Ihmiset ja suhteet

Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin!

Teksti:
Anna.fi

Liikunta ei pelkästään auta sinua kiinteytymään ja hoikistumaan, vaan se myös tekee seksielämästäsi entistä kuumempaa! Kokeile seitsemää täsmäliikettä seuraavan treenisi yhteydessä – palkintona voi olla entistä voimakkaampi orgasmi.

seksi, seksielämä, treeniliikkeet

Askelkyykky sivulle

Askelkyykyt lisäävät venyvyyttä, jolloin kumppanisi on helpompi löytää G-pisteesi lähes asennosta riippumatta.

Tee näin:

Ota leveä haara-asento ja suuntaa jalkaterät suoraan eteenpäin. Kumarru hieman eteenpäin ja risti kädet rintakehän korkeudelle. Varaa painoa oikealle jalallesi samalla kun työnnät lantiota taaksepäin. Koukista oikeaa jalkaasi alaspäin ja pidä sääresi kohtisuorassa asennossa. Muista pitää myös vasen jalkapohja kokonaan maassa. Palaa takaisin alkuasentoon ja toista toiselle puolelle. Toista liike 10-20 kertaa per puoli.

Lonkankoukistajat

Mitä vahvemmat lonkankoukistajat sitä vahvemmat orgasmit!

Tee näin:

Astu toisella jalalla eteenpäin niin että jalkasi ovat noin kahden askeleen päässä toisistaan. Aseta varpaat kohtisuoraan ja koukista hieman polvia. Työnnä hellästi lantiotasi eteenpäin, kunnes tunnet pienen venytyksen. Vaikka venytys tuntuisi maltilliselta, älä työnnä lantiota liian eteen, venytyksen ei tarvitse tuntua kovaa! Pidä asento noin 30 sekunnin ajan ja toista liike toisella puolella.

Sarana

Selän asentoa säätelemällä voit helposti ohjailla kumppaniasi stimuloimaan klitoristasi tehokkaammin.

Tee näin:

Polvistu lattialle ja pidä kädet rentoina sivulla. Pidä keskivartalo tiukkana ja nojaa ylävartalo suorana hieman taaksepäin. Pään ja selkärangan tulisi kulkea samassa linjassa, painon tulisi pysytellä hallitusti jaloilla. Pidä asento kolmen sekunnin ajan ja palaa alkuasentoon. Toista liike 5-10 kertaa.

Pakarasilta

Tämä lantiolihaksia tehostava liike auttaa sinua kohti suurempaa orgasmia!

Tee näin:

Asettaudu lattialle makuuasentoon, kädet rentoina sivuilla ja jalat koukistettuina, jalkaterät lattiaa vasten. Nosta lantio irti lattiasta, kunnes polvesi, lantiosi ja olkapääsi ovat samassa linjassa. Toista liike 20 kertaa.

Selkäjumppa

Alaselkäsi lihakset ovat täynnä herkkiä hermopäätteitä. Niitä tehostamalla voit lisätä myös nautintoasi seksin aikana.

Tee näin:

Asettaudu lattialle makuuasentoon, kädet rentoina sivulla ja jalat koukistettuina, jalkaterät lattiaa vasten. Koukista polvesi rintakehääsi vasten ja ota polvien alapuolelta käsilläsi hellästi kiinni. Paina hitaasti polvia rintakehääsi vasten niin pitkälle kuin mahdollista ja pidä selkäsi suorana lattiaa vasten. Pidä asento noin kolmen sekunnin ajan ja sen jälkeen laske hitaasti jalkasi alkuasentoon. Toista kymmenen kertaa.

Mittarimato

Tämä liike rentouttaa koko kehosi, joten tunnet pistelevän hyvänolon tunteen joka puolella.

Tee näin:

Seiso suorilla jaloilla, lantion leveyden verran etäällä toisistaan. Kumarru eteenpäin ja aseta kämmenet lattiaa vasten. Pidä jalat suorina ja kävele käsien varassa eteenpäin, pitäen vatsalihaksesi ja alaselkäsi tuettuina. Kävele sitten jaloillasi pienin askelin kohti käsiä. Toista kuusi kertaa.

Plié

Tätä tehokasta liikettä ei kannata jättää nuoruuden balettikokeiluihin, sillä siitä saa tehoa myös aikuiselämän harrastuksiin!

Tee näin:

Seiso hartioita leveämmässä haara-asennossa, suuntaa varpaat polvien suuntaisesti hieman sivuille (kuin huoneen oikeaan ja vasempaan nurkkaan) ja aseta kädet lanteille. Koukista hitaasti polviasi, kunnes reitesi ovat yhdensuuntaisessa linjassa lattian kanssa, suuntaa ajatuksesi sisäreisiin. Voit halutessasi nousta tässä vaiheessa varpaillesi tehostaaksesi liikettä. Palaa hitaasti takaisin alkuasentoon. Toista 12-15 kertaa.

Katso kuvat liikesarjasta.

Lähde: womenshealthmag.com Kuva: Colourbox.com

Lue myös:
Uutta puhtia seksiin – Lue Ellien vinkit
Naisen orgasmi: 6 väitettä – totta vai tarua?
Näin loihdit tylsästä seksistä tajunnanräjäyttävää
10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!
Opettele saamaan moninkertainen orgasmi – 8 askelta hekuman huipulle

X