Seksielämä

Näin opettelet saamaan moninkertaisia orgasmeja

Moninkertainen orgasmi ei ole myytti, vaan on mahdollista oppia saamaan useita orgasmeja peräkkäin. Varoitus: kohta et enää halua poistua makuuhuoneesta!
Teksti: Anna Nummisto Kuvat: 123rf

Ei makeaa mahan täydeltä? Höpö höpö! Ainakaan makuuhuoneessa moiset vanhat fraasit eivät pidä paikkaansa. Miksi tyytyä yhteen orgasmiin, jos voi saada monta? Parin helpon niksin avulla voit opetella saamaan yhden orgasmin sijaan kokonaisen ilotulituksen.

Valmistaudu nauttimaan

Toisin kuin miehet, jotka usein tarvitsevat pienen lataustauon sessioiden välissä, naiset ovat luotuja saamaan useita orgasmeja peräjälkeen. Miehen kiihottumisen laskee heti orgasmin jälkeen, mutta naisen kiihottuneisuus lisääntyy – jos hän antaa sille mahdollisuuden. Jos olet jo puuhien alkaessa asennoitunut pikasessioon, sinun on turha odottaa yllättävää orgasmiryöppyä.

Toisin kuin luullaan, orgasmit eivät vain tapahdu itsestään. Niitä pitää suunnitella. Anna itsellesi lupa nauttia pitkän kaavan mukaan ja yritä visualisoida, kuinka orgasmin jälkeen kiihottumisesi kasvaa ja kehosi valmistautuu uuteen huippuun. Jos ajatuksesi ovat jo illan televisio-ohjelmissa, orgasmi jää varmasti vain yhteen – jos siihenkään.

Lue lisää: Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin!

Treenaa lantionpohjan lihaksia

Olethan pitänyt huolta lantionpohjan lihaksistasi? Jos mielit saada moninkertaisia orgasmeja, treeneistä ei kannata pitää liian pitkiä taukoja. Lantionpohjan lihakset supistelevat orgasmin aikana, ja ne myös pumppavat verta tärkeisiin paikkoihin. Jos veri ei kierrä tai lihakset ovat huonossa kunnossa, orgasmit jäävät haaveeksi.

Lue lisää: Vahvista lantionpohjan lihaksiasi ja saat parempaa seksiä

Aloittakaa suuseksillä

Pitkä ja perusteellinen esileikki on paras pohja moninkertaisille orgasmeille. Mitä hitaammin kiihotut, sitä pidempään pysyt kiihottuneena. Varmista orgasmien sarjatuli ohjaamalla mies ensin alakertaasi hyväilemään sinua suullaan. Monet naiset rakastavat suuseksiä, ja laukeaminen ennen varsinaista yhdyntää helpottaa sinua saamaan enemmän orgasmeja yhdynnässä.

Pyydä kumppaniasi kokeilemaan taktiikkaa, jossa hän kiusoittelee sinua ensin hetken, lopettaa kokonaan muutamaksi sekunniksi ja jatkaa taas. Harjoituksen idea on opettaa kehollesi uusi toimintamalli: tauko huipulla tarkoittaa, että lisää hyvää on tulossa.

Lue lisää: Tee miehestäsi suuseksin mestari – 6 vinkkiä tajunnan räjäyttävään orgasmiin

Pitäkää taukoja, mutta älkää lopettako

On tavallista, että orgasmin jälkeen klitoris tuntuu superherkältä. Sen sijaan, että läpsäiset miestä näpeille, ohjaa hänet hyväilemään rintojasi, niskaasi tai korvalehtiäsi. Vartalon erogeenisten alueiden hyväily pitää latausta yllä, eikä ihana orgasmin jälkeinen kihelmöivä tunne pääse laskemaan. Kun kosketusherkkyys intiimialueella pian poistuu, olet heti valmis valloittamaan uutta huippua.

Lue lisää: Erogeeniset alueet eli kumppanin kuumat paikat – 10 kysymystä

Etsi g-pisteesi

Monet naiset kertovat oppineensa saavuttamaan useampia orgasmeja löydettyään g-pisteensä. Sienimäinen alue emättimen etuseinämässä reagoi herkästi kosketukseen, mutta se myös kestää voimakkaampaa hyväilyä kuin klitoris.

Niinpä seuraavan kerran kun saat orgasmin, jätä klitoris hetkeksi rauhaan ja pyydä miestä painelemaan g-pistettäsi. Hetken päästä pyydä häntä vaihtamaan takaisin kiusoittelemaan klitoristasi. G-pisteen hyväilyn ja klitoriskiihotuksen kombo on lyömätön, eikä vartalosi enää tiedä, mitä ihanaa odottaa seuraavaksi. Usean eri erogeenisen alueen hyväily samaan aikaa tuo parhaan lopputuloksen – moninkertaisena.

Lue lisää: Näin löydät g-pisteen – 6 parasta asentoa

Lue myös:

Nämä 5 seksiasentoa ovat miesten suosikit
Nuole, ime ja kiusaa – Näin annat täydellistä suuseksiä
Opi saamaan orgasmeja – Näin parannat seksielämääsi

Lähde: Cosmopolitan

X