenkin naisille mieleen suuseksin ja häpyhuulten koskettelun.

Tee näin: Hyväile kumppanisi suupieliä ja amorinkaarta ensin sormenpäällä, sitten kielelläsi. Liikuta kieltäsi hitaasti kumppanisi huulten ympäri niin, että kielesi koskettaa vain juuri ja juuri hänen ihoaan.

Lue myös: Suuteluvinkit – näin saat miehen kuumaksi!

Kutittele solisluiden kuoppia

Kaulan ja rintakehän iho on ohut ja reagoi voimakkaasti kosketukseen. Miehet nauttivat tämän alueen koskettelusta jopa enemmän kuin nännien hyväilystä.

Tee näin: Solisluita ympäröivät kuopat ovat erityisen herkkiä alueita. Kuljeta sormeasi tai kieltäsi syvennyksessä edestakaisin. Tätä aluetta voi kutkutella myös hiussuortuvalla tai höyhenellä.

Lue myös: Miehen kehon erogeeniset alueet – näin kiihotat miestä

Hiero kylkien alaosia ja lantion sivuja

Alimpien kylkiluiden ja lantion välinen alue on hermojen kautta yhteydessä sukuelimiin. Alueen hyväily voi saada naisen lantionpohjalihakset supistelemaan ja miehen peniksen liikkumaan ja kivekset supistumaan. Kylkien hyväily tuntuu ihanalta kummastakin. Lisäksi emättimen supistukset auttavat naista saamaan orgasmin.

Tee näin: Yllätä kumppanisi, äläkä etene vatsaa pitkin alas vaan vetäydy sivulle. Hiero ja suutele hänen kylkiensä alaosaa ja lantion sivuja. Liian kevyet hipaisut aiheuttavat kutitusreaktion, joten käytä hieman voimaa otteissasi.

Lue myös: Esileikki – näin saat enemmän nautintoa seksistä

Paina kasvosi hänen alaselkäänsä vasten

Selkärangan alaosa on niin herkkä, että sen koskettaminen sähköistää koko kehon. Alaselän koskettelu on erityisen kiihottavaa, koska kumppanisi ei näe, mitä teet.

Tee näin: Hiero ensin kumppanisi harteita ja etene hitaasti selän ja pakaroiden yhtymäkohtaan. Rapsuttele alaselkää kevyesti kynsilläsi. Paina kasvosi kumppanisi selkää vasten ja puhaltele hänen ihoaan. Hiukset, parransänki ja kuuma hengitys tuntuvat jännittäviltä selkää vasten, ja niiden aiheuttamat väristykset tuntuvat niskassa asti.

Lue myös: Hyödynnä viisi aistiasi seksissä

Kiusaa sisäreisiä kostealla sormella

Sisäreiden yläosa on jopa herkempi alue kuin sukuelimet. Tämän hermopisteen koskettelu saa naisen tekemään vaistomaisesti yhdyntäliikkeitä lantiollaan.

Tee näin: Kostuta sormenpääsi syljellä ja kuljeta sormea reiden sisäpintaa pitkin ylöspäin. Kosteus tekee kosketuksesta vielä intensiivisemmän. Toista sama reitti kielelläsi ja lopulta suudelmilla. Kiusaa kumppanisi hulluuden partaalle ennen kuin etenet intiimialueelle. Tämä alue kutiaa helposti, joten vältä liian hentoja hipaisuja.

Lue myös: Erogeeniset alueet eli kumppanin kuumat paikat – 10 kysymystä

Lähteet: Cosmopolitan, iDiva

X