Tuplaorgasmi syntyy klitorista ja g-pistettä kiihottamalla.
Tuplaorgasmi syntyy klitorista ja g-pistettä kiihottamalla.
Seksielämä

Näin löydät g-pisteen – 4 vinkkiä tajunnanräjäyttävään tuplaorgasmiin

Klitoriksen kiihottaminen on helppo tapa tuottaa naiselle nautintoa. Osa naisista saa orgasmin myös g-pistettä koskettelemalla. Kiihottamalla molempia herkkiä kohtia voit saada aikaiseksi tajunnanräjäyttävän emätin- ja klitorisorgasmin.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Klitorisorgasmin saaminen on naisille helppoa, sillä klitoris on täynnä kosketukselle herkkiä hermopisteitä, ja se on helppo löytää. Osa naisista kiihottuu myös emättimen sisällä olevan g-pisteen koskettelusta.

Parhaimmillaan nainen voi saada kaksinkertaisen orgasmin, kun molempia kohtia kiihotetaan. Nämä vinkit auttavat tuplaamaan nautintosi sekä masturboidessa että yhdynnässä:

1. Etsi ensin itse g-pisteesi

Sinun on helpompi ohjailla miestä, kun etsit ensin itse g-pisteesi ja opit kiihottamaan sitä oikeanlaisella liikkeellä.

Löydät g-pisteen, kun työnnät etu- tai keskisormen sisääsi. Paina sormea emättimen etuseinämää vasten, kuin tekisit sormellasi koukistelevaa kutsumisliikettä itsestäsi poispäin. G-piste on hieman ulkoneva tai epätasainen kohta 4–6 senttimetrin syvyydessä.

G-pisteen painelu voi saada ensin aikaan virtsaamisentarvetta muistuttavan tunteen, koska virtsarakko on pisteen lähellä. Tunne menee kuitenkin yleensä nopeasti ohi, ja painelu alkaa tuntua hyvältä.

2. Kiihota vuorotellen klitorista ja g-pistettä

Kun olet löytänyt g-pisteesi, voit opetella masturboimaan itsellesi kaksinkertaisen orgasmin. Kiihota itsesi ensin klitorista hieromalla lähelle laukeamista. Älä kuitenkaan anna orgasmin tulla, vaan lopeta klitoriksen koskettelu hetkeksi.

Työnnä seuraavaksi sormi tai kärjestä käyrä hieromasauva emättimeen g-pistettä vasten. Painele pistettä rytmikkäästi, kunnes kiihotut uudelleen. Älä anna itsesi laueta vieläkään, vaan kiihota itsesi juuri ja juuri orgasmin kynnykselle.

Koskettele lopuksi klitorista ja g-pistettä yhtä aikaa ja anna itsesi laueta. Saat räjähtävän orgasmin, joka tuntuu sekä sekä klitoriksessa että syvällä lantionpohjassa.

Jos klitoriksen ja g-pisteen kiihottaminen yhtä aikaa on vaikeaa, voit kiinnittää häpykummun päälle klitoriskiihottimen. Näin kätesi ovat vapaat g-pisteen paineluun.

3. Opeta vuorokiihotus miehelle suuseksin aikana

Kaksinkertaisen orgasmin harjoittelu kumppanin kanssa kannattaa aloittaa suuseksistä, sillä se tuottaa naiselle varmaa nautintoa. Kun mies näkee intiimialueesi, hänen on helppo etsiä g-piste ja kiihottaa sitä ja klitorista yhtä aikaa.

Aseta takamuksesi alle tyyny, jotta miehen niska ei rasitu. Miehen on myös helpompi osua g-pisteeseen, kun lantiosi on koholla.

Pyydä miestä nuolemaan klitoristasi ensin niin kauan, että olet lähellä laukeamista. Pyydä häntä lopettamaan juuri ennen kuin saat orgasmin ja etsimään g-pisteesi sormellaan tai käyrällä g-pistedildolla.

Kun piste on löytynyt, mies voi vuorotellen nuolla klitoristasi ja painella g-pistettä, kunnes olet hekuman huipulla. Saat uskomattoman orgasmin, kun hän kiihottaa molempia kohtia lopuksi yhtä aikaa.

4. Kokeilkaa g-pistettä stimuloivia asentoja

Seuraavaksi voitte opetella molempien herkkien kohtiesi kiihottamista yhdynnässä. Kokeilkaa asentoja, joissa miehen penis osuu voimakkaasti g-pisteeseen, ja joko omasi tai hänen kätensä ovat vapaat hyväilemään klitoristasi.

Näissä asennoissa sekä g-piste että klitoris kiihottuvat:

Lähetyssaarnaaja sängyn laidalla

Makaa sängyn reunalla ja aseta tyyny takamuksesi alle, jotta lantiosi kohoaa. Mies työntyy sisällesi seisten tai polviensa varassa. Lepuuta jalkojasi miehen käsivarsilla tai hartioilla.

Tässä asennossa lantiosi nousee, ja penis osuu sopivassa kulmassa g-pisteeseen. Kätesi ovat vapaat, joten voit hyväillä klitoristasi yhdynnän aikana.

Pyydä miestä pitämään välillä taukoja työnnöissään, jotta klitoriksesi ja g-pisteesi kiihottuvat tasaisesti. Tauot eivät haittaa miestä, sillä hän nauttii katsellessaan, kun hyväilet itseäsi.

Koiratyyli pää sängyllä

Kokeilkaa myös koira-asentoa, jossa olet kontillasi ja painat ylävartalosi alas sänkyä vasten. Näin lantiosi kohoaa mahdollisimman paljon, ja mies osuu g-pisteeseesi.

Koira-asennossa molempien kädet ovat vapaat, joten myös mies voi hieroa klitoristasi. Voit jättää kiihottamisen hänen vastuulleen ja keskittyä pelkkään nautiskeluun.

Tässäkään asennossa miestä ei haittaa, vaikka hän joutuisi pitämään yhdynnässä taukoja, jotta molemmat erogeeniset pisteesi ehtivät kiihottua. Hän nimittäin saa nauttia upeista näkymistä.

Lehmityttö etukenossa

Kolmas tuplaorgasmia helpottava asento on lehmityttö, jossa olet miehen päällä ja nojaudut voimakkaasti eteenpäin. Kallistuminen auttaa penistä osumaan g-pisteeseen. Lisäksi  miehen häpyluu hieroo klitoristasi kiihottavasti.

Tässä asennoissa sinun on helppo pitää yhdynnässä taukoja, jotta klitoris ja g-piste ehtivät kiihottua samaa tahtia.

Lähteet: Cosmopolitan, The Health Site, Women´s Health

Lue myös:

Näin opastat miestäsi antamaan parempaa suuseksiä

Näin löydät g-pisteen – 6 parasta asentoa

Masturbointivinkit naiselle

Nämä asiat yhdistävät naisia, jotka saavat lähes aina orgasmin

Keskustele:

Miten nainen voi saada orgasmin yhdynnässä?

X