Ihmiset ja suhteet

Näistä merkeistä tunnistat, onko mies hyvä sängyssä

Teksti: Anna.fi

Joidenkin ihmisten kohdalla sen vain tuntee, että hän olisi hyvä sängyssä. Vai tunteeko? Kokosimme juttuun merkkejä, jotka kertovat, millainen mies todennäköisimmin saa naisen syttymään myös makuuhuoneessa.

ihmissuhteet, seksi, treffit, deittailu

Vaikka aina sanotaankin, ettei ihmissuhdetta pitäisi tuomita seksin perusteella, seksillä on parisuhteissa kiistämättä merkittävä roolinsa. Kun alat tapailla uutta ihmistä, kiinnitä huomiota siihen, miten hän kohtelee sinua eri tilanteissa. Samalla saat osviittaa siitä, miten hän tulisi kohtelemaan sinua myös sängyssä.

Näistä merkeistä tunnistat taitavan rakastajan

1. Tapa, jolla hän puhuu

Joillain miehillä on sitä jotain myös ulosannissaan. Kun kuulet ”sen” äänen, tiedät, ettei hän voi olla huono sängyssä. Juuri tämä ominaisuus tekee kuumista miehistä, kuten vaikkapa George Clooneysta ja Gerard Butlerista, entistä kuumempia. Kiinnitä siis huomiota siihen, onko hänen äänenpainonsa tylsä ja pitkästyttävä vai niin hurmaava ja sensuelli, että se oikein huutaa: ”Olen hyvä sängyssä”.

2. Hän kiinnittää huomiota tunteisiisi

Kun hän puhuu sinulle, hän kiinnittää huomiota jokaiseen sanaasi. Hän välittää siitä, jos olet surullinen tai vihainen – tai jos tunnet olosi erityisen hyväksi. Kun sinä olet onnellinen, hänkin on onnellinen. Ja jos olet surullinen, hänkin näyttää surulliselta. Jos mies ei muissa tilanteissa välitä siitä, miltä sinusta tuntuu, hän tuskin välittää siitä sängyssäkään.

3. Hän on herrasmies

Rakkaudessa ja seksissä pienet asiat merkitsevät. Avaako hän oven sinulle, auttaako hän takin yllesi ja soittaako hän kysyäkseen, kuinka päiväsi on mennyt? Kaikki nämä osoittavat, ajatteleeko hän sinua. Jos hän on päivänvalossa huomaavainen herrasmies, on todennäköistä, että hän kohtelee sinua ihanalla tavalla myös silloin, kun valot sammuvat.

4. Katsekontakti

Katsekontakti ei mittaa pelkästään sitä, pitääkö hän sinusta, vaan se kertoo myös hänen sänkytaidoistaan. Yksi tärkeä kriteeri on, miltä se tuntuu, kun hän katsoo sinua? Onko katse tylsä ja tyhjä vai hyvin intensiivinen? Kun solmit katsekontaktin mieheen, joka on hyvä sängyssä, sinut valtaa selittämätön tunne. Katse on niin voimakas, että tunnet sulavasi. Ja kun kohtaat tämän katseen, et malta odottaa, että hän tuijottelee sinua myös sängyssä.

5. Hän tietää, miten koskettaa sinua

Miehet, jotka ovat kiinnostuneita seksistä vain puhtaan seksin takia, koskettavat yleensä pelkästään maaliin päästäkseen. Loistava rakastaja puolestaan hallitsee hellyydenosoitukset myös makuuhuoneen ulkopuolella. Mies, joka koskettaa kättäsi päivällisellä, hyväilee selkääsi ja ottaa kädestäsi kiinni puistossa, tietää, kuinka koskettaa sinua ihanalla tavalla myös makuuhuoneessa.

6. Aina ei ole kyse vain hänestä

Joillain miehillä kiintopiste on vain heissä itsessään: mitä hänen päivässään tapahtui, missä hän haluaa syödä ja minkä elokuvan hän haluaa katsoa. Näetkö, mihin tämä johtaa? Entä sitten mies, joka kysyy sinun päivästäsi ensin, ehdottaa lempiravintolaasi ja halii sinua sohvalla hömppäelokuvan aikana? Tällainen mies osaa asettaa onnellisuutesi etusijalle niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolella.

7. Hänellä ei ole kiire sänkyyn

Miehet, jotka ovat enemmän kiinnostuneita vartalostasi kuin sinusta, kiirehtivät päästäkseen sänkyyn. Ja kun hyppäät tällaisen henkilön kanssa lakanoiden väliin liian aikaisin, tulet todennäköisesti olemaankin vain yksi hänen saaliistaan. Mies, joka todella haluaa olla rakastajasi, tietää, että hyvää kannattaa odottaa. Jos hän sanoo haluavansa odottaa seksin suhteen tai ettei hänellä ole kiire asiassa, hän haluaa satsata sekä rakastelemiseen että suhteenne rakentamiseen.

8. Hän saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi

Tajunnanräjäyttävässä seksissä on oleellista, että voit vapautuneesti olla oma estoton itsesi. Se onnistuu vain, kun tiedät, että hän arvostaa sinua. Mies, jonka kanssa tämä todennäköisimmin onnistuu, ei säästele kohteliaisuuksiaan. Hän sanoo usein ääneen ne pienet asiat, joista hän sinussa pitää. Jopa tapa, jolla hän katsoo sinua, saa sinut tuntemaan itsesi fiksuksi, seksikkääksi ja viehättäväksi. Tällainen kemia kytee ja roihahtaa sängyssä täyteen liekkiinsä.

9. Hän on kätevä käsistään

Kehittyneet motoriset taidot ovat ehdottomasti plussaa! Jos hän tekee nopeasti esimerkiksi kravattisolmun, edessä saattaa olla ihanien yllätysten yö: hän todennäköisesti tekee näppärillä käsillään taitavasti monia muitakin asioita!

10. Hän ei kerskaile

Jos mies on hyvä sängyssä, hän ei kehuskele aiemmilla seksikokemuksillana. Heillä, jotka taas eivät ole kovin hyviä rakastajia, voi olla taipumus kerskailla. Se, että hän tuo kiivaasti esiin aiempia valloituksiaan, voi kertoa, ettei hänellä todellisuudessa ole kovin kummoisia kokemuksia – ja taitoja – seksiasioissa.

Lähde: allwomenstalk.com ja galtime.com
Kuva: Colourbox

Lue myös:
Näistä maista tulevat maailman parhaimmat ja huonoimmat rakastajat – katso lista!
Yksitoista miestyyppiä, joihin kannattaa tutustua ennen avioliittoa
Suuteluvinkit – Näin saat miehen kuumaksi

Osallistu keskusteluun aiheesta:
Mistä tietää, että mies on hyvä sängyssä?

X