Ihmiset ja suhteet

Mitä suosikkiseksiasentosi kertoo sinusta?

Teksti: Anna.fi

Otatko sängyssä varman päälle vai päästätkö sisäisen petosi valloilleen? Seksimieltymykset paljastavat sinusta ja kumppanistasi monenlaisia asioita!

seksi, seksiasennot, ihmissuhteet, lähetyssaarnaaja, lempi seksiasennot

Suosikkiseksiasentosi valaisevat sitä, kuinka avomielinen olet sekä minkä verran sinussa on turvallisuushakuisuutta ja seikkailunhalua. Lue alta kuvaukset!

Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja on varsin rakkaudellinen asento, sillä nainen näyttää haavoittuvaisuutensa ja mies on suojelevainen ja välittävä. Näytät herkän puolesi katsomalla kumppaniasi silmiin ja kertomalla vartalosi avulla, että rakastat häntä.

Olet välittävä, lojaali, reilu ja avoin. Et halua ottaa turhia riskejä seksissä tai elämässä muutenkaan. Arvostat perinteistä parisuhdetta ja olet täysin sinut oman intiimiytesi kanssa.

Doggy Style

Olet villi, itsevarma, suorasanainen ja dominoiva nainen, joka ei romantisoi elämää. Haluat välillä olla ”tuhma tyttö”, joka antautuu miehen vietäväksi. Mielihyvällä on sinulle suuri merkitys ja rakastat hauskanpitoa. Et makuuhuoneen ulkopuolella välttämättä näytä  sitä, miten kiihkeä oikeasti oletkaan – kaikki tämä puhkeaa kunnolla kukkaan vasta sängyssä.

Lusikka

Luotat kumppaniisi täydellisesti, ja tämä asento on oivallinen tapa antaa koko sydämesi hänelle. Olet rento ihminen, joka haluaa nauttia elämän jokaisesta hetkestä. Pidät hitaasta tahdista, romantiikasta ja sensuellisuudesta – ainakin kunnes tahti kiivastuu!

Lehmityttö (nainen päällä)

Haluat pitää langat omissa käsissäsi ja nautit asemastasi tilanteen herrana: päätät rytmin ja syvyyden. Tiedät, mitä haluat, etkä kainostele saadaksesi haluamaasi. Olet sinut vartalosi kanssa ja nautit siitä, että miehesi katselee sinua.

Lehmityttö väärinpäin

Olet vapaamielinen, villi ja vahva persoona, joka ei pelkää ottaa tilannetta haltuun makuuhuoneessa. Taistelet niiden asioiden puolesta, joihin uskot. Kannat mielelläsi vastuun omasta orgasmistasi ja tyydytät miehesi tarpeet. Samalla nautit siitä, että miehesi katselee sinua.

Seisaaltaan

Janoat välitöntä tyydytystä ja olet valmis tekemään työtä saavuttaaksesi sen, mitä haluat. Jos homma hoituu seisaaltaan vaikkapa suihkussa, ei se suinkaan tarkoita, että olet tylsä – osaat iskeä kaksi kärpästä yhdellä kertaa, ja olet näin ollen varsin tehokas!

seksi, seksiasennot, ihmissuhteet, lähetyssaarnaaja, lempi seksiasennot

Kirjatuet

Nainen ja mies ovat polvillaan kasvot vastakkain.

Olet diplomaattinen ja näet jokaisen ihmisen yksilönä. Tässä asennossa intiimiys ohittaa täyttymyksen ja sen suurimman fyysisen nautinnon, mutta teet tämän uhrauksen mielelläsi. Seksi merkitsee sinulle ennen kaikkea sitä, että saat olla lähellä kumppaniasi.

Törmäysautot

Kumpikin makaa vatsallaan jalat toisiaan kohti. Mies laittaa jalkansa koukkuun naisen ympärille ja tulee takaapäin.

Olet luova ja rakastat sellaisiakin seikkailuja, joita joku toinen ei lähtisi mistään hinnasta. Haluat erottua joukosta ja olet hyvin tietoinen siitä, kuka olet. Elät itseäsi varten ja etsit jännitystä elämääsi.

Lähde: Cosmopolitan.co.uk, Elitedaily.com, Glamour.com, Realbuzz.com, sheknows.com ja Womens9.com
Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:
Ellien suuri seksikysely 2013: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat seksiasennot
Näin puhut seksistä uuden kumppanisi kanssa – Lue seksuaaliterapeutin neuvot!
10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!
Tällainen nainen on hyvä sängyssä – Sopivatko merkit sinuun?

Mikä näistä on suosikkiseksiasentosi?

Katso tilanne vastaamatta

X