Ihmiset ja suhteet

Mielihyvää pariskunnille – Mobiiliapplikaatio saa housusi värähtelemään!

Teksti: Anna.fi

Seksilelun ominaisuuksilla valjastetut pikkupöksyt tuovat naisille mielihyvää iOSin tai muun mobiiliapplikaation avulla. The BlueMotion Massager -alushousut sopivat käytettäväksi niin yksin kuin yhdessä, ja pöksyt saa värisemään muun muassa erilaisten äänitteiden tahdissa.

seksi, hierovat alushousut, seksilelut, mobiiliapplikaatiot,  BlueMotion Massager

Seksilelufirma OhMiBod on yhdistänyt The blueMotion Massager -uutuustuotteessaan vibraattorin ominaisuudet ja naisten alushousut.

Yrityksen perustanut aviopari Brian ja Suki Dunham keksi idean värisevistä pikkupöksyistä vietettyään liian paljon aikaa puhelimensa parissa – ja liian vähän makuuhuoneessa. Kun pariskunta oli testannut kaikki muut mahdolliset seksilelut, heistä tuntui luontevalta luoda uusi tuote älypuhelinten tuomia mahdollisuuksia hyödyntäen.

– Monet käyttävät enemmän aikaa teknologiaan kuin partneriinsa. BlueMotion rikkoo näitä raja-aitoja kannustaen pariskuntia vuorovaikuttamaan niin fyysisesti kuin tunnetasollakin. He voivat kokea jännittävän ja rajoittamattoman värähtelyhetken silloin, kun ovat sillä tuulella, Suki Dunham kuvailee OhMiBodin lehdistötiedotteessa.

seksi, hierovat alushousut, seksilelut, mobiiliapplikaatiot,  BlueMotion Massager

Värisevissä alushousuissa on Bluetooth-siru, joka vastaanottaa puhelimen applikaation antamia käskyjä. Puhelimella voi säädellä värinän- ja äänenvoimakkuutta.

Värinää myös toiselta puolelta kaupunkia?

Vielä tässä vaiheessa Bluetooth-yhteys toimii tosin vain silloin, kun puhelin ja alushousut ovat lähellä toisiaan. OhMiBod haluaa kuitenkin kesään mennessä kehittää pöksyjen ominaisuuksia siten, että värinää voi ohjata vaikkapa toiselta puolelta kaupunkia. Alushousuihin voi kuitenkin jo äänittää puhetta tai musiikkia tunnelmaa luomaan: vaikkeivat pöksyt toimi varsinaisena soittimena, ne osaavat väristä äänitteiden tahtiin.

BlueMotion Massager -alushousujen hinta on noin 99 euroa (129 dollaria). Yhdessä koossa saatava tuote tulee myyntiin maaliskuussa.

Lähde ja kuvat: OhMiBod

X