Seksi saunassa.
Seksielämä

Masturboi suihkulla, ratsasta lauteilla… 6 vinkkiä kuumaan ja kosteaan saunaseksiin

Sauna ja kylpyhuone ovat yksiä kodin parhaita seksipaikkoja. Lämpö ja vesi herkistävät ihon, ja suihkulla voi tehdä yllättävän tuhmia asioita. Kokosimme kosteat vinkit, jotka luettuasi haluat lämmittää saunan tai paljun joka ilta.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Seksi saunassa ja kylpyhuoneessa on rentouttavaa, puhdasta ja luovaa. Kun katsot näitä tiloja uudella silmällä, huomaat kaikkialla apuvälineitä, jotka mahdollistavat kiihottavat kylpyhetket.

Näiden vinkkien avulla voit ottaa kaiken ilon irti intiimeistä pesutuokioistanne.

1. Aloittakaa liukkaasta saippuahieronnasta…

Puhtaus on yksi suihku- ja saunaseksin parhaita puolia. Päivän lika on helppoa ja luontevaa pestä pois ennen rakastelua. Peseytymisestä voi tehdä myös ihanan esileikin.

Saippuoikaa toisenne perusteellisesti ja sietämättömän hitaasti. Tuoksuvien suihkugeelien lisäksi suihkuöljyt ovat kokeilemisen arvoisia. Voitte antaa toisille kostean öljyhieronnan, ja vastakkain painautuvat vartalot tuntuvat kiihottavan liukkailta.

Käyttäkää pyöriviä ja ylhäältä alas suuntautuvia liikkeitä. Pystyasennossa on helppo keskittyä kumppanin ylävartaloon, joka on täynnä hermopisteitä. Huomioi etenkin kumppanisi rintakehä, solisluiden päällä olevat kuopat, kaula, niska ja alaselkä.

2. …ja siirtykää kosteaan vesipesuun

Kun olette hieroneet toisianne saippualla, on vesipesun vuoro. Suihkulla voi tehdä mielenkiintoisia asioita – etenkin, jos siinä on hierontatoiminto. Myös lämpötilan ja vedenpaineen vaihtelut tuntuvat kiihottavilta.

Kiinnittäkää suihkuletku ylös suihkutankoon ja kietoutukaa toisiinne vesisuihkun alla. Tämä tuntuu siltä kuin hyväilisitte toisianne intohimoisesti sateessa. Silmien sulkeminen saa jokaisen pisaran tuntumaan entistä intensiivisemmältä.

Voitte myös irrottaa suihkuletkun telineestä ja kiusoitella sillä toisianne. Mies voi esimerkiksi hyväillä naisen klitorista vesisuihkulla. Nainen taas myös tarjoilla miehelle unohtumattoman esileikin ja masturboida suihkun avulla, kun mies katselee hänen kiihottumistaan.

3. Nauttikaa kylmän ja viileän vuorottelusta

Jos haluatte herkistää tuntoaistinne äärimmilleen, aloittakaa esileikki lempeissä löylyissä. Kostean lämmin ilma rentouttaa lihakset ja mielen. Voitte antaa toisille eroottisen kokovartalohieronnan ylälauteella ja käyttää makeaa saunahunajaa tai tuoksuvaa hierontaöljyä.

Siirtykää tämän jälkeen rakastelemaan pesuhuoneeseen tai vilpoiseen suihkuun. Lämpimästä viileään siirtyminen virittää tuntoaistin huippuunsa.

Jos haluatte pitkittää nautintoanne, rakastelkaa monta kertaa vuorotellen saunassa ja pesuhuoneessa. Lämpimän ja viileän vaihtelu stimuloi koko kehoa. Kun vielä rakastelette sietämättömän hitaasti, tiedossa on tajunnanräjäyttävä orgasmi.

4. Hyödyntäkää lauteita ja pesuhuoneen penkkejä

Wc, kylpyhuone ja sauna ovat täynnä seksiä helpottavia tasoja. Kovalla alustalla makaaminen ei tunnu mukavalta, mutta istuma- ja pystyasennot onnistuvat pesutiloissa paremmin kuin makuuhuoneessa.

Nainen voi ratsastaa miehen päällä, kun mies istuu wc-istuimella, pesupenkillä tai lauteella. Tässä asennossa naisen jalat yltävät maahan, ja hän saa työntöihinsä voimaa. Mies yltää suutelemaan naista ja voi hyväillä hänen ylävartaloaan.

Koira-asento onnistuu saunan ylälauteella tai puoliseisovassa asennossa penkkejä vasten. Nainen voi seistä ja ottaa käsillään tukea lauteesta, kylpyammeesta tai wc-istuimesta, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

Puoliseisovassa asennossa nainen voi kontrolloida miestä. Kun hän notkistaa selkäänsä, mies pääsee syvemmälle. Selän suoristaminen taas pakottaa miehen hillitsemään tahtiaan.

5. Lisätkää nautintoa suihkuleikeillä

Suihkulla kiusoittelua ei kannata jättää pelkkään esileikkiin. Kokeilkaa asentoa, jossa nainen ratsastaa selkä mieheen päin tai on puoliseisovassa koira-asennossa. Hän voi hieroa klitoristaan suihkulla samalla, kun mies on hänen sisällään.

Näissä asennoissa penis osuu hyvässä kulmassa g-pisteeseen. Naisen onkin mahdollista saada yhtä aikaa sekä emätin- että klitorisorgasmi. Pitäkää yhdynnässä välillä taukoja, joiden aikana nainen hieroo itseään suihkulla. Laittakaa tämän jälkeen suihku hetkeksi sivuun ja jatkakaa rakastelua.

Vuorotelkaa kiihotustapoja, kunnes nainen on laukeamisen partaalla. Hän saa lopuksi räjähtävän orgasmin, kun mies jatkaa työntöjään, ja nainen hieroo klitoristaan samaan aikaan suihkulla.

6. Rakastelkaa ammeessa tai paljussa

Fantasiaa vedessä rakastelemisesta on hankalaa toteuttaa hotellin uima-altaassa tai rannalla, jonne saattaa tupsahtaa muita. Paljujen ja poreammeiden yleistyminen mahdollistaa kuitenkin haaveen toteuttamisen kotona.

Kun rakastelette ammeessa, sammuttakaa kylpyhuoneen valot. Sytyttäkää kynttilät ja herätelkää aistejanne tuoksuvalla kylpyvaahdolla. Myös lämpimän veden ja viileän huoneilman yhdistelmä hemmottelee ihoa.

Poreammeessa voit kiusoitella kumppaniasi painamalla hänen alavartalonsa poreilevaa kohtaa vasten. Anna veden hieroa hänen intiimialueitaan samalla, kun suutelet häntä. Älä kuitenkaan tee mitään muuta, ennen kuin kumppanisi on niin kiihottunut, että hän repii sinut väkisin syliinsä.

Ulkopaljussa rakastelu on upeaa auringonlaskussa tai tähtikirkkaana yönä. Kokeilkaa myös lämpimässä paljussa rakastelua pakkasella. Kuuman vesihöyryn ja kylmän ilman yhdistelmä kiihdyttää verenkiertoa, ja orgasmi tuntuu entistä voimakkaammalta.

Helpoin seksiasento ammeessa ja paljussa on sylikkäin ratsastus. Asento on intiimi, sillä voitte suudella ja katsoa toisianne silmiin.

Kun kaipaatte nopeampaa toimintaa, nainen voi istua selin miehen päällä. Tässä asennossa mies voi hyppyyttää naista vauhdikkaasti sylissään. Lopuksi nainen voi nousta seisomaan ja ottaa käsillään tukea altaan reunasta, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

Lähteet: Cosmopolitan, Love Panky, Your Tango

Lue myös:

10 kuumaa seksipaikkaa – näissä jokaisen kannattaa rakastella edes kerran!

Seksiä ulkosalla -uskallatko kokeilla?

Seksiä vain makuuhuoneessa? Testaa nämä joka kodin yllättävät seksipaikat

Mitä jos kokeilisit uudenlaista seksiä autossa? 8 tajunnanräjäyttävää vinkkiä

Keskustele:

Onko teillä kokemuksia seksistä vedessä?

X